היי אהובה,
רקע:
עבודה עצמית כאסח, התגברות על פחדים, התבוננות לאמת בעיניים, התקדמות אדירה בעניין הרגשי מול כולם. פחות ופחות צריכה אישור חיצוני, יותר יותר מתחזקת מבפנים.
השורש לדעתי התגברות על חרדת נטישה, התמודדות בכוחות עצמי, להיות לבד. לשאל את המחשבות רגשות תחושות שלי.
הבנתי שבת זוג היא לא תחליף לאמא. הקשר מאוד בריא בעיניי ואני מאוד מרוצה, התקדמות הדדית, עדיין פחד לפגוש את אמא שלה הרוחנית. היא מאוד קשורה לאמא שלה ויש להן קשר שונה לגמרי ואולי הפוך משלי עם אמא שלי. אני מפחדת שאני לא "מספיקה" לאמא שלה שנשמעת מאוד חומלת, זה קשור אליי לגמרי.יש לי נטיה לפעמים להרגיש פחותת ערך מול אנשים שבעיניי ראויים.
החלום נחלם יום יומיים לפני כנס של התכנית בה אני נמצאת. הייתה הופעה שלי עם המון המון מילים מול קהל
התגברות על פחד מטורף מביקורת בושה אשמה השפלה ולסמוך על עצמי
הליך פרידה מהילדות (מבחינת תודעה ורגש) לעבר בגרות רגשית
המטפלת עובדת איתי על המון דברים שלי מול אמא, מול אנשים. גבולות גבולות..
אעבור דירה בקרוב (עם בת הזוג כנראה) ובהמשך גם שוקלת להפריד כוחות של רכב משותף עם אמא
המון שינויים וגדילה.
החלום
זכור לי מתקן (או משהו שעולים עליו המונים) בחו"ל, אין לי מושג איפה
עם גובה עצוםםםםםם
פחד מטורף, הרגשתי תלושה מהכל
זה נראלי שתמיד חוזר עם הורים וילדים (לא ממש ברור לי)
זכור לי שלכל ילד היו הורים לחבק אותם ולי לא, הייתי לבד
זוכרת ילדה מהגן שעבדתי בו (לא גן שהייתי כילדה) שמפחדת ומחובקת ע"י אמא שלה
אני הייתי לבד
זה היה כ"כ מפחיד
גובה ברמה לא הגיונית
תוספת לחלום:
חלום חוזר. אפעם לא כתבתי אותו כי לא תמיד זכרתי אותו... או שפשוט הייתי שם בגלגול אחר? לא יודעת, זה היה סופר מוכר. הייתי שם כמה פעמים בוודאות!
גם ההרגשה הייתה כזה: אוייי שוב זה?
אולי לא הצלחתי בפעמים קודמות והפעם כן? אין לי מושג
אולי כן הצלחתי בפעמים קודמות, אולי זה אימונים..
אולי זה פשוט משהו שאני שונאת.. באמת שאני לא יודעת
אני תוהה אם זה חלום שקשור לבין הגלגולים
זה גובה לא הגיוני,עם הרגשה מאוד מוזרה ועוצמתית, פחד הכי גדול שאני מכירה אולי? בחלום
לא אתפלא אם זה אומר על קפיצת מדרגה רוחנית כי אני לגמרי מרגישה את זה, וזה מאוד קשה ומפחיד
ואני לא מצליחה להכיל את השינויים עדיין
תודה מראש
רקע:
עבודה עצמית כאסח, התגברות על פחדים, התבוננות לאמת בעיניים, התקדמות אדירה בעניין הרגשי מול כולם. פחות ופחות צריכה אישור חיצוני, יותר יותר מתחזקת מבפנים.
השורש לדעתי התגברות על חרדת נטישה, התמודדות בכוחות עצמי, להיות לבד. לשאל את המחשבות רגשות תחושות שלי.
הבנתי שבת זוג היא לא תחליף לאמא. הקשר מאוד בריא בעיניי ואני מאוד מרוצה, התקדמות הדדית, עדיין פחד לפגוש את אמא שלה הרוחנית. היא מאוד קשורה לאמא שלה ויש להן קשר שונה לגמרי ואולי הפוך משלי עם אמא שלי. אני מפחדת שאני לא "מספיקה" לאמא שלה שנשמעת מאוד חומלת, זה קשור אליי לגמרי.יש לי נטיה לפעמים להרגיש פחותת ערך מול אנשים שבעיניי ראויים.
החלום נחלם יום יומיים לפני כנס של התכנית בה אני נמצאת. הייתה הופעה שלי עם המון המון מילים מול קהל
התגברות על פחד מטורף מביקורת בושה אשמה השפלה ולסמוך על עצמי
הליך פרידה מהילדות (מבחינת תודעה ורגש) לעבר בגרות רגשית
המטפלת עובדת איתי על המון דברים שלי מול אמא, מול אנשים. גבולות גבולות..
אעבור דירה בקרוב (עם בת הזוג כנראה) ובהמשך גם שוקלת להפריד כוחות של רכב משותף עם אמא
המון שינויים וגדילה.
החלום
זכור לי מתקן (או משהו שעולים עליו המונים) בחו"ל, אין לי מושג איפה
עם גובה עצוםםםםםם
פחד מטורף, הרגשתי תלושה מהכל
זה נראלי שתמיד חוזר עם הורים וילדים (לא ממש ברור לי)
זכור לי שלכל ילד היו הורים לחבק אותם ולי לא, הייתי לבד
זוכרת ילדה מהגן שעבדתי בו (לא גן שהייתי כילדה) שמפחדת ומחובקת ע"י אמא שלה
אני הייתי לבד
זה היה כ"כ מפחיד
גובה ברמה לא הגיונית
תוספת לחלום:
חלום חוזר. אפעם לא כתבתי אותו כי לא תמיד זכרתי אותו... או שפשוט הייתי שם בגלגול אחר? לא יודעת, זה היה סופר מוכר. הייתי שם כמה פעמים בוודאות!
גם ההרגשה הייתה כזה: אוייי שוב זה?
אולי לא הצלחתי בפעמים קודמות והפעם כן? אין לי מושג
אולי כן הצלחתי בפעמים קודמות, אולי זה אימונים..
אולי זה פשוט משהו שאני שונאת.. באמת שאני לא יודעת
אני תוהה אם זה חלום שקשור לבין הגלגולים
זה גובה לא הגיוני,עם הרגשה מאוד מוזרה ועוצמתית, פחד הכי גדול שאני מכירה אולי? בחלום
לא אתפלא אם זה אומר על קפיצת מדרגה רוחנית כי אני לגמרי מרגישה את זה, וזה מאוד קשה ומפחיד
ואני לא מצליחה להכיל את השינויים עדיין
תודה מראש