חלום מהיום בבוקר

orit3331

New member
חלום מהיום בבוקר בס"ד
שלום יקרות,
היום בבוקר התעוררתי מחלום שהבחור שלי מגיע אליי בערב ואנחנו מדברים ובחלום הוא שונה מהמציאות ואני אפילו לא מתפלאת. בחלום היה נמוך יותר ומלא וממש שונה וזה לא הפריע לי.
אח"כ נכנסנו לחדר שינה ואז הוא חזר להיות כמו שאני מכירה והיינו במיטה זוגית וכך התחבקנו הוא כבר כמעט נרדם ואני הייתי צריכה להתקלח.
פתאום אני רואה את שנינו בסלון ושוב הוא היה נראה שונה במראה ודיברנו בכיף ופתאום נזכרתי שלפני שבועיים דיבר איתי לא יפה ולא הספקתי לשוחח איתו על זה כי שכחתי.
ותוך שאני יושבת לידו אמרתי לו א ני לא סובלת שדיברת איתי ככה ואמרת לי ככה ...וממש כעסתי.
והוא פתאום התעצבן ואמר לי ואני לא סובל שאת מתנהגת כך אז אמרתי לו אין בעייה אז תלך.
קמתי ראשונה ללכת לכיוון הדלת של הבית והוא הולך הלך אחריי, הצטערתי וחשבתי לעצמי איזה מגעילה אני ואז שפתחתי את הדלת ראיתי שפתאום הוא ממש לא עצבני ומתנהג כאילו כלום לא קרה וגם הוא התחרט.
אז אני רואה את שנינו מחוץ לבית(במציאות אני גרה בבניין קומה ראשונה בת"א) בחלום אני גרה במושב ירוק בבית קרקע כמו וילה קטנה וחצר עם גינה קטנה. ואז אני רואה את הבחור שלי כמו שהוא במציאות ולא שונה.
ישבנו מול הבית שלי שברקע עצים וצמחיה ואופק ירוק ופסטורלי והיה אור יום, והוא אמר לי אם הייתי יודע שיש לך חצר עם גינה צמודה לבית הייתי בא לגור איתך כבר לפני שנה.
אני שמחתי בליבי והבנתי שהכל התהפך לטובה שהריב שהיה בבית היה לטובה.
ואז אני אומרת לו בשמחה אבל תמיד היה לי חצר מה אתה לא יודע? הוא ענה לי אף פעם לא ראיתי אחרת הייתי מעדיף לבוא לגור איתך והיה לי מה לעשות בגינה לשתול צמחי טיבול ודשא ואני אומרת לו בטח שהיה לי את החצר פשוט היו דברים ועכשיו סידרתי את החצר והגינה עם אדמה לשתול דברים.
אז הוא המשיך לא שמתי לב כנראה והמשכנו לשבת אחד ליד השני נהנים מהנוף ואני מבחינה בנעמי מהעבודה גם ליד הבית שלי ואני הולכת לקראתה ואומרת לה תיראי הבחור שלי הגיע אז היא שואלת למה!? אני עונה לה מה למה? הוא התגעגע אליי אז הוא בא.
זהו נגמר החלום במציאות גרה בתל אביב בבניין קומה ראשונה
ואם אפשר לומר למה השינויים בדמותו בחלום.
אשמח לפתרון תודה רבה

אלישבע777

Well-known member
הפרוש לי לחלום על על הבחור שהשתנה , המריבה והגינה

חלק א – פתיחה רומנטית , האומנם?
החלום נפתח יפה בצורה רומנטית, אבל עם סימנים מוזרים או לא רגילים – הוא נמוך, שמן יותר, שונה. הוא בסוף הולך להירדם אבל את לא את צריכה ללכת למקלחת. למה בעצם? מה את רוצה לטהר, או לנקות? מה מפריע לך? מחשבות רעות? זיכרונות קשים? התלבטויות? ריבים?

חלק ב' – המריבה ותוצאותיה המפתיעות
אתם יושבים בסלון מדברים בכיף. ןדווקא עכשו- משהו מפריע לך לפתע.
את נזכרת באיזה אירוע לא טוב ביניכם, מלפני שבועיים (!) כבר שכחת, הזמן עבר- אבל פתאום, זה מרגיז אותך עד מוות. את מעלה את זה ויוצרת ריב מלאכותי, שלא שייך לזמן ולמקום. הוא כועס עלייך, ואת רותחת - מוכנה להוציא אותו מחייך בן רגע.

בחלק הקודם – אחרי הרומנטיקה, את רוצה להתקלח. כאן בחלק ב- אחרי השיחה הנחמדה, את רבה איתו, "שוטפת" אותו בתלונה שלא לעניין, ובעוד רגע תרצי "לשטוף" אותו מחייך! ממילא הוא נמוך ושמן ונראה אחרת, זה אולי לא האדם שהכרת? הוא השתנה בצורה , אולי גם באופי?

