חלה מתוקה לשבת

שקניתי היום במינימרקט לחמניה לא שמתי לב שהיא מתוקה ויקרה(יום שישי) יותר, אכלתי ואיזה גועל...

נזכרתי שגם המאפיה של הדתיים ברחוב המרכזי יש לה מתכון טיפה מתוק ללחמניות ולכן אני לא קונה שם.

ואז נפל לי האסימון לגבי החלה המתוקה לשבת שאהבתי שהייתי ילד אבל שלאחר מכן נעלמה והוחלפה בחלה רגילה

ברבות השנים.

בעצם שהייתי קטן היה חשוב להורים(משום מה) שאוכל חלה ואח"כ כבר לא ניסו להתחנף שאוכל לחם.

למה אני מספר לכם את הסיפור המטומטם הזה כאילו הייתם פסיכולוג/פסיכולוגית?

פתאום הבנתי את התרגיל של הדתיים - בשביל לחבב על הזאטוטים את שמירת השבת ושלא יתהו למה לעזאזל

לא עושים דברים כיפים בשבת הם מקדמים את החלה המתוקה לשבת.

ואולי עכשיו את הלחמניות שהקטנים יואכלו לחמניות מתוקות והמבוגרים חלות רגילות.

פולגאר

Well-known member
שקניתי היום במינימרקט לחמניה לא שמתי לב שהיא מתוקה ויקרה(יום שישי) יותר, אכלתי ואיזה גועל...

נזכרתי שגם המאפיה של הדתיים ברחוב המרכזי יש לה מתכון טיפה מתוק ללחמניות ולכן אני לא קונה שם.

ואז נפל לי האסימון לגבי החלה המתוקה לשבת שאהבתי שהייתי ילד אבל שלאחר מכן נעלמה והוחלפה בחלה רגילה

ברבות השנים.

בעצם שהייתי קטן היה חשוב להורים(משום מה) שאוכל חלה ואח"כ כבר לא ניסו להתחנף שאוכל לחם.

פתאום הבנתי את התרגיל של הדתיים - בשביל לחבב על הזאטוטים את שמירת השבת ושלא יתהו למה לעזאזל

הסקת המסקנות שלך כל פעם עולה לגבהים חדשים של טמטום.

eקא זו או

Well-known member
החמין אותו סיפור,הרב ניסה לשמר אותו לשבת ושלא יגלוש לימים אחרים בשביל לשמר את "הקדושה" ביום.
אהבל אחד, מהרבנים טען שלמרות שאינו מאכל בריא [??] השבת מקנה לו עדינות ושלמות. הטררליות, העולם ההזוי בו הם חיים- תאמין לי, לא DC ןלא מארוול או דיסני מסוגלים להגיע לעומקי ההזייה.

eקא זו או

Well-known member

ברבות השנים.

חחחח
אצלנו מוכרים חלות "ויזניץ" כמו איזו מאפיית-על, גורמה, מאפיית באגט צרפתית.
טעם - זוועה מרוכזת.

בון דוק

Well-known member

ברבות השנים.

ממש שערוריה הקנוניה שההורים שלך (לטענתך) עשו עם החרדים
לפי מה שקראתי כאן אתה דואג לדלל את החלה מהדם בעזרת בשר חזיר שאתה אוכל בחיפה.

ממש שערוריה הקנוניה שההורים שלך (לטענתך) עשו עם החרדים
האינטרס של ההורים היה שאוכל לחם עם גבינה לבנה,

ולשבת זה היה בגלל שאמא שלי הייתה יחסית צעירה שילדה אותי ואז נגיד בגיל 30 היא עדיין שמחה קצת לאכול חלה מתוקה.

לעומת נשים של היום שיולדות בגיל 30 ויותר אז פחות סביר שהן ירצו לאכול חלה מתוקה בגיל 36+

עם אמא שלי גם אי אפשר לדעת אולי קנתה אותה גם בגלל שהייתה יותר יפה(שכבת הסוכר שנותנת השחמה נאה).

בון דוק

Well-known member
האינטרס של ההורים היה שאוכל לחם עם גבינה לבנה,

ולשבת זה היה בגלל שאמא שלי הייתה יחסית צעירה שילדה אותי ואז נגיד בגיל 30 היא עדיין שמחה קצת לאכול חלה מתוקה.

לעומת נשים של היום שיולדות בגיל 30 ויותר אז פחות סביר שהן ירצו לאכול חלה מתוקה בגיל 36+

עם אמא שלי גם אי אפשר לדעת אולי קנתה אותה גם בגלל שהייתה יותר יפה(שכבת הסוכר שנותנת השחמה נאה).
הרבה מים עברו מאז מתחת לגשר
עם כל הממתקים והדברים הלא בריאים קפץ לך רק החלה המתוקה?
אם זה יהיה הממתק היחידי המצב יהיה מצויין.
נראה שאתה מחפש לעורר פרובוקציות, מקודם עם החזיר שאתה קונה בפיתה ועכשיו עם החלה שאתה מאמין שהיתה קונספירציה של ההורים לחסל אותך בפרוסת חלה. אחרי שאני קורא מה שאתה כותב אני מתחיל לחשוד שבשר חזיר פוגם באינטליגנציה, תנסה חלה לשבת כתרופת נגד.

רוב הציבור עבר מזמן ללחמים מקמחים מלאים אז פרוסונת בקידוש לא זה מה שגורם לסכרת.

עכשיו עם החלה שאתה מאמין שהיתה קונספירציה של ההורים לחסל אותך בפרוסת חלה.
שוב אני מפקפק בזה שהיית רופא...

אמרתי שהם קנו חלה מתוקה בשביל שאוכל יותר לחם עם גבינה לבנה.

יענו סוג של ממתק יותר בריא מממתק ארוז.

אל תשכח שפעם חשבו שלחם בריא.

jackie111

Well-known member
השבוע גם לי יש משבר עם לחמניות/חלות.
במרחק הליכה מהבית יש מאפיה. אני חייב להודות
שאני ממש מאוהב במוצרים שלהם.

המאפיה היא של משפחה קווקזית ובני המשפחה
מחלקים זמן משעה 5 בבוק עד 10 בלילה כל יום.

ממש התמכרתי להמוצרים שהם מכינים. מדיי יום
אני הולך למאפיה קנות למשפחה מוצרים ל24 שעות.

ואז......

בשבוע שעבר היא נסגרה. בלי להודיע. נכנסתי לשוק.
אני עובר את חמשת שלבי האבל.

השבוע גם לי יש משבר עם לחמניות/חלות.
במרחק הליכה מהבית יש מאפיה. אני חייב להודות
שאני ממש מאוהב במוצרים שלהם.

המאפיה היא של משפחה קווקזית ובני המשפחה
מחלקים זמן משעה 5 בבוק עד 10 בלילה כל יום.

ממש התמכרתי להמוצרים שהם מכינים. מדיי יום
אני הולך למאפיה קנות למשפחה מוצרים ל24 שעות.

ואז......

בשבוע שעבר היא נסגרה. בלי להודיע. נכנסתי לשוק.
אני עובר את חמשת שלבי האבל.
סימן מאלוהים להרזות.

למעלה