חלום ליל קיץ

ליהי22

New member
חלום ליל קיץ

היי אני דיי חדשה פה, כבר כמה זמן שאני רק קוראת ונהנית, והיום עזרתי אומץ לפרסם משהו שכתבתי למגירה מזמן מזמן, מקווה שתהנו. לילה, חם כל כך, אחד הלילות הכי חמים באוגוסט שאני זוכרת, ניסיון אחרון נואש להדליק את המזגן (שהחליט פתאום שגם לו חם מדי והוא לא מוכן לעבוד), אבל כמובן כלום, רק אויר חם יוצא ומחמם עוד יותר את החדר. ניגשתי למקפיא, אולי כמה קוביות קרח שאעביר על הגוף יעזרו לי לצנן קצת את עצמי, מגע הקוביות על העור גורם באופן מיידי לפטמות שלי לעמוד ולחמימות נעימה לעלות במורד הבטן, אני ממשיכה להעביר את הקוביות לאורך כל הגוף, לאחר שנפטרתי מתחתוני התחרה היחידים שהיו לגופי, אוי כמה שההרגשה נעימה ואני בתוכי יודעת מה אני צריכה ורוצה עכשיו, נזכרתי בשיחה שהייתה לי עם חברה שלי "את לא יודעת איזה עולם את מפספסת" ואני שמעולם לא הבנתי את ההתלהבות שלה משיחות ליליות על סקס עם אדם זר לחלוטין, לא הבנתי על מה כל הרעש, אבל החלטתי לנסות מה כבר יכול להיות. לאחר זמן מה של צי´טוט שלא העלה כלום, קיבלתי הודעה מ"מאהב לטיני", כמה בנאלי לשם בצ´אט חשבתי לעצמי, אך עניתי בכל זאת, חצי שעה עברה ואני מוצאת את עצמי מחכה למאהב הלטיני שיגיע לדירתי לאחר שנתתי לו את הכתובת. בעודי לובשת את חלוק הסטן שפשטתי מעלי מוקדם יותר הערב, נשמעת פתאום דפיקה בדלת, כל כך מהר הוא הגיע? חשבתי לעצמי, הצצתי דרך העינית בדלת ולרגע נעתקה נשימתי, המאהב הלטיני היה הבחור החדש שנתקלתי בו ברחוב לפני כמה ימים, הוא ולא אחר. פתחתי את הדלת, ומולי החיוך הכי יפה בעולם שראיתי, החמימות במורד הבטן שוב התחילה, ואני מרגישה איך החום עולה ומציף את פני. "היי שלום לך" הוא אומר, בקושי הצלחתי לפתוח את הפה כדי לענות לו בחזרה "היי, בוא תיכנס" אמרתי. נכנסנו שנינו אל הסלון, שאלתי אם הוא בא לו לשתות משהו קר, כי הרגשתי שאם אני לא ישתה משהו תוך כמה שניות אני אתעלף שם מולו בסלון, ניגשתי למטבח ואחרי שנייה הוא הגיע למטבח ונצמד אלי מאחור, ידו האחת נשלחה אל השד הימני שלי והחלה לעסות אותו בעדינות תוך התעכבות על הפיטמה שכבר הייתה זקורה לחלוטין, ידו השנייה מנסה לחלץ אותי מתוך החלוק ואני נשארת עירומה ומרגישה אותו נלחץ אל אחוריי. ידיו עוברות על כל גופי, פתאום הוא מרים אותי בשתי ידיים והולך לעבר הסלון, הוא משכיב אותי על הרצפה הקרירה וצמרמורת עוברת לי בכל הגוף. הוא מפסק את שתי רגלי וידו נעה לעבר הפתח הרטוב כל כך, אצבע אחת חודרת פעם אחת, יוצאת ועולה אל פי כדי שאוכל לטעום, אני נאנחת, קצת בשקט והוא שואל למה את כל כך שקטה אני רוצה לשמוע אותך נהנית, הבקשה שלו רק מדליקה אותי יותר ואני מרגישה שאני לא יכולה יותר, הוא עדיין לבוש ואני מנסה להתחיל ולהפשיט אותו אבל הוא לא נותן לי, "חכי בסבלנות" הוא אומר "אין לאן למהר". הוא רוכן עלי ומתחיל ללקק את הפיטמות, הן כל כך קשות אני כמעט משתגעת, הוא מרגיש בכח הלשון שלו וממשיך ללקק את כל גופי, לא מפספס אף נקודה, עובר אל הבטן, משם אל פנים ירכי ועולה שוב אל השדיים, משם לאוזניי מחדיר את לשונו ומרטיט אותי עד טרוף, אני מבקשת כמעט מתחננת, אליו שיחדור אליי, אבל הוא בשלו "סבלנות זו מילת המפתח בחיי" הוא אומר ומחייך את החיוך הזה שלו. הלשון שלו כבר שוב בפעולה מלקקת את הדגדגן הנפוח שלי, הוא מלקק ומוצץ ומפעם לפעם מחדיר את הלשון פנימה, עמוק כל כך, הוא יוצא ונכנס עם הלשון במהירות שגורמת לי לרעד, חוזר ומוצץ את הדגדגן, עובר אל פנים ירכי וממשיך למטה לאורך כל הרגל, עד שהוא מגיע אל אצבעות הרגליים ומלקק כל אצבע בנפרד, כמו ילד קטן שמלקק גלידה שהוא כל כך אוהב. אני מרגישה שעכשיו אני באמת כבר לא יכולה להתאפק יותר ומנסה להתרומם, בהתחלה הוא מנסה בעדינות להחזיר אותי למקום אבל נכנע לבסוף, אני מתחילה להוריד את החולצה שלו ומגלה גוף חלק לגמרי בדיוק כמו שאני אוהבת, דבר שרק מטריף אותי יותר ויותר. ידי כבר פורמות את כפתורי הג´ינס שלו ואני מגלה שהוא אינו לובש תחתונים, הג´ינס מחליק מעל גופו ואני אוחזת באיברו הזקור, היפה כל כך, אני מחדירה אותו אל פי ומתחילה למצוץ וללקק אותו, הוא ממלא את כולי ואני מתחילה לחשוב על התחושה של להרגיש אותו חודר אל בין רגלי, לפתע הוא מפסיק אותי, קם והופך אותי על הבטן הוא מפסק את רגלי, מרים לי מעט את הישבן וחודר אלי מאחור, חדירה מהירה והוא ממלא אותי, אני בשמים כל כך הרבה זמן לא הרגשתי כך, וההרגשה נפלאה, הוא מתחיל לנוע בתוכי בהתחלה לאט, ואז הוא מתחיל להגביר את הקצב, אני נעה יחד איתו ומתענגת על כל חדירה שלו אליי, הוא שולח יד אחת מתחת לגופי ומתחיל לשחק עם הדגדגן תוך כדי החדירה, אני מרגישה שאני עומדת לגמור ונאנחת, "שוב את שקטה כל כך" הוא אומר לי, אני רוצה לשמוע אותך חזק, אני מגבירה את האנחות ומרגישה שאני כמעט צועקת, " כן, כן" הוא אומר ככה אני רוצה לשמוע אותך צועקת לא לוחשת, אני ממש על הסף ואני בקושי מצליחה לומר לו שאני כבר גומרת הוא אומר לי "לכי על זה אני אתך בואי נגמור יחד", הוא מגביר את קצב החדירה אלי וממשיך לצבוט את הדגדגן, אני מרגישה את הרעד הולך ומתקרב מתגבר ומתגבר, עד שאני גומרת תוך כדי צעקה, שגם אני לא האמנתי שיצאה מפי, הוא גמר איתי יחד כולו נאנח ונאנק, שנינו שכבנו על הרצפה נוטפים זיעה ומיצים. בבוקר במטבח עם כוס קפה, יושבת מול האיש שאיתי כבר כמה שנים והוא שואל "ישנת טוב בלילה? חשבתי ששמעתי אותך צועקת, היה לך חלום רע?" אודם קל הציף את פניי ועניתי בחצי חיוך "כן, היה לי חלום אתמול בלילה"................

