חלב

כנפי נשרים

דווקא רחוב עם הרבה עירקים
אבל היו בו ועד היום יש בו לא מעט תימנים חביבים במיוחד שם גדלתי

אין

דבר כזה צירוף מקרים
לא? לכל כוונה מראש היום במיוחד על קברו הטרי של דודי נאמרה תפילת אשכבה בנוסח תימן כבר שנים, מאז שנפטרה סבתי, לא שמעתי תפילה בנוסח הזה ופתאום הרגשתי געגועים עזים אל ילדותי ואל המסורת ההולכת ונשכחת ממני ואשר ילדיי בכלל לא מכירים

שקדי

New member
אם כבר התחלת..........

וברצונך להרחיב.......בנושא השורשים אנחנו.....לפחות אני......מעונין לשמוע

magy

New member
הוא גדול היצפאן הזה...

מי כותב לו? אסף ציפור? איזה טקסטים ...............למות עליו...........עם החיקויים שלו.... דוגמא לטירוף שמתנתב לאפיקים חיוביים.......

שקדי

New member
ואני בכלל.........

ראיתי באותו הזמן וידאו שהנציח קפיצת באנג´י חבר של ביתי חזר היום מדרום אפריקה והוא קפץ שם באנג´י מגשר שגובהו 216 מטר בררררררררר.......מטורפים האנשים

נו, אז מסתבר שלא רק התרנגול היה שם

- גם החברה הכי טובה של טרה - אביבה אבידן - זו עם הפרח שהוא בעצם הפרי בגנה - גם היא הגיעה עם הדיסק החדש שלה - חבל רק שהבטיחו את "שימרי נפשך" - וקיבלנו "שימרי נפשך" אחר - לא את המקורי של אלתרמן וארגוב, שבעצם נקרא שיר מישמר. ויצפאן? - הו, על זה יש עוד הרבה מה לדבר. בהזדמנות אחרת, כי חורף.

magy

New member
לא חשוב טרה, סתם איש.

אם לא התוועדת אליו, אז כבר אין צורך . חבל על הזמן... אל תדבק אליו כעת גם אתה.... תשאיר לנו אותו ...........ככה, כמו שהוא. איזה שחקן ליגה ז´, לא הופיע בהמלט, אותלו, קינג ליר, אפילו לא ברומיאו ויוליה. גם מכוער, גם שעיר, עזוב אותו...... שום פרס נובל, שום אוסקר, מדבר שטויות. עושה חיקויים. מקפץ, שר, רוקד, מקלל, מדי פעם גם מוציא קולות מתוך גופו. חבל על זמנך שיבוזבז , במקום על ערוץ המדע, על שוטה הכפר. הומור זול. רדוד, מכוון למכנה המשותף הנמוך. לא תצא נפסד אם לא תראה. עדיף להקשיב לאיזו אריה או קטע אופראי, במקום לצפות בליצן הזה "ערף טוף"...... ותודה לאלוהים שהמציא אותו.......ואת כישרונו.......... יצפאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יצפאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יצפאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ערף טוף

אטיוד5

Active member
../images/Emo13.gif

הוא גדול, הוא גדול, הוא גדול משכיב אותי חבל"ז וכיאה לפורום נוסטלגיה נאמר: שייקה אופיר של היום

magy

New member
נא לרשום בספר ההיסטוריה של

הפורום אטיוד הסכים איתי. לא היה סרקסטי לא פגע המסיבה תיערך בסוף השבוע בחוות השיקמים או בכסית ..............

טרה10

New member
את עושה צחוק..מהחיים.תמיד.

צ´רלי צ´פלין..ראית פעם..? ושייקה אופיר מעשן..ראית.? ושייקה המורה לבלט והרוקד בלט..ראית.? עד הנה שומעים את הקולות מהנגריה.! ושר האוצר האוצר נכנס למסעדה רומנית..מכירה.? אז מי זה יצפאן..הזה..? שמוני מושונוב..נו טוף..מה אני יודע.. ויהורם גאון שכחתי..! שהגעכ עם המחסום לחיפה..! ומי בכלל זה מלך החקיינים- הרי הוא אריק איינשטיין..שראינו קצת ממנו ב´כבלים´..את הקרין התורכי, ומה הוא קופייץ..? אז מי זה יצפאן.? בשבילך..!!!! בס"ה מאיר סויסה בגרסא אשכנזית.! שלקח חמרים מזאב רווח..המגחך..ונשאר לבד בשטח..! [נבדק] צר לי..שבעתי הימנו...!

שם? לא ברחוב

נגבה פינת רחוב הרואה? שם היתה חנות סביח לפחות עד לפני כמה שנים ואולי עד עצם היום הזה אלא שכבר מזמן לא חיפשתי אותה סמןך לבניין בו נמצאה יש בית כנסת קטן ונחמד בו התחתנתי. חמש אחר הצהרים 40 מוזמנים בערך 30 יותר מדי לטעמי לא כי לא אהבתי אותם בגלל זה הם הוזמנו אלא בגלל שחתונה תמיד נראה לי דבר משונה אוהבים - חיים ביחד לא אוהבים - כל היתר מיותר גם חתונה גדולה לא תשנה את הדרך בה אנו בוחרים לחיות ולאהוב

למעלה