חלום ליל קיץ

חלום ליל קיץ ../images/Emo199.gif

מהו החלום שלכם
מה דרוש מבחינתכם כדי להשיג את החלום הזה

ניאו30

New member
אה,חלומות...קיבלתי השראה

בחלום שלי אני גר בצפון הרחוק בין הרים וגבעות והרבה ירוק עם נחלים לידי והרבה מקורות מים אוויר קר ונקי,וגשם שיורד מהשמיים בחלום שלי אני מוצא אהבת אמת לא צריכה להיות האישה המושלמת מישהי לחלוק איתה ביחד את החיים השמחות,האתגרים,העצב והקשיים בחלום שלי אני משפר את הבריאות דבר שפגע ועדיין פוגע בי רבות לא רק זו הגופנית,הרגשית והנפשית אלא גם להמשיך לפתח את זו הרוחנית בחלום שלי אני משלים עם הוריי ושם את העבר המטריד מאחוריי לא עוד כאב,סבל ופחד לרוב מעכשיו רוצה לחיות,ובעיקר לאהוב בחלום שלי אני עובד עם ילדים עוד לא יודע אם גדולים או קטנים מאז ומתמיד אלו נתנו לי השראה כוחות,אמונה ובעיקר המון תקווה בחלום שלי הרבה הרבה חלומות בהרבה תחומים ובהרבה רמות לשמור על בריאות ולמצוא אהבה לאהוב את עצמי,ולחיות בשלווה בחלום שלי יש גם מקום נוסף שתמיד היה לי מאוד נכסף ובו יש לי ילדה או ילד משלי שימשיך אותי גם אחרי לכתי מה שדרוש הוא לא רק להמשיך לחלום מה שחשוב הוא לתת לאמונה מקום אמונה שהכוח לשנות נמצא בפנים ואמונה שחלומות באמת מתגשמים. אבל בזאת עוד לא תמו חלומותיי כי בשבילי הם אלו שמניעים את חיי חלומות אלו מייצגים את מי שאני אז מה שנשאר זה לממש את עצמי אז אני אוהב לכתוב בחרוזים ככה רואה טוב יותר את המילים אבל מה שחשוב באמת בעיניי זה לא רק לרדוף אחרי חלומותיי מה שתמיד היה חשוב לא פחות זה להוריד מעצמנו את כל המסכות ואת אותו "אני" שאנחנו בדרך מגלים להמשיך לפתח,להעצים ואותו להגשים.

מקסים, נאו ../images/Emo91.gif

ונראה לי שגם עכשיו אתה עובד חזק בכיוון של הגשמת החלומות.

קסום ../images/Emo24.gif

בהצלחה בהגשמת החלומות, בעיניים עצומות יודעת שתצליח להגשים

איזה יופי ניאו...

כל כך חשוב לחלום... באמת, חשוב גם להגשים את החלומות... אבל מה שיותר חשוב הוא קדם כל להתעורר... בשביל להגשים חלומות, צריך קדם כל להתעורר... מתי תתעורר יקירי? מתי תתחיל להגשים את החלומות שלך? ואולי כבר התחלת ואתה רק לא מספר? רוצה לשתף?

ניאו30

New member
בוודאי שהתחלתי,ואם אני כבר בשוונג

כיום אני כבר לא כותב כאן הרבה אבל בעבר כתבתי הודעות גם על זה אני חושב שאת די חדשה כאן אז בטח לא ראית את רובן אספר בקצרה ובכמה שורות על דרך ארוכה ורצופת מעמורות מימוש החלומות הוא תהליך נהדר אבל גם כאב ופחדים חלקם לא נגמר כמעט כל החיים הייתי שבוי בחלומות אבל במציאות אלו היו בעיקר אשליות בשינה העברתי כמעט את כל חיי ואז בתהליך מדורג אמרתי "די!" בעיקר התחלתי להקשיב לליבי ולא לכל מה שנקלט מסביבתי התחלתי להתחבר למה שאני אוהב ובדרך גיליתי שזה את רוחי מלבב אני כרגע נמצא בתהליך של לימודים ואלו ממלאים לי כעת את עיקר החיים זו גם הסיבה שאני נמצא כאן פחות כי עוסק הרבה בהגשמת החלומות זה כרגע חלום יחיד מתוך הרשימה ויש באמתחתי כידוע עוד כמה וכמה אבל מאז ומתמיד אני הולך לאט וברור שלא ניתן את הכל בבת אחת רק חשוב להבין,ומי שמכיר כבר יודע שבעיניי לרוץ אחרי תוצאות זה פוגע אני מאמין בתהליך,ובמה שאגלה בדרך ולא ברדיפה אחרי מטרות חסרות ערך אז סבלנות ואמונה מאוד חשובים כי אלו טבעם של חלומות מלהיבים הרבה זמן וכאב עד שמתגשמים ובאים אבל מרגע שכאן,את הלב הם ממלאים.

צודק

אכן לא ליוויתי את ההתעוררות שלך מאחר ולא הייתי כאן. אבל בדבריך אתה רק ממחיש, גם באופן מטאפורי את מה שכתבתי, שחלומות מגשימים מתוך מצב של ערות... כל הכבוד ניאו. על הדרך. על התהליך.

thankful

New member
אה , דומני

שפעם פתחתי כאן שרשור בנושא הזה :) (בצורת רבים , "מהם החלומות שלכם")

w a n

New member
אני נוטש את החלומות שלי לאט לאט

הבנתי שהם לא ברי הגשמה...

אם הבנת באמת, אז למה -

הפרצוף העצוב? האם אתה משלים עם נטישת החלומות ההם ומחפש חלומות שהם כן ברי הגשמה?

w a n

New member
הפרצוף העצוב הוא כי הייתי רוצה שהם

יתגשמו... והדרך להגשים אותם לא תלויה בי וחלומות ברי הגשמה הם בדרך כלל לעצמי - ואם הם לא מתגשמים - זו אשמתי בלבד ועל זה אין מה להיות עצובים... הסתבכתי?

p_nurit

New member
זה בכיוון

רק צריכה להשיג רשימה של 500 איש שירכשו זאת במכירה מוקדמת ב 30 ש"ח מדהים, החלום הזה הוא מגיל אפס כמעט ומעולם לא הרגשתי קרובה יותר........ גם רואה איך המשפחה והחברים עוזרים ממש מחמם את הלב

לירננה

New member
חלום

להיות מסוגלת ליצור קשרים אמיתיים שאני ארגיש בהם בטוב ובנוח. לא להצטרך לרדוף אחרי זה או לחפש את זה כל הזמן. שזה פשוט יהיה (זה פשוט קצת כואב לי עכשו.החסר הזה.הלבד)

אזו שאלה.

לפני כמה חודשים הייתי עונה שאין לי חלומות שאני טיפוס שזורם ומה שהחיים יביאו לי אני אקל. היום אחרי תהליך ארוך מאוד שעברתי אני יכולה להגיד שיש לי חומות ועוד איך. ועל את כולם , הקטנים והגדולים, אני מתכוננת להגשים.

למעלה