חלום הזוי

*קסנדרה

New member
חלום הזוי

חלום הזוי

חלום הזוי בלעדיך יקמלו הימים מילותיך היו לי לשיר נכנסת לחיי כמו צבע העולה בשדה חרציות כמו הים המתדפק על החוף כך, נקשת על דלת חיי חיי היו ונחפזתי אל מטרות לא ידועות לי כמו הגלים המגיעים לחוף ללא שם תולה אני מבטי בענן השט מזרחה ושוב קשובה ממתינה אל השעה שתכיל אותך קסנדרה כל הזכויות שמורות

קסנדרה המופלאה :)

שירתך לאחרונה התחילה לשאת בתוכנה רוח אחרת קצת מדאיגה... על בדידות מבשרת יקרה שלי - אני מקווה שהכל בסדר בנשמתך ויש מי שיניח ידו על כתפיך :) והחופים הממלאים אותך בזכרונות מימים עברו יהפכו למקום בו יוולדו זיכרונות חדשים עוד כמה חודשים השמש תצא ותמלא אותנו מבפנים מקווה שעוד לפני כן תמצאי את הנתיב לשמש פנימית אוהבת ומעריצה ענבל

*קסנדרה

New member
תודה לענבל המופלאה יותר

ענבל יקרה אני עדיין ממתינה לתשובה לגבי האי מייל ששלחתי לך ולבד מזה אני עוד אכתוב לך משהו נוסף, בקרוב קסנדרה

:)

שלחתי לך תשובה עוד שבוע שעבר... מעניין למה לא הגיעה... בכל אופן פני הדברים השתנו לאחרונה... אינני יודעת אם זה אקטואלי כפי שזה נראה לפני שבוע ענבל

saharur

New member
אולי

אולי

הופך את המגירה אולי, בין גזרי הניר והצעצועים השבורים, אמצא אותה. ואולי היא לא שם? אולי רק דימיינתי? זה רק חלק מחלום דיי מוזר שהזיתי אחר הצהריים.

למעלה