החלק הזה של החלום, מראה לך, שאת לפעמים – לא בטוחה בקשר שלך עם הבחור וזה גורם לך הרהורי חרטה קשים, עד כדי פרידה. המקלחת שאת רוצה לעשות בחלק א, אינה מספיקה לגרש אותו או את המחשבות רעות. הן אינן נותנות לך מנוח!! את חייבת לסלק אותו כדי לסלק את המחשבות הרעות הללו על הקשר שלכם. את נוקטת בריב מלאכותי, ומראה לו את הדלת.

אבל - אפילו בחלום, את מבינה ששריב כזה, הן מסוכנות לשניכם!! כשהוא עומד לצאת מהבית – את מתחרטת על הפקפוקים שלך ומגלה ... שגם הוא מתחרט על כעסו. הגלגל התהפך. הוא כבר לא כועס והכל בסדר ואת מצטערת על מה שקרה.

בחלום עשית איזה ניסוי "פסיכולוגי" (שטוב שהוא בחלום, כי מציאות הניסוי הזה – עלול לעלות ביוקר!) בחלום - את הבאת את יחסיכם לקצה הכי נמוך של הסקלה. (לא סתם הוא נראה לך נמוך יותר). את נזכרת בהתנהגות נמוכה שלו מפני שבועים ועתה את עושה בדיוק מה שאת מתלוננת עליו, כועסת עליו כמו שהוא כעס או דיבר. בקיצור, בניסוי הזה - בדקת את עצמך ואותו- מה היה קורה לו הייתם נפרדים. והתשובה בחלום – שניכם הייתם מצטערים!

החלום אומר לך, שבין בני זוג יש גם ירידות ולפעמים הוא נראה "נמוך" או שונה מהציפיות, או מהרגיל. עלייך לקבל את השינויים הללו בהבנה, ולא לעורר נשכחות שלא במקומן ולא לעורר כעסים רדומים, כי שניכם תצטערו. החלום אומר, שלמרות שיש לך הרהורי חרטה, תלמדי לחיות איתם, כי יהיו גם רגעים טובים, כמו בהמשך החלום.

חלק ג – חלקת גן עדן
אתם מבלים בגינת הבית שלך אבל בעצם אתם כבר כזוג ( נשוי) והוא נראה רגיל ולא שונה כמו בחלקים הקודמים. הגינה היא חלקת האלוהים הקטנה שלכם ואתם נהנים מהנוף (כמו צדיקים, הנהנים בגן עדן מזיו השכינה!) הוא אומר לך, שאילו הוא ידע שיש לך גינה, היה מבקש לגור איתך כבר לפני שנה. משהו שיכול להתפרש אפילו קצת... מביך אילו היה זה במציאות ולא בחלום...שהרי לא מחליטים לגור יחד בגלל גינה... אבל הגינה היא בכלל משהו אחר, בהמשך...

את מציינת בפניו שתמיד היתה לה חצר, רק עכשו סידרת אותה ושמת אדמה כדי להפוך אותה לגינה. החלום מראה לך, שאת משתנה ומתקדמת ומתכוננת למען מה שאת מצפה לו יותר מכל ( הקמת משפחה), והוא – מגלה בך דברים חדשים שלא היה מודע להם. עתה, משגילה שיש לך חצר מסודרת, הוא רוצה לשתול ( לזרוע!) באדמתך, עשבי תבלין ולהפוך אותה לגינה, לגן עדן פורח. הרי זה רמז למשאלה של שניכם – להריון ! והכי חשוב - אבל את מאושרת כי הכל התהפך לטובה. הניסוי המסוכן, שעשית בחלק ב – לימד את שניכם לקח. והחלום כאן ממלא את משאלת ליבך לטובה.

חלק ד' – מי זאת נעמי?
חברתך נעמי שאת מבחינה בה והולכת לקראת, מסמלת בשמה, את נועם העתיד הצפוי לכם כשתחיו יחד כנשואים ( לחלום יש מהלכים סמליים משלו, הכל יתכן – גם דבר והיפוכו, החלום מזגזג קצת בין רווקות לנישואין, הווה ועתיד) . טוב לך לספר לה, שהבחור שלך התגעגע ובא לבקר, הרי זה כה ברור! מה השאלה בכלל?? גם חלק זה הוא מלוי משאלה. נעמי, היא גם את עצמך. אין מה לשאול, הרי ידוע לך - שאת נעימה לו והוא בא אלייך, כי הוא מתגעגע!

אשמח לתגובתך!

orit3331

New member
אלופה שאת יקרה תיארת במדויק בכל שלב את המציאות תודה רבה

למעלה