חלום בלהות....

Kaien

New member
חלום בלהות....

הכל התחיל בתוך מכונית, נסענו אני, ידיד שלי, ועוד כמה אנשים שאני זוכרת במעורפל. הגענו למקום עצום ומדהים ביופיו, הכל מבחוץ היה שיש לבן מבריק, וגינתו הייתה ירוקה ושופעת. נכנסנו למקום הזה, אבל בפנים הוא היה רקוב והוא נראה לי כמו שוק מגעיל מלא בדברים קרועים ורקובים. ראיתי שם כדים מחרס חום מקושטים בבצבעי בהירים ובמיחוד בז´ וזהב. מסביב לכדים הסתובבו אלפי נחשים בצבעים כהים, ואולי מתוך כל אלף חמישה בצבע כתמתם. מעל הכדים היו קורות ופרגולות (נא לזכור שזה היה בתוך מבנה סגור) ומהפרגולות והקורות יצאו גושי דם סמיכים שנפלו בכמויות על הכדים, ובחלק מהכדים הדם גלש מתוכם. מישהו בבגדים לבנים מלאים בדם בא אלי ואל חברי ואמר לנו ללכת לחדר עם בשר. נכנסנו לחדר וזה היה המקום הכי בהיר שראינו עד כה במקום זה, מה ששמתי לב זה שהחלון היה גבוהה מהרגיל כך שזה כנראה היה מקלט. בחדר היו מדפים ועליהם בשר מכל הכיוונים, תלויים שכובים בצד בכל פינה שהייתה ריקה. בצד השני היה שולחן ועליו באופן מסוד להחריד היו שכובים סכיני חיתוך ענקיים לפי הגודל. יצאנו מהחדר והגענו לשתי חנויות, אחת ליד השנייה. חנות אחת הייתה עם בגדים זולים וחנות חשוכה, והחנות השנייה הייתה חנות שכולה משיש לבן מבריק כמו הבניין מבחוץ, וכל הבגדים בה היו ממותג. אחרי סיבובים רבים, חברי נפרד ממני ולא ראיתי אותו יותר. נכנסתי לחנות של המותג מדדתי נעליים ויצאתי לכיוון החנות השנייה, שם לעומת הנעליים היקרות, אהבתי כמעט הכל, חוץ מזה שהיו שם הרבה תחפושות לליצנים.אחרי חיפוש חוזר ונשנה, הגיע חברי עם ג´ינס בידו ושקית לבנה עם שם המותג בצבע שחור כהה שאיני זוכרת. הוא ביקש ממני למהר ומשך אותי מהחנות... יצאנו לחנייה ופתאום גם בחוץ הכל ניהיה מגעיל... נכנסנו למכונית ונסענו משם. סוף. אנא עיזרו לי לפרש את החלום!!!

shabaz

New member
אולי....

את קניבלית עם לבוש אלגנטי שפשוט מכחישה? או...שאת נזכרת בחלום של הלהקה סליפקנוט (הם לבושים כמו ליצנים והם נאצים (דומה לקניבלים))... את תחליטי...חוץ מזה פה זה לא המקום לפרש חלומות...אם את רוצה פירוש אני מציע לך ללכת לפורום חלומות. אז...עופי מפה סתאם מת עלייך ניקול!! ברוכים הבאים לפורום הצנוע שלנו...

למעלה