חלום ילדות

orel4400

New member
חלום ילדות

אני מתנצלת על האי השירשור... אם הוא לא רצוי... תשרשרו אותו לאן שהו.. נכון.. שהייתם יותר קטנים בטח היה לכם חלום ילדות כזה?! אבל לא סתם חלום ילדות... כאילו לפגוש מישהו.. אז אוקיי לי גם היה.. שהייתי קטנה ולא ידעתי הכי מזה להעריץ... אהבתי מאוד את גיא אריאלי.. היה לי פוסטרים שלו ויומן שלו... עכשיו מה כבר ידעתי מכל העיניין הזה.. לא ידעתי על הערצה שכזאת.. הייתי בסך הכל בת 9 או 10. (כיתה ד) ואז שסיפרתי לחברה של אמא שלי שאני אוהבת את גיא אריאלי היא אמרה לי באמת?! אני דודה שלו. ומאז הכל השתנה... נפגשתי איתו פעם אחת... בבית שלה.. וכולי הייתי מאושרת... זה היה בתחילת השנה בכיתה ד' (לפני 4 שנים). ומאז עוד לא נפגשתי איתו פנים מול פנים... אלא רק מכתבים.. כל פעם שהייתי רואה את מרינה(דודה של גיא אריאלי) היא הייתה מביאה לי מכתב ממנו בו תמיד רשום... לאראול בהמון אהבה... או לראורל אני אוהב אותך... מגיא. ופתאום אתמול... (הלכתי לישון ממש מוקדם ב-23.00.) הטלפון מצלצל ברבע ל12. ואני מזה נבהלתי... אמא שלי אומרת לי... אוראל גיא אריאלי בא לפה רוצה אבא יביא אותך?? (ההורים שלי היו אצל חברה שלהם.. ודוה של גיא גם הייתה שם כי הם חברים מאוד טובים..) אז רבע ל-12 קמתי משינה תוך 5 דקות הייתי לבושה ומסודרת. אז נכנסתי לשם... כולם פתאום... הופפההה תראו מי באה מעריצה מספר אחת של גיא... ואז גיא אמר לי שהוא זוכר אותי... שהייתי יותר קטנה... הוא בא חיבק אותי.. ונתן לי נשיקה... מזה שמחתי.. עשה לי את השבוע.. עכשיו אני לא סתם מזבלת לכם במוח... תראו איך חלום ילדות שכזה.. מתגשם בפעם הכי לא צפויה.. אז סתם שאני ידע... את מי פעם שהייתם ילדים קטנים הייתם רוצים לפגוש?! (תמונה שלי ושל גיא מאתמול)

וואי בטח היית מה זה נבוכה../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אבל זה כזה כיף להגשים חלום שמתגשם. הזאת בצד שמאל, בהתחלה חשבתי שזאת לימור אטיאס, ושאת ביקרת בסט של ילדות רעות כי כתבת גם "חלום ילדות"

orel4400

New member
אמא... גם שאני ראיתי אותה חשבתי

שזאת לימור אטיאס... אבל היא יותר נמוכה מלימור... ויותר רזה ממנה... חברה שלו ממש ממש רזה.

May Love Beli

New member
נכון! גם אני חשבתי שזאת לימור אטיאס

ושהיא היתה בסט צילומים של ילדות רעות!!!

וואי

כשהייתי בת 4,בשנת 1996,עלה מחזמר "ספר הג'ונגל" ותום אבני השתתף,שיחק את מוגלי. בקיצור-ראיתי את זה המון המון פעמים,מאות פעמים בקלטת ו15 פעמים בהצגה,ורציתי להתחתן עם תום! זה היה בצורה מפחידה!אני כל כך אהבתי אותו! אגב,זה כבר מזמן לא ככה,הוא השתנה

נירושית

New member
יעואו!!!גם אני!!!

