D daimond1 New member 5/4/14 #1 חלב קוקוס שלום, האם חלב קוקוס כשר לפסח? אני מחפשת קופסא שכתוב עליה: כשר לפסח. אם ראיתם, באיזה סופר או אזור (אני מתל אביב). תודה רבה לעונים.
חלב קוקוס שלום, האם חלב קוקוס כשר לפסח? אני מחפשת קופסא שכתוב עליה: כשר לפסח. אם ראיתם, באיזה סופר או אזור (אני מתל אביב). תודה רבה לעונים.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 6/4/14 #2 חברת הפורום שלנו מצאה חלב קוקוס כש"לפ ב"עדן טבע מרקט". אם מעניין אותך, ראי גם בשרשור המצורף מאמר לגבי הכנת חלב קוקוס בבית. שבוע טוב וחג כשר ושמח
חברת הפורום שלנו מצאה חלב קוקוס כש"לפ ב"עדן טבע מרקט". אם מעניין אותך, ראי גם בשרשור המצורף מאמר לגבי הכנת חלב קוקוס בבית. שבוע טוב וחג כשר ושמח
נ נווהשאנן Guest 6/4/14 #3 חלב קוקוס טיפ שקראתי במגזין האוכל 'על השולחן', לוקחים קוקוס מיובש פשוט, מוזגים עליו חלב או מים רותחים, משהים כשעה ומסננים, והרי לך חלב קוקוס לתפארת, בריא, טעים, וללא תוספות וחומרים משמרים למיניהם,
חלב קוקוס טיפ שקראתי במגזין האוכל 'על השולחן', לוקחים קוקוס מיובש פשוט, מוזגים עליו חלב או מים רותחים, משהים כשעה ומסננים, והרי לך חלב קוקוס לתפארת, בריא, טעים, וללא תוספות וחומרים משמרים למיניהם,