אה,חלומות...קיבלתי השראה
בחלום שלי אני גר בצפון הרחוק בין הרים וגבעות והרבה ירוק עם נחלים לידי והרבה מקורות מים אוויר קר ונקי,וגשם שיורד מהשמיים בחלום שלי אני מוצא אהבת אמת לא צריכה להיות האישה המושלמת מישהי לחלוק איתה ביחד את החיים השמחות,האתגרים,העצב והקשיים בחלום שלי אני משפר את הבריאות דבר שפגע ועדיין פוגע בי רבות לא רק זו הגופנית,הרגשית והנפשית אלא גם להמשיך לפתח את זו הרוחנית בחלום שלי אני משלים עם הוריי ושם את העבר המטריד מאחוריי לא עוד כאב,סבל ופחד לרוב מעכשיו רוצה לחיות,ובעיקר לאהוב בחלום שלי אני עובד עם ילדים עוד לא יודע אם גדולים או קטנים מאז ומתמיד אלו נתנו לי השראה כוחות,אמונה ובעיקר המון תקווה בחלום שלי הרבה הרבה חלומות בהרבה תחומים ובהרבה רמות לשמור על בריאות ולמצוא אהבה לאהוב את עצמי,ולחיות בשלווה בחלום שלי יש גם מקום נוסף שתמיד היה לי מאוד נכסף ובו יש לי ילדה או ילד משלי שימשיך אותי גם אחרי לכתי מה שדרוש הוא לא רק להמשיך לחלום מה שחשוב הוא לתת לאמונה מקום אמונה שהכוח לשנות נמצא בפנים ואמונה שחלומות באמת מתגשמים. אבל בזאת עוד לא תמו חלומותיי כי בשבילי הם אלו שמניעים את חיי חלומות אלו מייצגים את מי שאני אז מה שנשאר זה לממש את עצמי אז אני אוהב לכתוב בחרוזים ככה רואה טוב יותר את המילים אבל מה שחשוב באמת בעיניי זה לא רק לרדוף אחרי חלומותיי מה שתמיד היה חשוב לא פחות זה להוריד מעצמנו את כל המסכות ואת אותו "אני" שאנחנו בדרך מגלים להמשיך לפתח,להעצים ואותו להגשים.