חלום ילדות

יאאא גמאני אהבתי את בריטני ונטליה..

וואי וואי הייתי חולה עלייהן!! עד היום נישארו לי כל מיני קלסרים שלהן ומחברות XD אבל יותר אהבתי את בריטני... עדיין יש לי את שירים שלה במחשב
, פעם אחת אמרתי להורים שלי שאני רוצה לטוס לארה"ב ולפגוש אותה..
אבל אבל..
הם לא הסכימו
טוב, אני בקושי יודעת לדבר אנגלית XD

FrutillitA

New member
חחח גם לי היה סיפור דומה...

נטליה ובריטני פור אבר
אם נטליה היה לי מלא סיפורים מצחיקים אבל לא פגשתי אותה או משהו... מברטיני טיפה ירד לי אחר כך אבל נטליה המשכתי... ואחר כך זה הפך לארגנטיניים בכללי... זה התחיל עם נדיה...ואז היה גם לואיסנה... באיזה שהוא שלב עבר לאאוחניה,ואז לכל הפאקצידה של פינת אור ואז די ירד לי מכולם...ועברתי להדס
... והיתה את מחלת שיר נולד(שעיין יש אותה,אנמכורהשמה ל-כ-ו-ל-ם-!) ואז גם דון
ולימור
התווספו
חשוב לציין שאת הארגנטינאים אני עדין אוהבת אבל לא מישהו מיוחד...

יואו,בריטני...חחחח

איך אהבתי אותה שהייתי קטנה! קניתי כמעט כול דבר שלה,והיה לי אלבום עם תמונות וכתבות עליה XDD פעם היא היתה משו משו

סינטטית

New member
חחח בדיוק לפני כמה ימים ../images/Emo6.gif

הייתי אצל חברה שלי וראינו את הקלסר שלנו שאספנו תמונות של נטליה ופקונדו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מבינה עדיין למה היא לא מעיפה את זה, פאדיחות@!@!

orel4400

New member
הוא יותר מחמוד.. אני אומרת לך...

הוא בן אדם מדהים... הוא חיכה לי שאני יבוא... כדי להגיד לו שלום.. הוא חיבק אותי ניקש אותי.. הוא חיכה עד שיצלמו אותנו.. ואז הוא אמר לי... עכשיו אני נזכר, לפני 4 שנים היית בבית של מרינה(דודה שלו) וכתבי לך מכתב ואז אמרתי לו נכון.. והוא אמר לי מתי שהוא הלך.. נפגש בקרוב ומקווה שתבואי לעודד אותי ברוקדים עם כוכבים. אמרתי לו... אני הראשונה ששולחת לך SMSים.

סינטטית

New member
יאאא איזה סיפור יפה../images/Emo99.gif

גם אני ממש אהבתי פעם את גיא אריאלי, עכשיו פחות, אבל עדיין אוהבת אותו. הוא ממש יפה, והוא גם נראה בנאדם ממש נחמד. והסיפור שלך רק מחזק לי את המחשבה הזו, הוא כזה חמוד!! שהייתי קטנה לא הערצתי מישהו להרבה זמן כל פעם זה השתנה אהבתי את רון שחר וגם את גיא אריאלי וגם בתקופה של בובה פראית את נטלי אוריירו ופקונדו ארנה
אבל לא פגשתי אף אחד מהם. בכל אופן בגיל 14 התחלתי לאהוב את סינרגיה, ואז (וזה היה בדיוק לפני שנתיים וקצת, בחופש פסח של כיתה ט חח) הלכתי להופעה, וראיתי אותם אחרי הופעה, מרוב הלם לא דיברתי כמעט והייתי ממש ביישנית! בקושי ביקשתי מהם תמונה.. חח והיום אני כבר ממש בסבבה איתם (אני לא אגיד חברה שלהם כי אני לא), אבל הם ממש חמודים, לפני כמה זמן מישהו מהם אמר שהוא ראה תמונה שלי מאחד ההופעות הראשונות שלי ושהייתי ממש פיצית ואיך אני גודלת איתם חחח והדבר הכי חמוד(!!!) זה שביומולדת שלי גפן(
) שלח לי SMS!! זה היה ממש חמוד מצידו
(כאילו, אני חשבתי שהוא ירשום לי מזל טוב <אם הוא ירשום בכלל!!> אז בפורום, כאילו, כל הלהקה רשומים אצלינו בפורום.. אבל זו היתה תקופה שהוא איבד את הסיסמא שלו והוא לא יכל לרשום בפורום ושלח לי SMS!) וגם בנואה (הגיטריסט) פתח לי הודעה בפורום! קיצר זה היה ממש נחמד

Rioter

New member
../images/Emo2.gif איזה סיפור יפה.

כשהייתי קטנה, הערצתי מאוד את קטנטנות והמורדים.. פגשתי אותם כשהם היו בטריקו, חצי מנומנמים. אחרי הפגישה הזו אני כבר לא מעריצה אף אחד
הם היו ממש "רגילים". הבנאדם היחיד שאני מעריצה היום זו אימא שלי, שהיא הרבה יותר מסתם בנאדם רגיל. :)

Rioter

New member
טרקיו ../images/Emo2.gif

בגדים פשוטים כאלה ונוחים, קצת סטייל פיג'מה. טישירט פשוטה. XD

סינטטית

New member
גם אני בהתחלה לא הבנתי

אני יודעת מה זה טריקו פשוט לא חשבתי על זה באותו רגע, חוצמזה זו לא מילה שמשתמשים בה הרבה חח

בדיוק! ../images/Emo185.gif

בדיוק מה שקרה לי! אני חשבתי היא מדברת על איזשהוא מועדון או משהו,וקראתי ת'תגובה שלה:"טריקו זאת מן חולצה כזאת.." האאאאאא נכון כן,אני יודע מה זה טריקו.

משום מה חשבתי שזה הפוקימון../images/Emo2.gif

אני צריכה לעשות עוד דברים חוץ מלשחק בגיימבוי...

סינטטית

New member
חחחח יוו נכון...

שאחרי שפוגשים מישהו ורואים כמה שהוא בנאדם רגיל אז זה כבר הופך למשהו אחר? לא יודעת, תמיד שהייתי קטנה לא החשבתי מפורסמים ל"אנשים רגילים", אבל עכשיו אני כבר יודעת שכל אחד הוא בנאדם רגיל ממש כמו כל אחד... אני זוכרת גם קטע שחברה שלי באה להופעה של סינרגיה והיא היתה פעם באיזה 3 הופעות שלהם ולא באה איזה חצי שנה ואז היא באה והיא אמרה משהו לגפן והוא זכר איך קוראים לה והיא אמרה לו "לא חשבתי שתזכור אותי בכלל!" ואז הוא אמר לה "למה? גם אני בן אדם!" הוא כזה חמוד

למעלה