חלום ופירוש

• פותח הנושא ga26
  • פורסם בתאריך

ga26

Member
אני חושב שהחלום והפירוש די ברורים אבל בכל זאת אני מפרסם כי ההתעסקות בחלומות מעודדת חלומות ואני אוהב לחלום.

החלום זכור לי במעורפל בלבד.
הקטע הזכור לי
הייתי עם אשתי בבית מלון, הייתי צריך להגיע אליה לחדר כדי להיות איתה אבל היו כמה התרחשויות שעכבו את זה. אחד הדברים שזכור לי זה קבוצה של נשים ממוצא רוסי, מבוגרות שביקשו עזרה בכמה דברים וגם נתנו לי כמה דברים (אולי חטיפים או משהו מתוק).
בהמשך ניסיתי להגיע לחדר אבל היו עוד דברים שהפריעו.

רקע: הכל נפלא ב"ה, יחסים נהדרים עם אשתי.

פירוש שלי:
כנראה מדובר בחשש שמשהו יפריע, יהרוס את מה שהיום כל כך נפלא. רוסיה מלשון להרוס. החדר במלון זה מקום מושלם ליחסים זוגיים-מיניים והחשש הוא שדברים יפריעו להרמוניה.

אלישבע777

Well-known member
פירוש שלי:
כנראה מדובר בחשש שמשהו יפריע, יהרוס את מה שהיום כל כך נפלא. רוסיה מלשון להרוס. החדר במלון זה מקום מושלם ליחסים זוגיים-מיניים והחשש הוא שדברים יפריעו להרמוניה.

הי ga

נהניתי מהפרוש שלך! הוא ממש מוצלח. מאוד נדיר שמשתתפי הפורום מפרשים את חלומותיהם ואני מאוד שמחה על כך. הפרוש הטוב ביותר הוא הפרוש שהחולם חושב עליו בעצמו!

ההשלמה שלי :

אני הייתי מתייחסת למוטיב אחר עם הנשים המבוגרות שאת פוגש בדרך, בחלום.
הן ביקשו עזרה בכמה דברים אבל בעצם לא עשית כלום! אבל הן נתנו לך כמה דברים אולי ממתקים. העיכוב כאן הוא עיכוב טוב... קיבלת מתנה על לא דבר... הנשים הללו היו נחמדות, אולי גזלו קצת מזמנך וחששת שהן יהרסו לך את הבילוי עם רעייתך, אבל בסוף זה לא קרה. דברים אחרים עכבו אותך בדרך.
יתכן שיש אירועים בחייך שמעכבים אותה בזוגיות (או אולי דווקא במקומות אחרים קולגות לעבודה, שכנים או ידידים) ולבסוף העיכוב הזה... מתגלה לטובה!!

בהמשך יש עוד עיכובים והחלום נגמר טרם זמנו, ואינך יודע אם מצאת את החדר או לא.

הפרוש האופטימי אומר: – כל עכבה לטובה.
הפרוש הפסימי אומר: לא הכל מושלם וצריך עוד לחפש את הדרך. אולי אתה מחפש את הדרך (לחַדְרֵי) ליבה של רעייתך ואתה צריך להתאמץ קצת ולחפש אותה, היא נמצאת קרוב ( במקום טוב, בחדר בבית מלון)

כל אפשרויות יכולות להיות מתאימות (!) או רק אחת, או אף אחת. מכל מקום, יש לך עוד חומר למחשבה

למעלה