שאבתי חלב ואיכסנתי במקרר ולמחרת היה לו קרום למעלה ומסביב לפלסטיק שמחזיק את הפיטמה של הבקבוק . האם זה אומר שהחלב התקלקל או שזה טבעי שיש מין קרום כזה למעלה גם תוך כדי ניעור הבחנתי בפנים בחתיכות שנקרשו קצת. תודה
ה"קרום" הוא השומן הצף מעל המרכיבים המימיים של חלב האם. זכרי שהחלב שאנו קונים בחנויות עובר הומוגניזציה, לכן נראה אחיד, והשומן אינו צף. על מנת להחזיר לחלב האם שנשאב את מרקמו המקורי ערבבי את החלב בבקבוק בתנועות מעגליות עדינות.