חלום ארוך ומזווייעע :(

Natural Satla

New member
חלום ארוך ומזווייעע :(

הייתי בחדר לא שלי.. ולא הצלחתי להתעורר מלא מלא מלא זמןןןן וצעקתי לאבא ואמא שיעירו אותי כבר צרחתי וצרחתי לא יכולתי כבר לנשום מרוב חנק ואמא שלי באה ואמרה שאני כבר ערה ואז כעסתי עליה כי ידעתי שאני לא.. והיו מלא אנשים שהתחבאו ממני מאחוריי הארון כי לא רצו להעיר אותי.. אז אמרתי לעצמי שאם אני אכאיב לעצמי אני אתעורר אז ניסיתי למשוך בשיער ופתאום גוש ענק של שיער יצא.. חלמתי אפילו שאני חושבת שאני קמה ומדליקה את האור שבחדר והוא לא נדלק ואחכ אני לוקחת את הפלאפון להתקשר למישהו להעיר אותי אני מניחה והפלאפון לא נדלק בקיצור בעעע חלום מפחיד התעוררתי מתי שהתחלתי לספר לאחותי בחלום שאני לא מצליחה להתעורר.. והייתי משותקת למיטה איזה 20 דקות וכל הפה שלי יבש ואני לא זזה פחדתי לחזור לישון ממה החלום הזה מה עשיתי רע?? :(

silverhawk

New member
האם היית מודעת במהלך החלום לעובדה

שאת חולמת? במידה וכן, היה באפשרותך לנסות ולקחת שליטה על המתרחש ע"י שימוש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות. אם לא - זה היה חלום רגין, וכמו שאמרו לך, מומלץ לפנות לפורום פירוש חלומות.

jast

New member
זה כן היה חלום צלול..

חבל שלא ניצלת את זה בשביל לשנות את הדברים ולהפוך את זה לחלום טוב במקום... וכשהתעוררת, ניסית לזוז ולא הצלחת? אם כן, היה לך שיתוק שינה. אין לך מה לפחד מזה.

למעלה