חלב@

0 אור 0

New member
כן בהחלט

כאשר מישהו שאינו רגיש לחלב, מחליט לא לאכול מוצרי חלב והוא בונה לעצמו תזונה צמחונית בריאה ומאוזנת, אזי הכל בסדר מבחינתי. מרגיז אותי כאשר משכנעים אדם לא לאכול חלב כי הוא לא בריא, אבל נותנים לו לאכול מזון "רגיל" כמו המבורגרים עם לחמניה, צ'יפס, קולה, בשרים שונים וכו' גם הצמחונים שמורידים את החלב כי הוא מזיק אבל לא דואגים לכלול בתזונתם מספיק מקורות לחלבון ולמינרלים שמצויים בחלב, לא בדיוק מוסיפים לבריאותם - צמחונות מודעת היא בריאה מאד, אבל צמחונות נבערת עלולה להזיק. שנהיה כולנו בריאים.

התזונה שלי

מורכבת מקטניות , דגנים , ירקות ,פירות אגוזים שקדים, וטחינה מלאה. +2 כוסות חלב ביום, כאשר אני בריאה. ועדיין , בבדיקת דם רמת החלבון נמוכה יחסית. מה לעשות?

0 אור 0

New member
כדאי להגיע ליעוץ אישי

שיבחן בפירוט את התזנה שלך (כדאי להכין מראש יומן תזונה שבו תרשמי במשך כמה ימים את כל מה שאת אוכלת - מה, מתי וכמות וכמובן להביא את התוצאות של בדיקות שיש לך). אחרי תשאול מקיף ובחינת הדברים תוכלי לקבל יעוץ יותר ממוקד. ככה במבט כללי, אני לא חושבת שאדם אשר אוכל צירופים של קטניות ודגנים מלאים, אגוזים, שקדים, טחינה ומוצרי חלב צריכה להיות לו בעיה של חלבון. לא יודעת אם את אוכלת קינואה או סויה שמכילים גם הם חלבון מלא - אבל גם אם לא, מה שציינת אמורים להיות מקורות בהחלט מספקים

0 אור 0

New member
זה לא הכרחי

רק אם את אוהבת וחסר לך גיוון ולגבי חלב סויה - אני אישית נגד. יש לי בעיה עם מוצרים מתועשים. אבל בקלות תמצאי לא מעט אנשים שישבעו שזה המוצר הכי מופלא שאי פעם נפלה עינם עליו. מציעה שתעשי כמוני - תימנעי לחלוטין ממה שלך מזיק, תפסלי או תמעיטי בדברים שלכל הדעות מזיקים ומכל השאר תאכלי לפי ההעדפות והטעם האישי שלך, כשאת משתדלת שכמה שיותר מזה יהיה גם בריא ומזין. מה שבטוח זה שאם את תימנעי מכל מאכל שלמישהו יש משהו נגדו לא ישאר לך מה לאכול.

נעמי66

New member
לי אין תגובה מרגיעה...

איך יכולה להיות, כאשר ידוע שהפרות מקבלות,בתור נוהל רגיל, הורמונים ותרופות, כאשר ידוע שהחלב מפריע לספיגת ברזל, וגם "מבריח" סידן מהעצמות? ואי אפשר לשכוח ל"תנובה" את ההונאה, לפני כמה שנים - קופסאות גבינת קוטג' ישנות הוחזרו לחברה, שם עירבבו אותן עם גבינות חדשות, ועל הקופסאות סימנו תאריך חדש. בדיון בבית-המשפט, תנובה נמצאה אשמה.

0 אור 0

New member
המנהלים לא מחקו אבל לפעמים הודעות נעלמות להן

לבד. זה בעיקר קורה כשאתה משתמש במערכת הישנה של הפורומים. אתה מוזמן לכתוב שוב

למעלה