חלום בלהות

N D R

New member
חלום בלהות

אתמול בלילה חלמתי חלום קשה. חלמתי שאני מסתובב לבדי בפרדס בלילה לפני הזריחה פתאום שומע רעש שהזכיר לי רעש של קומפסוגנאטוס בפעולה הסתכלתי ימינה ושמאלה אך לא דבר המשכתי לצעוד בצעדים מהוססים ומדי פעם המשכתי לשמוע את הרחש הצמחייה העבותה והלילה לא איפשרו לי לראות ממטר והמקדתי בתנועה קדימה ליבי נמלא חששות וקיוותי שבזריחה ארגיש בטוח יותר. בהנץ קרני השמש הראשונות התחלתי להרגיש בטחון ורוגע והמשכתי בצעדה בטוחה. ולפתע שומע קול עמום של רעם מתגלגל. והקול רועם יותר ויותר ומתקרב במהירות ואני כבר רואה את העצים שלפני נמעכים לצדדים ואז הוא מופיע ואני קפוא מתגלגל לעברי במהירות מסחררת טורף ייחודי מסוג צ'יקן ביגר וככל שהוא מתגלגל הוא גדל וברקע צווחות ותוך גלגול נוספות לו זרועות זרועות מכל מיני סוגים כאלו בכלל לא שייכות אחת לשנייה והוא מתקרב אלי ואני בורח והוא משיג אותי ואז התעוררתי.... ובדקתי. הזרועות שלי במקום הסטתי הוילון וראיתי שעדיין לילה...

asafgery

New member
אנסה את כוחי...

נראה לי שאתה עובר תקופה קשה ואתה מתקשה להתמודד איתה. אתה חש מאוים ממשהו שנראה לך גדול - מעבר לשליטתך. יש לך הרגשה שבקרוב הכל יפתר, שאם רק תשרוד עוד קצת הכל יסתדר לבד. בחלום אתה שורד - מגיע עד לבוקר, אבל שום דבר לא מסתדר, נהפוך הוא. אני מהמר על משהו עם הבוסים בעבודה. נראה לי שהחלום בא להגיד לך שעכשיו הזמן להתמודד עם הדברים, שעכשיו זה הזמן הכי טוב לפתור את הבעיות ולשפר את חייך. האם אני בכיוון או שאני סתם מקשקש בקומקום?

N D R

New member
נראה לי בכיוון

אבל יש עדיין פינות לא מוסברות למה ההבדלים החדים בין הלילה והבוקר? והזרועות השונות? והצווחות?

asafgery

New member
אנסה שוב...

הלילה לדעתי הוא התקופה בה אתה נמצא כעת. אתה מרגיש שאתה קצת באפילה - הכל נראה שחור. אתה שומר על כיוון - מנסה לשרוד. היום - איזשהו תאריך יעד שנראה לך שאם תשרוד עד אליו, הכל יסתדר. הזרועות - מדגישות את הפחד והתחושה - סוגרים עליך מכל הכיוונים. הצרחות מבשרות את בא הפרעות. נראה לי שכדאי שתיקח נשימה עמוקה, תעשה חושבים ותראה שהכל פתיר, שאתה לא באמת צריך לברוח.

N D R

New member
לצערי כבן מזל מאזניים אני בד"כ

לא חרד רק לגבי עצמי. אולי זה שגם לאחרים אני דואג. זה לא שאני לא אברח. מה עם האחרים?

חושבת

אולי החושך זה התת מודע המקום של הפחדים שלי עם עצמי האור זה להוציא את זה החוצה ולהתמודד עם זה פנים אל פנים בעולם הידים זה חלקים מפחדים אחרים שתופסים טרמפ על הפחד הספציצי הזה והפחד הופך כדור שלג שהולך וגדל ומאיים לכבוש אותך להוציא אותו החוצה ולהתמודד או להשאיר אותו בפנים ואז הוא בולע אותי נראה לי שזאת השאלה המבפנימית

asafgery

New member
הכל פתיר

הכל בידיים שלך. שב, קח נשימה עמוקה, הרגע והתחל להתמודד עם הדברים אחד אחד. אתה לא צריך לחכות ליום, אתה יכול כבר בלילה להתמודד. אם תרגע, תגלה שהחושך לא כל כך מפחיד ושהצרחות מקפיאות הדם הן רק צרחות שמנסות להפחיד אותך. אל דאגה.

asafgery

New member
לפני 15 שנה הוא היה נחמד

הרגיע את כל עם ישראל הלחוץ... היום כשמזדמן לי מדי פעם לראות אותו בתוכנית "השגריר" הוא מגעיל למדי. אני מקווה שלא אעשה לך בעוד 15 שנה מה שהוא עושה לי היום

מצוטטת

New member
לא שאני.........

אבל לא חארם..... לווידוי "הריגה" זה עלול לחרוד..... אבל מה אני מבינה בכלל

למעלה