חלום חצי צלול
היי
אני חדש בכל התחום הזה של חלומות צלולים, אני יודע עליו רק מלפני יומיים. והיום היה לי חלום חצי צלול - אח שלי העיר אותי ב8:30, צעקתי עליו, רשמתי את החלומות שלי, וחזרתי לישון. בפעם הזאת שישנתי חלמתי שאני בא לכיתה שלי בתיכון עם מצלמה ומלם של איזה טקס קבלת תעודות הצתיינות בכיתה [משהו כזה] ואח שלי היה איתי. אח שלי כנראה נעלב ממשהו אז הוא התחיל לחזור הביתה, אז רצתי אחריו ונסיתי לשכנע אותו להשאר. הוא לא הקשיב לי, אז חזרתי לכיתה, והיא נראתה שונה לגמרי מקודם! התחלתי לחשוד שזה חלום, אז ניסיתי להרים עם כוח המחשבה איזה כדור נייר שראיתי בפח. לא הצלחתי. אז ניסיתי להכניס את היד שלי לתוך הקיר והיא נכנסה!! [זה כמו ג'לי כזה XD] הבנתי שאני בחלום וישר הדחקתי את ההתרגשות שלי
התרחקתי מהקיר, וראיתי את היד שלי תקועה בו [wtf?] הסתכלתי על היד שלי והיא היתה במקום, והסתכלתי שוב על הקיר, והיא לא היתה שם! התחלתי לחשוב מה אני הולך עכשיו לעשות בחלום, אז אמרתי "הגבר צלילות" וכלום לא קרה... [את החלומות שלי אני רואה די מטושטש :\ לא יודע למה]. אז ויתרתי על הצלילות, ואמרתי למורה שלי להיכנס לתוך הקיר, והדגמתי לה איך אני מכניס את היד שלי
אז היא התלהבה ורצה אל הקיר ונתקעה בו XD. פתאום היא נשכה אותי, והוציאה רובה כדי לירות בי! אז העפתי אותה מהחלון. זהו. כאן התעוררתי. כתבתי שזה חלום חצי צלול כי אני משאר שלא הייתי בשליטה מלאה, [כי ה"הגבר צלילות" לא עבד, וההרמת כדור נייר...] אני רוצה לדעת האם לא הייתי בשליטה מלאה כי אני רק מתחיל בכל הנושא הזה, או שבגלל שזה החלום הצלול הראשון שלי? והאם יש דרך לסדר את זה? או שזה עובר עם הזמן? תודה רבה על הקריאה
Mshorki
היי