להגדלת מספר הכניסות הממוצע בשעה? דבר שיאפשר להם להציג למפרסמים פוטנציאליים מוני כניסות שקריים וכפולים מגודלם הרגיל? וכך לגבות מהם כפליים על כל פרסום באתר? או סתם תקלה מעצבנת. אני מתחיל להעלב מכל העסק.
הספר THE SCIENECE OF DISCWORLD III הספר הנ"ל מסתובב בימים אלה בחנויות סטימצקי (במחיר די מופקע יש לציין) בכל אופן אם מישהו חושב לקנות את הספר הזה כדאי לדעת כמה דברים: בעיקרון הספר מחולק לשתי חלקים - פרק מדע ופרק עולם הדיסק (לסירוגין). פרק עולם הדיסק-עלילה רגילה עם המכשפים על כל המשתמע מכך (סטיבונס מנסה להסביר לרידקולי על יקומים מקבילים מסע בזמן וכו' תוך שהוא מנסה להשתמש כמה שפחות במילה קוונטום). פרק מדע - פרק שמסביר (בצורה קולחת אך מעט מגמתית) על התפתחות תיאוריית האבולוציה של דרווין. חוץ מזה בסך הכל הספר בינתיים נחמד (אני עדיין מנסה לצלוח את הפרק הרביעי) אבל לפי איך שזה נראה מהתוכן-הפרקים של עולם הדיסק נעשים קצרים יותר ואילו פרקי המדע נעשים ארוכים יותר.
לא יכולתי להתעלם מהחתימה האלגנטית. כמו כן רציתי להוסיף: סניף: "למה הדברים האלה תמיד קורים לי?" מאי הקטנה: "הם קורים גם לי" סניף: "כן, אבל את נהנית מזה" וגם מאי הקטנה: "אני קטנה אבל חכמה".
הבחור המיוסר והמתבודד.. סנופקין. סנורקה היא לא נצר למשפחת מומין - אם היית טורחת וקוראת את הספרים, היית מגלה שמומין פגש אותה בכלל מעבר לים, והביא אותה לעמק מרחוק רחוק. רק מומינים הם מומינים. ולא, השמנטפים לא דומים לקנדומים, הם דומים למה שנמצא בפנים - אחרי. כמו בקומיקס המופלא הזה http://www.dorimani.corky.net/mumins/muminim.html
בעמק המומינים יש שתי שושלות של מומינים:משפת מומין ומשפחת סנורק (שהיה לה שם אחר כמדומני) לפיכך במשפחת מומין יש מומין (מומינטרול), מומינבא, מומינימא וכו', ובמשפחת סנורק יש סנורק וסנורקה וזהו כי הם משפחה קטנה. וסנופקין הוא בכלל לא קשור לכלום והוא מין כריסטופר-רובין של עמק המומינים. קאפיש?
וברצינות- יש פה מישהי שכבר מה-19.10 לא מסוגלת לשלוח הודעות! בוהא! אתם זוכרים, כמו פעם, רק שאז לפחות היו לי מחשבים בעבודה והייתי נכנסת לפורום דרכם כל היום?