חלום או מחשבה?

alonbb

New member
חלום או מחשבה?

קורה לי לפעמים שאני לא מתרכז במשהו ומתחיל לחשוב ואני מרגיש ממש שהכל קורה לפי איך שאני רוצה וזה לא כשאני יושן ,זה כשאני חושב בלי ריכוז. זה קורה תמיד כשאני חושב על מיקרים בהם הלכתי מכות עם מישהו שאני שונא ופיתאום שאני נזכר שזה רק מחשבה ולא מציאותי אני שוכח מזה מישהו יכול לפרש דבר פריקי כזה..??

TheDUKE

New member
כמובן

אי ריכוז טוטאלי , כמו שהבנתי אתה מדמיין שאתה שולט במצב ואז אתה מקבל ריכוז ואתה מבין שזה לא קרה או שזה לא קורה באותו הרגע, תפרט יותר אולי אוכל לעזור יותר... (תפסיק עם הקפה , תישן טוב, תאכל משהו מתוק וזה יעבור)

alonbb

New member
פירוט

זה קרה בדרך כלל שישבתי בכיתה או שישבתי על הספה ולא היתי מרוכז בכלום אלא רק במחשבה,הריכוז קרה שחשבתי על אנשים שהלכתי איתם פעם מכות (אל תדאגו הרשימה קטנה אני לא כזה בנאדם) והיה מדובר באנשים שאני שונא. עכשיו..הזירה הייתה או באותו מקום בו התרחשו המכות , באותו זמן ומצב או שזה היה במקום אחר עם אותו הבנאדם ששנואה עלי ושהרבצתי לו. בין השאר לפעמים היתי אפילו תחת המחשבה שהוא עולה עליי במכות ואז אני מחזיר לו ובסופו של דבר מצליח לחסל אותו אבל בשלב הזה פיתאום ניזכרתי שאני סך הכל חושב ואז לא הצלחתי יותר להתרכז בזה ,למרות שניסיתי והתאמצתי שכן. הדבר הזה קורה לי בלי שאני שם לב ומתחיל בזה שאני חושב על אחד מהמקרים בהם הלכתי מכות וזה מתגלגל לאי ריכוז טוטאלי הזה (אם זה באמת זה)

alonbb

New member
השאלה היא האם זה מחשבה צלולה

כי כשאני עובר את ההרגשה הזאת אני לא מרגיש כאילו אני חושב מחשבה רגילה אלא שאני ממש בפנים ומרגיש את זה קורה.

TheDUKE

New member
אז כן...

אתה לא שפוי. סתם קוראים לזה חלומות בהקיץ. אצלך זה יותר מורגש מחוסר הריכוז הגבוה שלך. בריא עליך איש יקר!

LUCID DREAM

New member
אם היית ממשיך עם זה...

אני חושבת שאם היית ממשיך עם זה, היית מגיע למצב של חלום צלול... אבל חבל שהפסקת
- כי אז היית משפר את היכולת שלך ליצור "ווילד"ים ואז (כנראה) היה לוקח לך פחות זמן ליצור אחד....
LUCID DREAM

למעלה