חלה טעות...

חברה25

New member
חלה טעות...

בסוף הסתבר שהריספרדל עלה כ-200 שח, הוא לוקח במינון של 1 מ"ג, הוא התחיל לקחת רק לפני כמה ימים חצי כדור בלילה ואחרי שבוע עולים לחצי כדור בבוקר וחצי בלילה ואח"כ שלם בלילה. הוא כבר מרגיש עייפות וקצת סחרחורת, האם זה יעבור? האם זה יגבר כשיעלה לכדור שלם?

הלנה

New member
ריספרדל

סחרחורת היא לא תופעת לואי שמוכרת לי מהתקופה שבני לקח ריספרדל. בקשר לעייפות, היתי נותנת לו שעה לפני שהלך לישון (כי אם הוא היה לוקח מיד לפני השינה, היה לו קשה להתעורר)... צריך לתמרן בעניין השעות עד שימצא את השעה הכי מתאימה לו. בכל אופן אם הוא לוקח רק כדור אחד לא כדאי לקחת בבוקר כי אז הוא יהיה עייף (אם כי אני יודעת שיש כאלה שלוקחים גם בבוקר). ועוד משוה, רצוי להרבות בפעילות גופנית ואכילת ירקות, כי הכדור גורם לפעמים לתיאבון מוגבר ובעקבותה להשמנה. בהצלחה!!

סמדר 21

New member
הילדה שלי גם עם מינון של 1 מ"ג

אני נותנת לה גם את הכדור כשעתים לפני השינה כך היא נרדמת בקלות ויותר קל להעיר אותה בבוקר והיא פחות עייפה בבית הספר. אני לא מחלקת את הכדור לבוקר כי היא נרדמת בבית הספר. באיזה גיל הילד?

spidergirl

New member
העייפות אמורה לחלוף

אבל יכולה להגיד לך שאצלי היא לא חלפה.

spidergirl

New member
תוספת

לאחר הפסקה עם הריספרדל עברתי מכדורים לסירופ. אני לוקחת כבר שבועיים ולא התעוררה עייפות, אז אולי זו אפשרות. בכל אופן אני צריכה לחכות קצת כדי להיות בטוחה.

למעלה