הייתי פשוט מאוהבת בו..ימים חלמתי דיברתי חשבתי-רק עליו.. אבל עכשיו הוא גדול.. מאז הספקת כבר לחלום לאההוב ולחשוב רק על בנחמין ואגוסטין.. אבל כל דבר כזה היה לוקח פחות משבוע...ועבר לי.. והיום-גיבשתי דעה וגעתי למסקנה הכי נכונה שאפשר-אני
מאוהבת
לגמרי לגמרי לגמרי באבי
חיחיחייי.... כייף לך

אממ..כשהייתי קטנה..

(ואני משערת שלרובכם פה היה מעין חלום כזה) נורא רציתי לפגוש את קטנטנות והמורדים.. לא בטירוף כמו אחרים, אבל ממש ממש רציתי,בעיקר את קטנטנות.."המורדים" כבר היה כשגדלתי יותר וזה כבר נראה לי קצת פתטי.. בכול אופן, כשהם (גם קטנטנות עם נדיה וסבסטיאן וגם כול המורדים) באו להופיע בארץ,הסתבר לי שהסאונד-מן של ההופעות,הוא הבן של חברה הכי טובה של אמא שלי..חח..אז הוא כמובן לקח אותי למאחורי הקלעים (כמה פעמים אפילו) והצלטמתי איתם,והם חתמו לי (הייתי מעלה את התמונות למחשב,אבל לא סרקתי אותן).. את זה אני הכי זוכרת, אני גם זוכרת שנפגשתי עם סופי צדקה וכאלו,למען האמת שחושבים על זה נפגשתי עם הרבה "מפורסמים" חחח...לא מלא,אבל הרבה.. וזהו
, האמת אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה "חלום ילדות" כי אצלי לא הייתי מגדירה את זה כממש חלום ילדות,זה היה סתם דבר שנורא נורא רציתי,ונורא אהבתי..ולמזלי גם הגשמתי אותו
(שאז זה נראה לי מי יודע מה וכמה
) ואוראל מאמי,שמחה שהגשמת ככה פתאום חלום ילדות
דניאל.

חחחח מן הסתם ../images/Emo99.gif

לכן כתבתי חלום ילדות
כי מיכאל אלוני זה כרגע אצלנו כבר לא ילדות

orel4400

New member
הקפצה....

רק עכשיו שמתי לב איזה מגילה רשמתי.. 1 2 3 4 5 6 7 8

ShirUsh22

New member
כיף לךך../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

שמחה שנהנת!!
ומרינה היא לא דודה של גיא.. היא אחותו
חח

צ'ונהההההההההההההההה

ואייי אני מה זה שמחה בשבילך נשמונת שלי!!!!
איזה כיף זה שחלומות מתגשמים... המקרה שלך ועוד אלפים כמוהו רק מוכיחים שחלומות אכן מתגשמים אם רוצים אותם באמת באמת!!!
אז יאללוש לכו תתחילו לחלום גם אתם חחחחחחחחחחחחחחחחחח אההה וסתם לא קשור לכלום שיהיה לכם בוקר טובבבבבבבב!! לא הייתי פה כמה ימים ונורא נורא נורא התגעגעתייייי

chen010189

New member
שהייתי קטנה, הייתי פאקצת פופ

הערצתי בטירוף את בריטני ספירס ונטליה אוריירו. אבל בעיקר את נטליה... הציבו לי אולטימטום: או מחשב עם מדפסת או הופעה של נטליה כמה שהערצתי בחרתי במחשב עם המדפסת, ובסוף עם קצת סינג'ורים השגתי כרטיס חינם (וזה עלה 245!!!) להופעה
תמיד רציתי לפגוש אותה. את בריטני הערצתי פחות, חברה שהייתה לי אז העריצה אותה יותר. אספה חומר שלה וזה... אה, אני זוכרת ששלחתי פעם מכתב לנטליה אוריירו והיא ענתה לי!!! קפץ לי הלב שראיתי בדואר מכתב ממנה... קראתי אותו 99999999 פעם (שמתוכם רק פעם אחת הבנתי ע"י אבא שלי שפירש לי
) היה לי קלסר שלה. מה לא היה לי. שחקן ישראלי אני לא זוכרת שהערצתי אי פעם... בעיקרון אחרי נטליה הפסקתי להעריץ... היא הייתה היחידה שבאמת הייתי פאנטית שלה

למעלה