חלב שחור.

• פותח הנושא Yai7
  • פורסם בתאריך

Yai7

New member
חלב שחור.

אתם יודעים מה הבעייה במגלומניה... כל האחרים נראים כמו גל של חלב לבן וקוצף שרוצה לשטוף אתכם בזעף ובקצף ובהתלהבות ואתם... אתם לא חלק מהדבר הזה... אתם כמו ג'וק קטן שחור ומת... ואתם רוצים שכל החלב הלבן הזה יפסק, והאנשים הלועגים האלו יהיו מדוכאים ושפלים ועצובים... אתם פעם אחת רוצים להרביץ לאמא של האנשים האלו שחיים להם יחדיוווו, בשלום ובאהבה ולא משתפים אתכם בבריכה הזו שהם נמצאים בה...! אז... בסופו של דבר, לא יצאתם די מיוחדים בסופו של דבר אם כולם כאלו ואתם לא? אתם גולה שחורה ובוהקת, סופר נובה בעולם של חלב קר, גועש ושוטף ואכזר... עולם של מטומטמים שלא בחרו כמוכם... תרגישו חופשי להתפאר בפנים שלא בחרתם כמוהם... =) עכשיווו... תזכרו באירוע הראשון בחיים שזה קרה לכם, שנידו אתכם כך, ותודו באמת, ספרו על כל זה למישהו כי זו טראומה והיא כוללת תחושות אורגניות אבודות... האלוהים מנסה להגן על בני הגל האלו כל הזמן מפני השלטון שלנו, המאסטרים השחורים והקודרים עם העיניים האדומות... תתעמתו עם הארוע הראשון בחיים שפגעו בכם כך, כי הוא כולל מטען שלילי... אם תשחררו אותו, אתם תהיו הרבה יותר טובים מהחלב הלבן... אתם תהיו נפט! אתם תהיו נפט קוסמי וטוב, כמו שביל נפט קוסמי, ואתם תהיו הרבה יותר טובים! ספרו לי איזה אירוע עשה לכם את זה... ממתי התחלתם להרגיש מגלומניה?

קפת

New member
ג'וק קטן שחור ומת?!?

מה הגזענות הזו? למה שחור (אתה קוראת לי פרענקית?) למה קטן (אני ניראת לך גמדה?) ובכלל, מי מת? אנחנו רק מנמנמים. הריח זה בגלל שאריות הבורגול של בוגונביליה, וכמה חתולים שאודי לא הספיקה לכרסם. אני מוכנה להיות הראשונה שתספר על רגעי המגלומניה המכוננים בחייה. הרגשתי לראשונה מגלומנית, כשנחתתי על הירח. זה היה באותה שנה שבה ילדתי שלישיה סיאמית, של חתולים, כמובן, זכיתי בפרס פוליצר, נובל, ובאירו-וזיון, שזו התחרות המובילה של עולם הפורנו. כי זה גם היה בשנה שבה כיכבתי בתפקיד האינגה הראשית ב"רוצות אותך קשה וארוך". ברור שבאותה הזדמנות גם הבאתי שלום עולמי, והמצאתי תרופה לסרטן (מסחוסי לובסטרים, אגב). גם נבחרתי להיות הרמטכ"ל התימניה הראשון. זו היתה שנה נשגבת, מלאת תהפוכות, עליה העיב רק רגע אחד קטן ובודד של כשלון זמני: לא הצלחתי באודישנים לכוכב נולד. קטן עלי. שמישהו יעצור אותי. לפני שאני הופכת לארז טל. או מיה דגן. או בוסקילה. פעמיים טקילה. חייבת קצת קינואה להירגע.

Yai7

New member
הכתר שלך חסר...

הורדת את האות ר הראשונה מהשם שלך! הורדת את הכתר בשם שלך! האם זה גם מרגשי הנחיתות המגלומניים? ר-קפת? =)

כן. תרגיעי.

רגע המגלומניה בחיי היה קצת יותר מכונן והרבה יותר מתומצת. אני הרגשתי לראשונה מגלומנית כשאמרתי "ויהי אור". ואז נהיה האור.

Yai7

New member
סמיילי!

חיוך! =) גם בתהילים יש סימנים מוזרים, אבל אני לא דויד המלך, אני סתם מאהב... אז אל תדאגו...

אתם אכזריים

כבר שנתיים אני עסוק באתרי פורנו. לא זז לשומקום. ועכשיו, השיחה שלכם עם הסכיזופרן העירה אותי מריבצי בחצי עין אני פוזל אל השורות ורואה כיצד אתם קוטלים את החלש והאומלל. אני חושב שאני אחזור לאינגריד, סטפנה, גינה ובריאנה, ואשפשף עד שאתעלף. וכמו אבותי אמות לקול צלילי "השנל" "שנל"

קפת

New member
בויינה, השנל שנל הזה כל הלילה

נורא מפריע לי לישון כמו שצריך. וכשאני לא ישנה כמו שצריך זה מתבטא ביכולת הריכוז שלי, ואז על הסט אני לא במיטבי, והבמאי כל הזמן מעיר לי על אינטונציות לקויות ועובד איתי שעות על הטקסטים. חמש מאות פעם ביום לצרוח "ייייאאאאא, מיין פיהרר", זה לא קל. לא קל.

