חלום - הכי קרבי שיש.

RENI1

New member
אממ

לא יודעת עד כמה זה חכם להסתיר בעיה רפואית אבל סחטיין על הגישה "חלומות מגשימים, שום דבר אחר לא בא בחשבון"
בהצלחה!

עמבה17

New member
../images/Emo140.gif

בס"ד מגיע לך פרח על הגישה... אבל- אני לא רוצה לבאס אותך... אבל אתה בטוח שאתה רוצה להסתיר מידע רפואי מהצבא??
עם כל הרעל שבעולם- אני לא חושבת שזה שווה את הבריאות שלך.... שהיה בהצלחה בכל מה שתעשה!

omeris

New member
אם אתה לוקח תרופות באופן קבוע

זה פרופיל 64. אם לא, אפשרי גם יותר (סביר להניח ש72, שגם פוסל אותך מחי"ר).

FIRE GODDESS

New member
שאלה דומה

עברתי טיפול פסיכולוגי של בערך יותר משנתיים וחצי (פחות משלוש שנים). בנהלך הטיפול לקחתי כדורים נוגדי דיכאון ואני איתם בערך שנה וחצי...יש לציין שרוב הטיפול נעשה באופן פרטי ולא דרך קופה או משו. אני יודעת שטיפול פסיכולוגי הוא חסוי לחלוטין, אבל האם לצבא יש גישה לפרטים האלה? האם יכולתי לומר שלא עברתי טיפול ולא היה קורה כלום? (סתומרת לא היו בודקים או משו?)

כן, היית יכול לא לספר

לא יודעת עד כמה זה מומלץ
אתה עדיין בטיפול תרופתי? טיפול תרופתי נגד דיכאון בהכרח מוריד פרופיל. ככה לא תוכל להיות לוחם. לצבא יש גישה ברגע שאתה חותם על ויתור סודיות, בד"כ לצורכי סיווג וכאלה... אמרת שזה פרטי ולא נעשה דרך קופה, יכול להיות שהצבא לא יכול לעלות על זה ככה, אני לא יודעת... בכל מקרה, אני באמת לא בטוחה אם שווה לקחת ת'סיכון. הצבא יכול לדעת שהיית בטיפול, אין בזה שום דבר פסול.

FIRE GODDESS

New member
אני בת-כרגע כן אבל אני החלטתי

שאני מפסיקה ושמעתי שאפשר להעלות פרופיל...אני פשוט צכה לעדכן אותם. וויתור סודיות-מתי חותמים על זה? למה לא שמעתי על זה? לא החתימו אותי על זה.... וכן יש דבר פסןל כי אני רוצה קרבי...ומורידים על זה...

YanivM17

New member
אני מכיר אחד

מצאו לו בעיית נשימה שלחו אותו לרופא מיוחד - עקרונית יש לו אסטמה אבל בגלל שהוא מתאמן והוא בכושר שיא הרופא לא מצא בעיות או שכנראה האסטמה שלו הייתה זניחה והוא ביחידה מיוחדת כנראה שזה תלוי בחומרה באיך שאתהמסתדר עם זה שיש לך אסטמה

k1235

New member
תשמע אחי..

תשמע אחי בוא אני אספר לך את הסיפור שלי ואם אין לך אסטמה כל כך חריפה ותלחם תקבל! לפני שנה הגעתי לצו ראשון ראו שיש לי אסטמה לא נתנו לי פרופיל אמרו לי להביא בדיקות עדכניות שלחתי בדיקות ולאחר כחודש חודש וחצי התקשרו אלי ואמרו לי שהפרופיל שנקבע לי הוא 72 כמובן שלא רציתי את זה כי עדיף כבר 64 72 אין שום דבר לעשות הלכתי לבדיקות כל הבדיקות שקיימות לאסטמה בדיקת מאמץ וכל מיני דברים שלחתי את הטפסים לצבא וביקשתי ור"פ התקשרו אלי ואמרו שלא מאשרים לי ור"פ כמעט כל יום שלחתי להם שוב ושוב את הטפסים והבקשה לא עזר אחרי כמה זמן שלחתי בקשה מנוסחת טוב ולמה אני רוצה לעלות פרופיל ואחרי כל התחננויות קיבלתי ור"פ נסעתי עם כל הטפסים של הבדיקות והרופא הסתכל בלה בלה אמר טוב אני יעלה לך ל 97 אחר כך הוא הסתכל בתיק ראה שיש לי סעיף ראיה (שלא דורש הורדת פרופיל) אז הוא אמר לי מה אתה רוצה לעשות בצבא? אמרתי לו חי"ר הוא אמר טוב אז אני אתן לך 82 כי יש לך גם סעיף ראייה יכלתי לבקש 97 והייתי מקבל והוא הודיע לי שיש לי סעיף אסטמה (סעיף אסטמה זה דבר דיי טוב לקבלת פטורים למינהם :) ) קיצר המסקנה שאם תלחץ ותלחץ ובאמת הבדיקות יהיו תקינות יעלו לך את הפרופיל ותקבל מה שאתה רוצה הצבא הזה מבין רק בכוח במוח כלום לא עובד שם !! בהצלחה

pSyhoKokiLiDa

New member
הבעיה היא

שאני מפחד לקחת את הסיכון הזה, אני לא מוכן לקבל את זה שאני לא אהיה בחי"ר. אתה מבין?

Reign Of Chaos

New member
תשובה!

הכל בא בחשבון. לי אישית הייתה אסתמה בגיל צעיר. ויש לי פרופיל 97 עם סעיף שמתאים להכל (חוץ מהצוללות.) בכל מקרה בגלל שאתה לקחת תרופה כלשהי ב-7 שנים האחרונות, זאת יכולה להיות בעיה. תנסה להשיג פרורפיל 82!

למעלה