חלום בבוקר

LucidGirl

New member
חלום בבוקר

שלום לכולם, לפעמים לא קל לי לקום בבוקר, אז אני אומרת לאצמי - טוב, עוד 5 דקות... ומתאוררת אולי אחרי 5 דקות, אולי רבע שעה... תלוי! נו, אתם יודעים איך זה קורא. מדי פעם אני רואה את אצמי קמה, מתלבשת, אוכלת וכו´, אבל למעשה כאשר באמת מתאוררת אז אני מגלה שזה היה סתם חלום. אבל הבוקר זה היה באמת באמת "אמיתי" לגמרי, כמעט יצאתי מהבית
, אבל פתעום התאוררתי. מעניין, יש לתופעה הזאת איזה שם? או שימוש? או שזה פשוט עוד הוכה לעובדה שחלומות בבוקר הם יותר "אמיתיים"? ביי, אנה

LucidGuess

New member
כמוווובבבבן!!! ../images/Emo13.gif קוראים לזה...

לתופעה המאד נפוצה שתארת קוראים "התעוררות מדומה" או "התעוררות כוזבת" , זה קורה הרבה פעמים שאת חושבת שהתעוררת ואת מתארגנת והכל ופתאום את מתעוררת ומבינה שזה היה רק חלום! זה נראה לך "יותר אמיתי" רק כי זה החלום האחרון שהיה לך והוא עוד מאד טרי בראש, אם תתחילי לכתוב יומן חלומות את תביני שכל החלומות שלך כאלו מציאותיים רק שאת בדרך כלל לא זוכרת אותם... אם יש לך הרבה התעוררויות מדומות כאלו את יכולה בקלות להפוך אותן בקלות לחלום צלול, פשוט מאד תתחילי לעשות בדיקות מציאות בכל פעם שאת מתעוררת! ואז יום אחד שוב תהיה לך התעוררות מדומה, תעשי בדיקת מציאות ותביני שזה חלום! אז מהיום בכל פעם שאת מתעוררת - מיד תעשי בדיקות מציאות! מבינה?
Lucid

למעלה