שאלון אמריקאי

ליאי7 יש בארון הרבה שארוולים א. ברור, זה לא סאטווי לחמם את הביצים. ב. מה פתאום שארוולים, בשארוולים יש גומי. ליאי7 יש רק מכנסי דייגים תאילנדיות. ג. תשובות א' ו-ב' היו יכולות להיות נכונות אן ליאי7 היה ארון. ד. ליאי7 יש שארוול אחד. כשלא מתקלחים זה מספיק. יאי7 נורא מתעניין בקבלה א. הוא יתחיל ללמוד את זה כשתצא מהדורת הקומיקס של ספר הזוהר. ב. אבל גם בטנטרה, והוא מחפש מורה שמשלב בין שתיהן. ג. וגם בהילינג, טארוט, קריאה באישונים, הומיאופתיה, פרחי באך, פרחי ברהמס, תיקשור עם ישויות קוסמיות ורפואת חיזרים. ד. אבל הוא לא מוכן ללמוד את זה כי הקבלה לא הראתה שגם היא מתעניינת בו. יאי7 נכנס לפורום מגלומניה כי: א. הוא הרגיש תדרים. ב. כדי להביא לנו אור ואהבה. ג. כי הוא רוצה שנדע שבקרוב ייצא ספרו: "הקונדליני האמית ושיחות עם אלוהים-קרישנה". ד. כי הוא בסך הכל צינור שמזרים אלינו את שפע העולם.

Yai7

New member
ברצינות, אני מאסטר של מבוכים...

אני, שליט צינוק אפל, ובאתי להביא לכם נקמה על הילדות המחורבנת שלכם שכל אנשי החלב האלו הביאו לכם... השיניים שלי צהובות ורקובות בדיוק כמו שלכם... השטיקים שלהם, הם קוראים לזה אהבה, אבל אלו דברים רדודים ושטוחים... בתוך המבוך שלי יש לב אדום ומפעם, ואני לא אתן להם להשמיד אותו כי אז לא יהיו יותר רחמים בעולם אני שייך לשבט החתולון... בעולם לא נשארו חתולוני ריבת תות חוץ מאחד... כל עוד אני קיים, הוא נשמר ויהיו עוד חתולונים של ריבת תות... חתולון הריבה הוא החתול היחיד בעולם שמרגיש רחמים. יש לנו במלאי כמה של ריבת משמש, אבל חתולון ריבת התות הוא האחרון, ואנחנו צריכים עוד... אני צריך להביא לכם תקווה, ולאנשי הגבינה הלבנה האלו יאוש על שהם מחסלים את התוספות למעדנים שלהם למשל... אתם לא רוצים לשקוע בעולם כולו לבן של שלווה וכולם נגדכם, כי הם הכל וכי מה אתם...? טינופת? אני הוא היאי7 ואני יודע הכל. הייתי בכל העולם, וראיתי אנשים ללא משחת שיניים... ראיתי אנשים שמורטים שערות, וכאלו שעוגנים בנמל ומעמיסים סחורה, הייתי בלוב, וראיתי את המשרת שנקרא חתול... הייתי בד"אפ וראיתי את הקופים מתמרדים נגד הממשל, ובעיני רוחי הייתי במצריים, וראיתי את פרעה שותה את דמם של התינוקות הישראלים כדי לרפא את עצמו מן הצרעת שלו, על מנת שלנו לא תהייה צרעת היום... גם אני שתיתי משקה שום ובירה שחורה, הוא מסוגל לאהבה אמיתית. אני היאי7. עבדו עלי בחיי, רציתי להביא שלום בתור נקמה לעולם, כי כולם בשלום של רשעים, יוצרים מלחמות ורבים אחד עם השני, אבל גם זה לא נכון... אז אני פשוט בבועה שלי, כי אני חיי לעצמי עכשיו... אם הם באמת רוצים למלא את העולם בחלב האכזרי שלהם ולהיות כולם אותו אחד, וזה מה שאלוהה רוצה, שיקבל... לי לא אכפת, אני כנגדם, אפילו שאני כמוהם, פיסת בשר צואה ועלובה עם רגשות גדלנות בתוכי... אם מישהי סקסית רוצה להשתלט יחד איתי על העולם... אבל בבקשה, שתהייה עקרה... אני לא רוצה להתרבות כמו הרשעים...

Yai7

New member
שנאמר, הבה נתחכמה להם פן ירבו.

ונתווספו על שונאינו, ויצאו כנגדנו למלחמה... אני הוא היאיר והייתי בכל העולם. =)

למעלה