חלב רב או חילבה?

Its a girl

New member
חלב רב או חילבה?

מה יותר עדיף כדי להגביר את כמויות החלב...

האם את שואבת?

כי הנקה ושאיבה הן הדרכים הטובות ביותר להגברת ייצור החלב. לגבי ההתלבטות שלך- חילבה הוכח במחקרים. חלב רב לא. לא יודעת בדיוק מה מכיל...

Its a girl

New member
אני שואבת ומניקה אבל...

ציץ אחד שלי הוא בעייתי, הקטנה לא יונקת ממנו כי כמויות החלב שהוא מנפיק הן דלילות והיא מתעצבנת מהר ואז אני מעבירה אותה לציץ השני שהוא ממש בסדר וממנו היא יונקת בכיף. אז מה שאני עושה זה שואבת מהציץ הבעייתי על מנת לעודד אותו לייצר חלב (הוא גם קטן יותר...ואני רוצה ליצור פרופורציה נורמאלית בינו לבין הציץ ה"טוב") אבל השאיבות שלי מניבות במקרה הטוב שתי טיפות וחצי של חלב...לכן חשבתי לקחת בנוסף כמוסות חילבה כדי לעודד ייצור חלב...

אכן לעתים יש א-סימטריה בשדיים

גם ויזואלית וגם מבחינת תפוקת החלב. יכולות להיות לכך כל מיני סיבות. לא תמיד נדע. לעתים קשור בהתפתחות העוברית שלנו. עם מה את שואבת וכל כמה זמן? מאד ייתכן והשד הקטן יותר לא יכול לייצר כמות יותר גדולה ממה שהוא מייצר כרגע. בגלל המבנה שלו. במצב כזה לא יעזרו כמוסות למיניהן. אינני אומרת שעלייך להפסיק לנסות, כמובן, רק נותנת לך מידע בנושא. ואגב, אין כל בעיה לגדל ילד עם שד שמתפקד טוב יותר ואחד "חלש יותר" כי גם עליו אפשר להרגיע, לנחם ולהרדים. לצורך פרופורציות, יש תאומים (ויותר) שיונקים רק מצד אחד וגדלים מעולה.

למעלה