nicolas01

New member
הגנבת אותי...

ליהי יקרה, איזה ראש... לוא הייתי לידך עכשיו הייתי מלקק את גופך מכף רגל ועד ראש... בלי קרח, לשוני היתה עושה את כל העבודה... הייתי צובט לך את הפטמות בעדינות תוך כדי כך... ומתרכז מסביב לאגנך, בירכיים הפנימיות, מבלי לגעת בפות... מסביב. מסביב. מדי פעם נושף על השפתיים, ולא נוגע, מתעלם מהתפתלויותיך... הייתי מריח בכיף את הנוזל שמתחיל לבקוע, וללקק קרוב לשפתיים, מלמטה... ועם קצה האף בהתחלה לגעת/לא-לגעת בשפתיים, להרגיש את רכותן ולחותן... ואז, כשאת כבר גונחת ומבקשת, הייתי מלקק את תוכן, ואת הדגדגן, וחודר את תוכך באצבעותי ומפשפש עד שאני מוצא את המקום שמטריף אותך... וכשאני כותב את המילים האלה, הפטמות שלי מתגרות והתורן שלי מתקשה... אני חושב שאני צריך לטפל בעצמי קצת, תוך כדי קריאת הסיפור שלך.

*g99

New member
היי היי..

ברוכה הבאה! איפה היית כל הזמן הזה? כאלו סיפורים/פנטזיות לא משאירים במגירה! אני שמחה שחלקת איתנו את הפנטזיה... אני מתחילה להרגיש את החום בגופי
אגב,אהבתי את הסוף המפתיע. g99...

ביגבן

New member
וואו....אוף איזה חום עשית לי

ואני שחשבתי שראיתי ושמעתי על הכל...אהבתי כל מילה כל פסיק והתעוררתי לחיים יחד איתך... הסערת אותי
ביגבן שחזר מרחוק רחוק באסיה

למעלה