חלב שאוב

ממי קטן

New member
חלב שאוב

האם אפשר להעביר להקפאה או למקרר (עדיף להקפאה) חלב שנשאב ונשאר בחוץ כשעה אחרי השאיבה או אפילו שעה וחצי?? (בטמפ' סבירה כמובן) אני שואלת מכוון שכל לילה בחצות אני שואבת חלב למטרת הקפאה כשהבייבי בדר"כ מתעורר לאכול בסביבות 1:30-2:00 לאכול. לעיתים רחוקות הוא מתעורר כבר ב 1:00 ואז אני דואגת שלא יהיה לי מה לתת לו מהציצי... האם אפשר להשאיר את החלב השאוב ב"סטנד ביי" ליד המיטה ובמידה והבייבי לא מתעורר להעביר את החלב להקפאה או ש"אבוד"??

, Yes, BUT

Now that the summer is here, it would be better to put it into an ice pack just in case, and if the baby does not use it, you can put it into the fridge. You can breastfeed the baby with no worry. As you remove milk from the breast, new milk is made, so the baby will have milk if he wakes up, don't worry.​

ממי קטן

New member
אני מבינה. אבל הייתכן שחצי שעה אחרי

השאיבה יהיה לי מספיק חלב להנקה??? כי אני חוששת ממצבים שסיום השאיבה והבקשה לאוכל יהיו חופפים.

1טלטלים

New member
אין בעיה

כפי שציין בהודעה של אסתר,יצירת החלב מתרחשת בזמן הנקה,כך שאין בעיה לשאוב סמוך למועד ההנקה,ייתכן ותינוק יצטרך לעבוד קצת קשה יותר בהנקה עצמה (זרם חלש יותר),אשפר לעזור לו בכך שתעסי את שד במעין לחיצות עמוקות.

למעלה