חלב שאוב

10shosh

New member
חלב שאוב

אסתר בוקר טוב! נתתי לשחר חלב שאוב והוא השאיר את רובו (אבל עדיין "שיחק" עם הבקבוק)הבנתי כי אין לשמור חלב שהילד נגע בו מכיוון שהאנזמים ברוק מפרקים את החלב. אבל עדין נורא חבל לי. האם זה נכון ואין אפשרות לתת לו אפילו לא לאחר זמן קצר? כמה זמן לאחר האכלה ניתן לתת לילד את השאריות? וכמובן האם ניתן להקפיא לאחר האכלה? (סביר להניח שלא אבל אני רוצה להיות בטוחה לפני שאני זורקת
) ושאלה נוספת אם אני שואבת מספר פעמים ביום ורוצה לרכז למנה אחת מדוע עלי לתת לחלב להגיע לאותה טמפרטורה מה קורה אם שתי המנות בטמפרטורה שונה (טמפרטורת חדר ומקרר?) תודה מראש שוש

wrong....that is artificial milk

>מכיוון שהאנזמים ברוק מפרקים את החלב< This is true with artificial milk. Your milk is so special that the cells in it destroy bacteria and you can give it to the baby in the next feed. If you pump several times, then pu the milk in the fridge so that it is the same termerature as the milk you pumped before. at the end of the day, when it is all the same termperature, you can mix it together.​

10shosh

New member
כמה זמן אפשר לשמר את החלב

לאחר שהילד לגם ממנו בהנחה וזאת ארוחת הלילה שלו הארוחה הבאה תהיה כעבור 5-6 שעות ואז זה באמצע הלילה ואני מעדיפה לא לקום לחמם וכו´ אלא להניק האים למחרת בבוקר זה עדיין סביר לתת את אותו חלב (איזה באסה כבר שפחתי את החלב של אתמול...) ובנוגע לשאלה השנייה למה החלב צריך להיות באותה טמפרטורה?

Why are you giving him a bottle

instead of breastfeeding him? Isn´t it easier just to feed him? It is best that the milk be at even temperature rather than add fresh warm milk to already cold milk in order not to interfere with the cellular make-up in the top layer of the milk.​

למעלה