חלום ליל קיץ

מאי855

New member
חלום ליל קיץ

חשבתי מה יקרה שהחלום שלי עלייך יתגשם , איך אחצה את הקו הדק שבין המציאות לחלום ,בליל קיץ לוהט , מושחת את הגוף העירום ,בריח הצוף המשכר שרקח בחלום ליל קיץ אוברון ,נעמדת מולך , מכושפת ממך ,מכשפת אותך עד להתעוררות התאווה , האהבה ,
גופך החלק ,הבנוי לתלפיות ,השזוף ,ניצב מולי הגחלים הרושפות של עינייך מביטות בי בריכוז וכאב עד לבערה שאני חשה עמוק בגופי בפנים , אתה מושיט יד לכוון הפנים ,הליטוף שלך מרגיע כל כך ונעים ,ואני מרגישה שלמה בלב בנפש בגוף להתמסר ר ק לך , נקייה טהורה ,רק שלך ,הראשון שילמד ,הראשון שירגיש שיחוש שידע והיד היפה השחומה עם האצבעות הארוכות תטפס לאט לאט במעלה הרגל שלי אל עבר המפתן והנסיון העשיר שלך ישביע את כל הרעב והתשוקה שיכרסמו בי ואני ארד על הברכיים ולאט לאט אנשק כל פיסה ופיסה של גופך עד שאני ארפא לגמרי את הכאב את כל הפצעים שהיו במעמקי נפשך ואני ארגיש איך כל איבר ואיבר בגופי בוער משתוקק למגע שלך ואתה תבין ותעטוף אותי מבחוץ ובפנים תעבר עם הידיים ההירואיות באטיות על כל חלק וחלק בגוף השברירי ,בזהירות ,על פני העור החלבי , מלמטה עד לעצם הבריח ,הצוואר העדין והשיער הגלי הזהוב תעטוף אותו בבטחון וא ז תחדור פנימה הציפורניים שלי נעוצות בגבך ,מסמנות עד כמה השתוקקתי לעשיית האהבה אתך ואתה תהיה חם ותחייך את החיוך שלך שתמיד מואר בהילה ותמלא אותי באושר שקיים רק בחלום כי זו היכולת הקסומה שלך ו אלחש לתוך אוזנך "אני אוהבת אותך "...

giligil55

Member
מילות הקסם ...

וכמה קשה עד שהם אומרים : " אני אוהב אותך "

yaron599

New member
כשזה בא מאהבה

זה הכי מתוק, עמוק, חם ועוטף...

מאי855

New member
זה נכון לגמרי ואצלי אני לא מסוגלת אחרת רק מרגשות בלבד

למעלה