חלב לא בריא

borke

New member
חלב לא בריא

ערב טוב חברי אוהבי חלב ומוצריו הנני חייל בסדיר ולא מזמן היתה לנו הרצהה בנושא בריאות והמרצה למרות הסתיגויות רבות מצד חברי בבסיס התעקש על כך שחלב ומוצריו אינו בריא: הוא טען שאין בחלב שום דבר שבריא לגופנו, שהסידן בחלב לא (או כמעט שלא) נספג בגופנו מכיוון שהפרה נניח, מקבלת את הסידן מהצומח שהיא אוכלת ואנחנו מקבלים את הסידן מיד שניה אפשר לומר. ובכלל הוא אמר שהחלב של הפרה מתאים אך ורק לעגלים ולא לבני אדם. לסיכום הוא המליץ לא לצרוך חלב ומוצריו בכלל והוא אינו נותן חלב לילדיו כלל. כל מה שנאמר הוא טען שמבוסס על מחקרים. אני אישית אוכל לפחות 200 גרם קוטג' ביום אז הוא דיי ביאס אותי מה אתם אומרים יש אמת בדבריו?

satr

New member
לא יודעת אם יש אמת בדבריו או לא../images/Emo4.gif

אבל אנחנו אוכלים המון מוצרי חלב. ורד

yifatushc

New member
אני אוכלת חלב ומוצריו כבר 25 שנה

ועד כה, טפו טפו טפו, כיף לי טעים לי וטוב לי עם זה. לדעתי אתה יכול להמשיך לאכול קוטג' כאוות נפשך אם אתה לא מרגיש בתופעות לוואי כלשהן. (לגבי אלרגיה לחלב- רק 2% מהאוכלוסיה ממש אלרגים לחלב ומגלים את זה מינקות. אותו מרצה שהרצה לכם כנראה דיבר על רגישות ללקטוז, וזה כבר נושא אחר). יפעת

borke

New member
לא

קראתי בזמן האחרון הרבה מאמרים על כך שחלב גורם לכל מינינ מחלות כמו סרטן ועוד אבל הכל זה דעות, שום דבר לא מוכח מדעית

yifatushc

New member
שווה לך להציץ גם בזה ../images/Emo26.gif

חלב דל שומן מונע סרטן / טבעלייף מוצרי חלב פרוביוטיים מונעים דלקות בדרכי השתן / ynet חלב ומניעת סרטן המעי הגס / Aenta inteli health בנוסף לאלה צירפתי עוד שני קישורים למטה, ויש עוד המון שמצאתי. ואלה דווקא כמה דברים שכן מוכחים מדעית... ובכלל, מוצרי חלב מאוד טעימים.
יפעת

satr

New member
יפעת תודההההההההה הוא כבר עשה

לי כאב בטןןןןןןןןן ורד

borke

New member
עשית לי תאבון

תודה... אני כבר הולך לתרוף איזו קופסת קוטג'

למעלה