חלום בלהות

מצוטטת

New member
אוי

ש'מוייייייייי למלי ב'מת להקדים מכה לתרופה........ שינסה למלו.... VY VY VY רק שהיצטייד בבלון חמצן וערכת אינסולין קודם....לא?

הוא...

נראה לי... לוקח אותו אינסולין מה את לוקחת

מיKה

New member
כמו בחיים

ההבדלים החדים בין היום ללילה. בלילה, זמן לפחדים, למחשבות, לשאלות לא פתורות. ובהנץ השמש מרגישים שוב, מעטה של בטחון. מלאים בכוח. יום חדש...תמיד ממלא שוב בהרגשה שאולי היום משהו ישתנה. יהיה טוב יותר מאתמול, נצליח להשליט את סדר. להתגבר על מה שמאיים. רוב הזמן מתבדים, כי מן הסתם מאבדים ראיה אוביקטיבית ולא מתיחסים אל מה שבאמת חשוב. מה שמאיים, הוא רק סימפטום. הזרועות? מהמרת על כך שאתה מנסה להגיע בו זמנית לכל כך הרבה דברים. מקומות...כאלו שזקוקים לך. אבל אנדי, יש לך רק שתיים! בדוק! ונסה רגע, מכאן, איך בדיוק נשמעו הצווחות ?:)

N D R

New member
את יודעת שקשה לזכור פרטים

מדוייקים מחלומות אבל עד כמה שאני זוכר הצווחות היו מקפיאות דם. זו התחושה שנותרה בי אבל... הניתוח שלך מאוד נכון לגבי הרבה מהכתוב
והאמת? מחר אחד הימים הכי חשובים בחיי!!!

לאנדי...אם זה באמת..היה...אז

מכיוון שחלום בנוי על מוטיבים וסמלים.... חלום שיש לו מוטיב של פחד הוא עדות מוצקה לבעיה קשה העומדת בפני פתרונה . מאבק-מרמז על עבודה קשה שתביא להצלחה. געגוע לזריחה-זמן לא מנוצל או מתוכנן נכון. ותחשוב על זה............ הליכה- בעיות קטנות שניתן לפתור בקלות רבה. בהצלחה

N D R

New member
האמת - גם לי יש תחושה של בעיות

שניתן לפתור בקלות. מהמקלדת שלך להוא מעלה...

נדמה לי

New member
לא חסיד של מפעמחי חלומות...

כמו האל,חושב האדם ממלא עצמו בתשובות שנוחות לו להכרה למרות שבמציאות אין לזה שום סימוכין כעובדה.ובעוד בחיים לא הית משקיע בעסק או בבורסה על סמם "תחושה" או "אמונה" האדם מרשב זאת לעצמו כשזה נוח לו. במחקר באוניברסיטת משיגן לפני כשנתיים ההקשר היחידי שמצאו לאורך זמן בין חלום וסיבותיו היה מה זה שהאדם אכל דבר אחרון לפני שהלך לו לישון.

מיKה

New member
במיוחד

כשהוא מצחיק אותי כבר בפעם השניה היום! אבל זה שירשור בלהות מבקשת לתת את הכבוד.

החלום שלך כלום לעומת הנייטמאיר שלי

כאילו דהההההההההההההה.. אצלי לא היו פותרים אותו בקלי קלותו...

N D R

New member
../images/Emo13.gif עצים שנדרסים כגפרורים

נראה לי שההבדל הוא שב-Losts הם צנחו על האי בחלום שלי האי צנח עליהם

יערית

New member
אין ספק

שמדובר בקושי מסויים שעליך לעבור,הלילה והבוקר בחלום הם ממקום שהחולם מקרב לעצמו את האור ומנסה לסלק את החושך{פחד},גם מתוך התת מודע אתה פועל בתוך חלום ומנייד את עצמך. אז מחכה לך מחר יום חשוב?נראה שאתה לא מפסיק לחשוב על כך,תרגיל פשוט,תנסה היום לחשוב חיובי ולהיות אופטימי, נראה מה יופיע לך הלילה בחלום.{אולי מתוך הסבך יופיע גור חתולים קטן וחמוד
}

Kטלנית

New member
אם אתה משוכנע שחלמת חלום../images/Emo199.gif

עם מסר מיוחד ואישי המיועד לך, עצור. לפני שאתם מתיעץ עם "ידענים" עבור פירוש חלום, דע: אתה זה שיכול לדעת על חלום שחלמת יותר מכל אדם אחר. ברור שאין מראים לך אלא מהרהורי ליבך לעניות דעתי: הדרך הנכונה לגשת אל הנושא היא ההבנה שבעצם חלומות לא "חולמים סתם". הסוד והגישה הנכונה להסבר חלום היא יכולת העיכול שלך בהקיץ יכולת זו היא בעצם המפתח שלך לפיתרון חלומות. ידוע כל החלומות הולכין אחרי הפה(ברכות נ"ה:) פירוש הדבר הוא, שפתרון טוב של החלום מסב אותו לטובה. ולכן חשוב מאודשפותר החלום יפתור את החלום לטובה, כי חס ושלום אם פותרים לרעה, אז זה יכול להזיק. המלצה: "הזהר במה שאתה משקה את חלומתיך. השקה אותם בדאגה ופחד והם יצמיחו עשבים שיחנקו את החיים מחלומותיך. השקה אותם באופטימיזם ובפתרונות ותקצור הצלחה. תמיד השאר דרוך ומוכן לרגע בו תוכל להפוך בעיה להזדמנות להצלחה" (לאו-צה) אז שיהיה לך
היום

למעלה