חלום דבילי

חלום דבילי

חלמתי שאני צריכה להכין עוגה לגן (ואני באמת צריכה, ליום ששי), וכשאני כבר בדרך לגן עם העוגה אני מגלה ששכחתי למרוח קרם ולזרות סוכריות מעל. נתקפתי בהלה קלה (שהרי עוגה ללא קרם וסוכריות לא תחשב עוגה של אבא שבת), אז עברתי במכולת, שם קניתי קרם תעשייתי מוכן מגעיל ויקר, ומרחתי אותו מעל. וגם סוכריות. הרגשתי מאד מבואסת מזה. כמובן שאין סיכוי שדבר כזה יקרה במציאות. מה אומרים המומחים?

גנגי

New member
שזה סימן שאת צריכה כבר מעכשיו

להתכונן נפשית להכין עוגה עם קרם משובח ובלי סוכריות למפגש של אח"לה. החלום בא להזכיר לך את זה, שלא תיתקעי חו"ח בלי קרם משובח. ואנחנו בתמורה נדאג שלא יהיה לך קר ברגליים.

שאני מכירה הרבה מאוד אמהות

שיש להן סיוטים כאלה לפני פרוייקטטים של ימי הולדת. הפליאה לחלום אחת מחברותי, שלא הספיקה (בחלום, בחלום, במציאות היא כן הספיקה) לקנות פיצה ל-30 ילדים, והפיצה רדפה אותה או משהו כזה.

אבל זה לא פרוייקט, זו סתם עוגה

לקבלת שבת. את רוצה לומר שיתכן שזה מטריד אותי ואני לא מודעת לזה? כי זה באמת קטן עלי (או שלא?), עוגת שוקולד עם קרם וסוכריות לגן.

מוּסקט

New member
לא דבילי

אם זה מעסיק אותך. נדמה לי שפעם דיברתי פה על חלומות תחזוקה. אלו חלומות בהם החולם נכנס לסיטואציות אפשריות בעליל כדי להכין עצמו למקרה שהסיטואציה אכן תקרה. הנה - למשל את כבר יודעת מה עושים כששוכחים למרוח קרם בבית: עוצרים בסופר וקונים תחליף. אמנם הוא לא 100% כמו ששלך אבל בהחלט פיתרון.

מה שמעניין

הוא שבכלל לא ידעתי שזה מעסיק אותי. כמובן שמהיום בבוקר, לאחר החלום, זה כבר מעסיק אותי באמת.

למעלה