|חלב חג שמח

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
|חלב חג שמח../images/Emo173.gif

מאכל אהוב? אוהבים את החג? מה התוכנית לחג? חוגגים את יום המים? יש לך מנהגים מיוחדים בחג? חג שמח .....

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifחג שמח!!!!../images/Emo140.gif

מאכל אהוב? סמבוסק של סבתא!!D: יש מלא מאכלים טובים בשבועות... אוהבים את החג? מאוד!! אחד האהובים
מה התוכנית לחג? הופעה
חוגגים את יום המים? משפריצה קצת על אחותי... יש לך מנהגים מיוחדים בחג? לא

hilali1

New member
תאכלו מלא עוגות גבינה../images/Emo70.gif מה זה משנה המשקל../images/Emo70.gif

אני ממש אוהבת את החג הזה. הכנתי מלא דברים טעימים: בלינצ'ס, רביולי, פיצה, לחמניות גבינה, בלינצ'ס מעולה חצילים וגבינה ועוד. וכמובן עוגת גבינה
את הכל אני אוהבת. זה החג הכי טעים. שונאית בשר..טוב לא ממש שונאית אבל מעדיפה חלבי. אגב, תהיה לי חתונה חלבית, זה בטח
לגבי חג המים - אני מזמינה את כל הילדים להשפריץ מלא מים (אבל רק מים
) על האוטו
שלי המלוכלך. ואם אפשר גם לנקות. |תוה| מראש
זהו שיהיה חג מהנה לכולכם

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifומה את שומעת ברקע כשאת מבשלת את הכל?

לא ידעתי שאת כזאת טבחית
...לחמניות גבינה זה נשמע טוב

hilali1

New member
עד לא מזמן שמענו רשת גימל

והיה 3 פעמים "עכשיו כזאת" ופעם אחת שא"פ
עכשיו העברנו לרדיו ירושלים. ב-16:00 לגלגל"צ. ואני לא כזו טבחית. חלק אני מכינה וחלק אמא שלי. אישית אני הכנתי את הלינצ'ס, הרביולי, החצילים ועוגת הגבינה. כמובן שאני אחראית גם על הסלט..

hilali1

New member
|משאל| המלצה| היום ב-16:00 בגלגלצ

שידור נוסף של התוכנית במלאת 30 שנה לכבש ה-16
ממש מומלץ להאזין

ady18

Well-known member
../images/Emo173.gif

מאכל אהוב?פסטה מוקרמת ,פשטידת פטריות ,עוגת גבינה אוהבים את החג?מאוד מה התוכנית לחג?דודים ואולי מחר נצא לטיל או משהו... חוגגים את יום המים?לא יש לך מנהגים מיוחדים בחג?לא ממש... חג שמח .....

אושRתי

New member
../images/Emo173.gifחג שמח -

מאכל אהוב?קאדה, אורז עם חלב (זה ממש טעים כמו מרק), פיצות כו .. אוהבים את החג?ברור מה התוכנית לחג?ארוחה חגיגית אצל סבתא שלי. חוגגים את יום המים?לא יש לך מנהגים מיוחדים בחג חג שמח .....

pRimaVeriTaVIV

New member
חג טעים ../images/Emo13.gif

מאכל אהוב? עוגת גבינה
אוהבים את החג? מאוד! מה התוכנית לחג? לישון והרבה
חוגגים את יום המים? ממש לא. מילא אם הכנרת לא הייתה גוססת..
יש לך מנהגים מיוחדים בחג? לא

שונצצ

New member
חג שמח לכולם! ../images/Emo172.gif

מאכל אהוב? - אממ פסטה של אחותי (כמה חבל שהשנה נצטרך לוותר
) ותפוח אדמה בשמנת
אוהבים את החג? - כן.. מחבבת... מה התוכנית לחג? - בעיקרון ארוחת ערב עם המשפחה...
חוגגים את יום המים? - בד"כ כן השנה לא... צריך ללמוד
יש לך מנהגים מיוחדים בחג? - בעיקרון כל שנה זה יוצא שההורים שלי נוסעים לאנשהו ואז אני והאחיות נשארות לבד ומכינות ארוחה לכל החברים... השנה? כולם נסעו...
חג שמח!

חג מעולה לכולם !!

מאכל אהוב? - יש כל כך הרבה !! אני צמחונית אז זה הארוחות שהכי מתאימות לי אני יכולה לאכול הכל !!! אוהבים את החג? - אממ הוא מהחגים האלה שאני לא זוכרת שקיימים עד שאני נזכרת בחופש .. מה התוכנית לחג? - כל המשפחה של ארוס של אחותי באים(מפגש ראשון) הולך להיות מעניין חח כולל הסבתא ואח שאל אבא עם המשפחה חוגגים את יום המים? חח עשינו לינצ' על אנשים בבצפר בזמן החזרות של הריקוד למסיבת סיום יש לך מנהגים מיוחדים בחג? ללכת לים עם אחיות שלי :) שיהיה המון המון חג שמח לכל הפורום ולמי שקשה בקרב משפחה אז בהצלחה

למעלה