חלום או נישואין?

חלום או נישואין?

הייתם מוותרים על חלום שלכם בשביל נישואין? יש לי איזה חלום שהוא ממש אבל ממש לא מקובל בציבור החרדי.... ואני לא רוצה לוותר עליו בשום אופן.. כן אני קצת משוגעת אני יודעת. אבל זה מתסכל אותי... החלטתי שאני רוצה את החלום הזה בכל מחיר. וזה קצת כואב לדעת שאולי אף פעם אני לא אתחתן בגלל זה.
הפסקתי לכתוב פה אבל לא כ"כ היה לי את מי לשתף... מה אתם אומרים?

אממ

לגור בחווה עם בע"ח.. סוסים, כלבים... כל החרדים רוצים לגור בקהילה... חשבתי על זה המון בשבת... ולא יודעת לא בא לי לוותר על החלום וגם לא בא לי לוותר על גבר...

זה לא סותר!

לא כ-ל החרדים גרים בקהילה! יש בהחלט מקומות שמתאימים לזה וחדרים גרים שם, מושבים, וכאלה..

אולי

אף פעם לא תתחתני בגלל זה?? למה? כי עצם מימוש החלום יהרוס בשידוכים?

כי

בחורים חרדים חונכו לסלוד מבע"ח... ולא אני לא מתכוונת כרגע לממש את החלום.. רק בעוד כמה שנים שיהיה לי כסף לדבר כזה!

חחח אההה..

חשבתי שהחלום זה לעשות קעקוע
ו..צודקת שזה לא מקובל.. ו..חרדים אמיתיים פוחדים מכלבים חח.. אבל אם זה החלום שלך אז נראלי שאת לא מחפשת את ה'מקובל'. אולי עוד תמצאי את זה שישמח לגור איתך בחווה.. אגב, השאלה עד כמה חשוב לך להתחתן עם חרדי מלידה, ברור שאם תחפשי חוזב"ש יש לך יותר סיכוי להגשים את החלום בלי לוותר על הגבר..

כן אני

מאד רוצה לעשות גם קעקוע... אבל זה אסור לפי התורה... לגור בחווה עדיין אין איסור חח אני בעצמי חוזרת בתשובה... הבעיה שחוזרים בתשובה הם נורא קיצוניים... אני צריכה אולי כמוני חוזר בתשובה הרבה שנים

תשתפי,

מהו החלום? אולי את בכלל טועה לגבי השגעון שלך,והוא כן מקובל??!

אני מוכנה

לגור איתך בכל מקום
ובכלל, עם שלמות שכמוך, כל אחד יסכים לישון עם 10 חיות באותו החדר..

למעלה