חלב שאוב
שלום יש לי כמה שאלות בנושא שאיבת חלב ושמירתו. אני אמא לתינוקת בת חודש כמעט. שנולדה בשבוע 34. אני שואבת לה חלב אם. להניק עוד לא ממש הצלחתי... שאלותיי: 1. האם ניתן לערבב בין חלב שהופשר מהקפאה ובין חלב טרי שנשמר בקירור? (הכוונה כאשר יש לי קצת מכל בקבוק, האם ניתן לערבב ולתת לתינוקת לאכול זאת ביחד)? 2. אני מקפיאה חלב בשקיות של פלייטקס. ראיתי שכתוב עליהן "זמן הקפאה לשבועיים". האם זה נכון? כי באתרי אינטרנט וכן יועצת הנקה נאמר לי שהקפאה טובה ל 3 חודשים. 3. מהי דרך ההפשרה של חלב קפוא הטובה ביותר: האם להוציא לטמפרטורת החדר? האם להפשיר במקרר? או האם להפשיר תחת מי ברז חמימים לפני ההאכלה? 4. אני משתמשת במשאבה של מדלה. האם החצוצרה והבקבוקים של מדלה ניתנים לחיטוי בסטריזלטור - במקרוגל? תודה מראש על התשובות.
שלום יש לי כמה שאלות בנושא שאיבת חלב ושמירתו. אני אמא לתינוקת בת חודש כמעט. שנולדה בשבוע 34. אני שואבת לה חלב אם. להניק עוד לא ממש הצלחתי... שאלותיי: 1. האם ניתן לערבב בין חלב שהופשר מהקפאה ובין חלב טרי שנשמר בקירור? (הכוונה כאשר יש לי קצת מכל בקבוק, האם ניתן לערבב ולתת לתינוקת לאכול זאת ביחד)? 2. אני מקפיאה חלב בשקיות של פלייטקס. ראיתי שכתוב עליהן "זמן הקפאה לשבועיים". האם זה נכון? כי באתרי אינטרנט וכן יועצת הנקה נאמר לי שהקפאה טובה ל 3 חודשים. 3. מהי דרך ההפשרה של חלב קפוא הטובה ביותר: האם להוציא לטמפרטורת החדר? האם להפשיר במקרר? או האם להפשיר תחת מי ברז חמימים לפני ההאכלה? 4. אני משתמשת במשאבה של מדלה. האם החצוצרה והבקבוקים של מדלה ניתנים לחיטוי בסטריזלטור - במקרוגל? תודה מראש על התשובות.