חלב מוקצף...

shoosha1

New member
חלב מוקצף...

אשמח אם תשתפו אותי בכל מיני שיטות ביתיות (ללא מכונת קפה) להקצפת החלב. כבר לימדו אותי 2 שיטות: - המרשימה פחות היא ניעור בקבוק החלב בחוזקה לפני שמוזגים ממנו לכוס הקפה. - המרשימה יותר אך דורשת הפעלת מכשירים חשמליים היא הקצפה של החלב בלבד (לפני המזיגה לכוס הקפה) במכשיר להכנת מלקשייקים (בלנדר כזה). מחכה בקוצר רוח לעוד שיטות הרי אין כמו קפה עם חלב מוקצץ מעל :)

אילן די

New member
אם אין כמו קפה עם חלב מוקצף מעל

אז למה לא לקנות מכשיר להקצפת חלב ? יש כמה מכשירים כאלה בשוק. אילן מאילנס משווק את הפלנג´ר והוא בטח ישמח לספר עליו כאן (אם הוא פה
). אני קצת לא יודע איזה מכשירים כאלה נמכרים בארץ.

shoosha1

New member
אין ספק שאתה צודק :))

אך בד"כ המכשירים האלה דיי יקרים :)) פעם היה "מקציפלא" שהיה דיי להיט וזול אך היום אני כבר לא רואה אותו לצערי אם ידוע לכם על משהו זול ופשוט אשמח לשמוע :)) שושה

ramileshem

New member
הם דווקא לא כל כך יקרים

פלנג´ר עולה באילן´ס 50-100 ש"ח והם ישמחו להסביר איך מקציפים איתו. יש גם כאלו מנירוסטה שאפשר לשים ישר על הגז ולחמם את החלב.

חלב מוקצף

ניתן להכניס חלב חלב לכד להכנת קפה פילטר ולהקציף על ידי הורדה והרמה של הרשת,יש מכשיר כזה לרכישה שמותאם במיוחד לכך,יש גם מקינטה בעלת ראש להקצפת חלב שניתן להשיג באספרסו ברים שמוכרים מקינטות.

אלמקס

New member
קניתי אחת כזאת ב-"רק-קפה" בעזריאלי

אם אתה מחפש מקינטה שגם מקציפה חלב, תוכל להשיג אחת כזאת בבית קפה שנקרא- "רק-קפה" בקניון עזריאלי מול הסופר-פארם. אני כבר קניתי......

למעלה