חלום או מציאות????

Giant20

New member
חלום או מציאות????

האם אנו חולמים או שמא ערים??? זה קורה, זה אמיתי? או שזה סוג של אוטופיה שאנו ממציאים לעצמנו כדי להמשיך לחיות בשלווה??? זה לא מטוס סילון, זה לא קונקורד וזה לא f16... זה רוג'ר "הגאון" ווטרס מגיע לארץ הקודש. אני יכול להפסיק להכות את עצמי על מנת להתעורר? אני יכול להמשיך ללכת לישון בלי לחשוב שזה יהיה חלום בתוך חלום? שמישהו יגיד לי את התשובה? אמת או שקר? נ.ב. הכותב הוא מעריץ גדול של הפלוידים ובעל אי שפיות תמידית בכל מה שקשור לגדולים, אך יש לו סוג של אנטיות לגבי מחשבים, פורומים וכו'...

Inis mor

New member
אם אתה מציג את זה ככה...:)

אין צורך האלימות עצמית...החלום שלך התגשם! :) ווטרס אכן מגיע להופעה מרגשת בארץ ב 22.06. ניתן להזמין כרטיסים כבר עכשיו (ועדיין לא ביררתי-יכול להיות שאפשר גם לקחת).

NOBLESSE99

New member
מציאות מציאות............

עדיין אי אפשר לקחת אני מטריד את טלפני קסטל כל בוקר על מנת לדעת מתי הכרטיסים מוכנים עד שאני לא רואה דף עם המילים ווטרס ווטטרס עליו אני לא רגוע!!!!!!!!!!!!!!

חרטושה

New member
כמדומני היה זה רנה דקארט

שאמר: אני חושב משמע אני קיים. בניגוד לדעה הרווחת הוא לא התכוון לעודד אנשים לחשוב, אלא למשהו קצת אחר; אני לא אלאה אותך בפרטים, אבל אני אומר כמסקנה ישירה מכל הנ"ל שרק הפקפוק במציאות יביא אותך לפארק הירקון. זה מה שהביא את ווטרס לשם.

Anuerysm

New member
אולי פעם זה היה חלום

היום הוא חלוד :{ אבל עדיין זה דבר בלתי נתפס שהוא בא אלינו לארץ יותר בגלל מה שהוא היה אז ולא מה שהוא עכשיו

Giant20

New member
קניתי כרטיס כבר...

ואני יהיה שם ביחד עם עוד כ- 30 אלף מאושרים כמוני.

itaikuskus

New member
נהדר

אני מקווה שההופעה תממש את הציפיות העצומות שיש ממנה.

Inis mor

New member
זאת נקודה מעניינת שהעלת...

לאנשים יש ציפיות מאד גבוהות מההופעה הזאת, אבל מה שיהיה בה בפועל נוכל לדעת רק...בהופעה עצמה. זאת הופעה של...ווטרס אחרי הכל. זה שיהיה DSOTM-זה בטוח,אבל מה עם השאר? זאת הסיבה שקניתי את Mused to death (אחת הסיבות בכל אופן) עכשיו ולא חיכיתי עוד קצת. אחרי שהקשבתי (חרשתי, תהיה מילה יותר מדוייקת!) לו-יש למה לצפות :)

itaikuskus

New member
amused*

מה שמוביל לנקודה הבאה שלי- מה שאני לא אוהב, זה את כל הבהלה הזאת פתאום והצורך הבלתי מובן "להשלים את החסר", למלא את הראש באלבומי הסולו הלא ממש נחוצים (לדעתי) של ווטרס, רק כי הוא מגיע. אם זה היה עוד רצון להרחיב אופקים, ניחא, אבל התופעה של קנית אלבומים במטרה לדעת לזהות עוד שיר ברפרטואר בזמן ההופעה, אני לא קונה את זה, וההגיה הלא נכונה של שם האלבום זה אולי מיספרינט, אבל לדעתי זה משקף את התופעה הלא נחוצה בצורה מושלמת.

