חלום מאתמול בלילה

obobus

New member
חלום מאתמול בלילה

הי רותי, בזמן האחרון החלומות שלי מתחילים להשתנות. עד היום היו לי חלומות שהיו לגמרי כאן, ארציים, קצרים של המוח או לגמרי "שם", תקשור מלא, עם הרטט שאני מרגיש תוך כדי. בזמן האחרון יש לי חלומות ביניים. כאילו אני כאן, עם המודעות הארצית שלי אבל יחד עם זאת בחלק מהחלום אני מפתח מודעות או תובנות של מעבר. החלום של אתמול התחיל רגיל, הייתי אני עצמי ואז ביקשו להראות לי שאני יכול לעוף ואיך זה יכול לשרת אותי. בהתחלה הראו לי את זה כמשתתף פסיבי, כלומר עפתי אבל לא בכוחות עצמי, מישהו או משהו העיפו אותי. ראיתי בית שעולה בלהבות. היינו בתוכו אני ועוד יצור שנראה כמו איזה beast, אבל העיניים שלו היו טובות וגם קצת אומללות. כשהבית התחיל לעלות בלהבות אמרו לי תסתכל מה הוא צריך לעשות כדי להחלץ ואז היצור התחיל לבעוט בקיר עד ששבר אותו והצליח להחלץ. ואז אמרו לי תראה כמה קל כשאפשר לעוף והעיפו אותי דרך החלון בצורה עדינה. אחרי זה פגשתי בחלום מכרים שלי, חלקם חברים, חלקם קרובי משפחה וסיפרתי להם שאני יכול לעוף. אני חושב שזה היה בבית של סבא שלי. שלמדתי. הם היו מאוד ספקנים וביקשתי להראות להם. הלכתי הצידה, שכבתי על הריצפה ופתאום התחלתי להתרומם. ברגע שהתחלתי להתרומם בכוחות עצמי (זה היה משמעותית חלש יותר כשהעיפו אותי והייתי פאסיבי) התחלתי להרגיש סוג של ויברציה אמיתית בגוף שלי, סוג של הרטט. בהתחלה ריחפתי מספר סנטימטרים מעל הריצפה. ואחרי כמה שניות קיבלתי ביטחון והתחלתי לעוף כמו שצריך. קודם עפתי בעצמי לאותה סיטואציה עם היצור, רק שעכשיו נחלצתי בכוחות עצמי ולא חילצו אותי. אחר כך, חזרתי לבית, למכרים ולחברים הראתי להם מחדש את התהליך איך אני מתרומם מהרצפה, מרחף ובסוף עף. החלום הסתיים בזה שאני עף ביניהם ומסביר להם שגם הם יכולים. שהם רק צריכים להבין שהם והיקום זה דבר אחד, שכל דבר הוא חלק מהם והם חלק מכל דבר. התחלתי לומר את קוד משה (ראיתי חלקים מהסרט באינטנרט לא מזמן) ובסוף אמרתי להם שזו המהות האמיתית של אלוהים. במילים האלה נגמר החלום. כמו שאמרתי, ראיתי לא מזמן חלקים מקוד משה ואני בדיוק בשלבי סיום של קריאת המרכבה ומנסה לתרגל חלק מהדברים שיש שם. רותי, אני מניח שהדברים קשורים ומתקשרים גם לסוג של הארה, אבל תוכלי להסביר לי מה המשמעות של חלומות משולבים כאלה, שמתחילים ארציים ותוך כדי אני מדלג מתודעה ותחושה ארצית לבין מימדית? למה לימדו אותי לעוף? ומה המשמעות של הבית שהייתי צריך להחלץ ממנו? תודה

רותי 11

New member
לדעתי מנסים להראות לך

שבעצם הכל אפשרי ומתחילים עם הרגיל המוכר והידוע ואז מראים לך שבעצם יש עוד דרכים שהן כאילו נגד ההגיון אבל רוצים להראות לך שהן בהחלט אפשריות, רק צריך לראות ולהאמין שזה אכן נכון. קוד משה בעצם מדבר על ע"ב שמות שהן יחידות מודעות שאיתן ניתן לעשות כמעט הכל, ולכן נתנו לך את ההסבר שיש יכולת לעשות דברים, רק תאמין ואתה תסחוף את הסביבה שלך גם לתוך העניין

רותי 11

New member
אתה יודע זה מקשר אותי לאתמול

הרי אני עכשיו עדיין בהכנות לקורס שדיברתי עליו ואתמול הם נתנו לי מה הולך להיות בעקבות הקורס וזה ממש מתחבר למה שאתה ראית בחלום

EMAEMA

New member
היי רותי שאלת חלומות

בזמן האחרון אני חולמת לעיתים קרובות על חלומות בנושא הבא: 1. אסונות טבע 2. תקרה של בית שמתמוטטת 3. בית שמתנדנד חלום שחוזר על עצמו זה בית ( לאו דווקא הבית שלי ) אבל כל פעם בית שנמצא בתהליך של קריסה והתפוררות / התמוטטות . יש לציין כי אף פעם לא מגיע להתמוטטות ממשית תמיד זה בתהליך של .... מה לדעתך זה אומר ?? אני ממש לא מבקשת תיקשור ספציפי אבל אני רואה שמידי פעם שואלים כאן על חלומות

רותי 11

New member
EMAEMA מתוקה

לתחושתי אלה החששות שלך ובעיקר שאת מדברת על בית זה מעיד שאת חוששת מסערות, בחיים שלך ובטח ובטח שהיסודות של החיים שלך של הבית שלך לא מספיק חזקים, תבדקי את הדברים האלה .

למעלה