חלום היד הקשה!

חלום היד הקשה!

מטורפי הימין הקיצוני ומעט סהרורים אחרים, נוכחים עתה לדעת כי מלחמה היא הזיה של מעטים - המנהיגים הפוליטיים, ככל שהם היו גבוהים בדרגות הסולם הצבאי, מבינים את מגבלות הכוח, אפילו אחד כמו שרון, שהבין זאת בדרך הקשה, נאלץ להרכין את ראשו מול המציאות הלא הזויה.

resh0

New member
יש להתאים את הלחימה לסוג האויב.

וודאי זכורים לך המערבונים שבהם תוארו קרבות בין האנגלו-סקסים לבין האינדיינים. דרך הלחימה המקובלת היתה אז שצועדים גדודים של חיילים אחד כלפי השני ויורים! כך הם לחמו בתחילה מול האינדיינים ואלו טבחו בהם ללא רחם!! אח``כ ראינו שהאנגלו-סקסים הבינו את הבעיה ושינו את צורת הלחימה, כלומר התאימו את עצמם לנוכח יכולותיו של האויב ואופיו. האויב הזה ערפאת, הוא אוייב קשה שמשנה את דרכי פעולתו בתבונה ועלינו להתאים את עצמנו כדי שלא נובס. עת לכח, עת להבלגה, עת לשיחות. היו שיחות, כעת הבלגה ובקרוב.... הכח. תחשוב טוב: החורף נגמר כך שאין בעיה להשאיר את תושבי הראשות ללא חשמל בחום המעיק... זה לא יהרוג אף אחד, אבל בהחלט יעניש. העולם כבר לא מבין את ערפאת וערפאת מתקרב לרגע שבו צריך הוא להחליט: האם אני רוצה/לא רוצה, מסוגל/לא מסוגלף מתחייב/לא מתחייב, להפסיק את הטרור. לצערי תגובתה של ישראל תהיה אך ורק לאחר פיגוע קשה שלצערי לבטח יקרה ואז...יהיה הנצחון מושלם הן בשדה התקשורתי והן מהלך צבאי שימוטט את הראשות הפלשתינית. תחל מלחמת ירושה קשה על מנהיגות וכסף ולתקשורת העולמית תהיה עבודה בלסקר את המעשים המזוויעים שיהיו עקב מלחמת החמולות הצפויה. בנתיים נמשיך את תנופת ההתישבות ולקבוע עובדות בשטח.

אתה חי בעולם ישן....resh0 !

ובונה על מציאות הזויה - רד מזה! הצפיה שלך לפיגועים לא תשנה את העובדה כי פיגועים ותגובות לא הביאו לפתרון במצב! רק פינוי ההתנחבלויות ויצירת חיץ ביננו לבין הפלסטינים יכולה לעזור לנו - וא נמתין בשק לשלום - אם יבוא מה טוב ואם לא נמתין לו עד לבוא המשיח!

resh0

New member
עולם ישן? מציאות הזויה?

אתה יודע, גם אם תכניס פושע לכלא, זה לא יפתור את בעיית הפשע.... אז... ניתן ליצור חיץ ביננו לבין הפלשתינים ע``י ביצוע של טרנספר של פלשתינים, במקום טרנספר של מתנחלים כפי שאתה מציע. אם יבוא שלום, מה טוב! אם לא, נמתין לו עד לבוא המשיח...

הצעתך מעניינת....... resh0 !

אבל אני מעדיף את הצעתי - אין לי חשק לריב גם עם כל אומות העולם!

למעלה