חלב ללא חלב. חלב ללא פרה. בינה ללא אונה..

רוב הזמן נח

Well-known member
:-D

לרר לא אהב את זה.


עכשיו עוד רגע במוריה וברקו גם יבדקו את השיט הזה.




הכתבה מהמהדורה המרכזית:
 
נערך לאחרונה ב:

eקא זו או

Well-known member
קראתי על זה בעיתון.
בינואר 26 כבר נמצא אותו לצד שאר החלב שאיננו חלב".
 

רוב הזמן נח

Well-known member
במהדורה המרכית חגגו על זה. ולא הזכירו בכלל חלב עיזים. למה לנסות לחקות חלב שמלכתחילה טעמו שיט, כשיש חלב טעים מעיזים?
 
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
זה מתחרה בתחליפי החלב.
זה אמור להחליף את החלב הרגיל, כי זה כאילו חלב אבל פרווה.

הבעיה הבסיסית זה כשאומרים בישראל חלב, תמיד הכוונה היא לחלב פרה. ומבחינתי חלב פרה רגיל זה פשוט חלב מזוייף. חלב אמיתי רגיל זה חלב עיזים.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
יש כאן שקר בסיסי.

כי אם השמרים מייצרים את הנוזל הזה שדומה לחלב, כמו שהסבירו בכתבה שהיתה במהדורה המרכזית, אז למה במוצר הסופי יש את כל החומרים הנוספים שהכניסו לשם, שהופכים את המוצר למוצר אולטרה מעובד, כמו שהסביר הדוקטור באיטם בצינור?
 
יש כאן שקר בסיסי.

כי אם השמרים מייצרים את הנוזל הזה שדומה לחלב, כמו שהסבירו בכתבה שהיתה במהדורה המרכזית, אז למה במוצר הסופי יש את כל החומרים הנוספים שהכניסו לשם, שהופכים את המוצר למוצר אולטרה מעובד, כמו שהסביר הדוקטור באיטם בצינור?
צריך חומרי טעם כי זה לא מספיק טעים וחומרים מייצבים שיחזיק הרבה זמן על המדף בסופר ובמקרר.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
צריך חומרי טעם כי זה לא מספיק טעים וחומרים מייצבים שיחזיק הרבה זמן על המדף בסופר ובמקרר.
החיידקים אמורים לייצר את הנוזל, (כמו שהסבירו בכתבה במהדורה המרכזית) מבלי שיהיה צריך להוסיף לו אחר כך חומרים נוספים. אחרת זה הופך את המוצר לאולטרה מעובד. ומוצר אולטרה מעובד מזיק לבריאות.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
הכתבה מהמהדורה המרכזית:
 
למעלה