ואולי הרצון להכיר את אלבומי הסולו

שלו נובע מתוך כבוד מסויים לאמן שאתה הולך לראות (ולשלם על כך לא מעט)? ואולי זה נובע מתוך רצון להתחבר ל"ראש" שלו, מתוך הבנה שהופעה היא תמיד דו-כיוונית, והקהל הוא חלק מהארוע לא פחות מהאמן?

itaikuskus

New member
אפשר להסתכל על זה גם ככה

הכל תלוי איך את בוחרת להתייחס לזה. התופעה שתיארתי, אני מתרץ אותה בסיבות שהבאתי... כשאתה משלם 400 שקל על הופעה של מישהו, אתה כנראה מכיר אותו מצוין, או שלחילופין, אין לך כל כך מה לעשות עם הכסף. אין טעם לחיות כל החיים בלי לשמוע דיסקים של אומן מסוים ולקנות אותם רק כי הוא בא לארץ ואומרים שהולך להיות מפוצץ. זוהי כמובן דיעת יחיד.

vegetable man

New member
אני דווקא רואה בזה עניין חיובי

משום שרוג'ר לא הולך לנגן חלק נכבד מאלבומי הסולו שלו. אני בספק אם הוא ינגן משהו מ-Pros & Cons שהזכרת. אנשים פה הולכים לראות אותו לא בגלל אלבומי הסולו, כך שהרצון להכיר צדדים פחות מוכרים בו נראה לי דווקא מבורך, ועדיף על עצלנים שמסתפקים בכך שמכירים את השירים מפינק פלויד.

The Walrus

New member
דעתי

אני פשוט קניתי את הדיסק כדי להכיר יותר שירים מההופעה.

Inis mor

New member
אני מקבלת את מה שאתה אומר...

ואני אגיד שציף צודקת לחלוטין! קניתי את האלבום הזה (ואת החדש של גילמור לצורך העניין) למטרת הכרה טובה יותר של ווטרס ולהתחבר לאישיות והנשמה המיוחדת והמורכבת שלו. וגם...כדי שאוכל להתחבר (או לא להתחבר...בינתיים אני מתחברת) לאווירה שלהם בלייב. החברים (חוץ מ 1) שיתלוו אלי לא מכירים אותו ומגיעים בעיקר בשביל DSOTM-שזה גם לגיטימי. אני לא חושבת שזה נכון מצידך לפקפק במניעים של אנשים ללכת להופעות ולא לזלזל ברצון שלהם ובמטרה שלהם לקניית דיסקים כאלה ואחרים. עם כל הדעה של ווטרס על מעריצים ומעמדו (שהרי מכאן מגיעה דעתך,לא?) הוא מוציא דיסקים כדי למכור אותם! אחרת...הוא יחיה ברחוב ויקבל ביטוח לאומי.

itaikuskus

New member
טוב ויפה

אני עדיין שואל את עצמי- אם הוא לא היה בא לארץ, האם את וכל אותם אנשים שרצים לרכוש את אמיוזד טו דת' ואת הפרוס וקונס היו עדיין קונים.

holo

New member
כנראה שלא

אבל מה זה משנה? זה כמו סוג של קידום של אלבום, אנשים רוצים להכיר יותר טוב את היצירה של ווטרס בגלל שהוא בא לארץ, זה לגיטימי לגמרי, מה העניין?

אממ... אנחנו פורום פינק פלויד

ודנים גם באלבומי הסולו של חברי הלהקה. האם זה לא טבעי שאנשים יביעו רצון לרכוש אלבומים אלו, להאזין להם?

האזרחק

New member
זה חלק מרעיון מסע ההופעות, לא?

קידום מכירות. הופעה בסדר גודל כזה מוציאה אנשים מה"אדישות" ומעוררת בהם עניין ואין בזה שום דבר רע, בטח לא כשמדובר בווטרס.

למעלה