חלום לבן מטריד מאוד

נעמונת

New member
חלום לבן מטריד מאוד

לכל המתמצאים...ב ב ק ש ה ... אני מראש מתנצלת על אורכו של החלום. לפני שלוש שנים חלמתי חלום והוא מטריד אותי עד היום. אז ככה: הלכנו ברחוב המוכר לי, בן זוגי מזה 4 שנים וחברו ובמרחק מה מאחורייהם, אני ובחורה שאיני מכירה, היא היתה לבנה בצורה בלתי אנושית, כמו קיר שעכשיו סיימו לצבוע. הגענו לגבעה שאכן נמצאת במציאות ברחוב, הבנים טיפסו עלייה והרימה מעין דלת או פלטת עץ שהייתה מנוחת על דבר מה. למראה ה``דבר`` אשר היה מונח מתחת לפלטת העץ הבנים הפכו לבנים כמו ה``בחורה הלבנה`` (החווירו בצורה קיצונית..)אך הבעת פניהם לא השתנתה, הם לא נראו מוטרדים מדי וגם לא נראו לא מוטרדים. שאלתי אותם מספר פעמים מה יש שם אבל הם התעלמו ממני, ממש כאילו לא הייתי שם. הם ירדו מהגבעה וביקשו מה``בחורה הלבנה`` שתשמור עלי שלא אטפס על הגבעה ושלא תיתן לי לראות. מיד כשהבנים התרחקו, טיפסתי על הגבעה (ה``בחורה הלבנה`` לא מנעה ממני) הרמתי את פלטת העץ והזדעזעתי לראות גופת חייל ללא חולצה, לבוש מכנסיים ונעליים צפאיות ועל צווארו דיסקית. לחייל היו שלפוחיות על כל גופו וידיו היו קפוצות, הוא נראה במצב רקבון מתקדם... נכנסתי להסטריה וצרחתי שחייבים להודיע ``לה`` (אין לי מושג למי) התחלתי לרוץ לאורך הרחוב עד שהגעתי לבית, ירדתי במדרגות ודפקתי על הדלת. פתחה לי בחורה צעירה, ערומה לחלוטין ובכיתי בהיסטריה ש``הם הרגו אותו`` מאחורי הגיעה ה``בחורה הלבנה`` , אז הבחורה העירומה כיסתה את עצמה בסדין לבן, כאילו היא מתביישת ממנה אך לא ממני. בגלל כל הרעש שעשיתי, יצא שכן מדירתו והתלונן על הרעש שאנו מקימים בשלוש לפנות בקר. מייד כשהשכן אמר את השעה, צפתי בתוך אור לבן בוהק, לאחר זמן מה עמדתי בצד וראיתי את עצמי צפה באור הבוהק. בבוקר קמתי שלווה ונינוחה, דבר שלא אופייני לי בד``כ אני קמה לחוצה ועצבנית...

שלוש נשים - אמת אחת.

שלום נעמונת, ברוכה הבאה לפורום!!! איזה חלום!!!וואאוו.....מרתק! לפי דעתי חלומך מוציא ממך את רגשות הפחד והזוועה הקיימים במציאות היום יומית, לצערי, במדינה(די אקטואלי, דווקא, לימים אלה...). רגשות שכולם מעדיפים להדחיק ולא להתמודד איתם בחיי היום יום, ובצדק. בחלומך, הזוועה לא מוצאת מנוחה בתוכך, האמת מתפרצת... הלובן של האישה, בן זוגך וחברו, באים לרמז על מצב של אדישות, הם מעין חיים מתים - זומבים. ``האשה הלבנה`` היא את, בגירסה האדישה שלך, מחוסר ברירה ומתוך התמזגות עם החברה סביבך גם את צריכה להקרין מידי פעם אדישות לנוכח הזוועות. העיקר לא להיראות היסטרית מידי... האדישות הזאת או הזיוף הזה הוא מעין הגנה על שפיות דעתך, לכן שני הגברים מבקשים מ``האשה הלבנה`` שלא תיתן לך לראות את האמת. כל עוד הבחורים היו בסביבה, ``שיחקת`` אותה יפה ו``האשה הלבנה``, שזו בעצם את, מנעה ממך את הגישה בשבילהם. אך כשאת לבד ואין מי שישגיח, חוזרת השליטה שלך על הצד המסתתר מאחורי מסכה, ואת מתקרבת אל האמת, לטעום מהזוועה שכנראה ומחברת אותך למציאות. ההתמודדות עם האמת לא קלה לך, ואת בורחת בהיסטריה. גילית את האמת ואת רוצה לספר אותה לעוד צד הקיים בך - ``הבחורה הערומה``(אולי רמז לאמת הערומה...). בחורה זו מייצגת תמימות מסוימת הקיימת בך, את ערומה כביום היוולדך טהורה וחשופה. בפן הזה את חסרת מסכות ופגיעה מאוד בשל כך. ההתמודדות עם האמת היתה קשה ל``בחורה הערומה`` ולעזרתה מיד הגיע ``הבחורה הלבנה`` שיודעת טוב מאוד שבשביל להתמודד עם כאלה זוועות צריך ללבוש את ``מסכת האדישות``. באותו רגע היא לוקחת סדין לבן ומתכסה... את נמצאת במרכז בין שתי הדמויות האלה, כל אחת מושכת לכיוון מנוגד. אחת אל האמת הערומה ואל התום, השניה אל הכסות ואל הסתר - זיוף למען הסביבה. החלום הוא מסוג ``חויה`` מאוד חזקה, בו את מתחברת לצדדים דומיננטים בחייך. הנגיעה הזאת בעצמך היא נפלאה ואת יכולה ללמוד מזה הרבה על עצמך, לכן קמת בבוקר שלווה ונינוחה...התקרבת אל עצמך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

נעמונת

New member
תודה.

וואו... תודה רבה רבה רבה אני עוד מנסה לעכל ולהבין. בכל אופן, שוב תודה.

למעלה