חלב בלי תוקף

צינקו

New member
חלב בלי תוקף ../images/Emo3.gif

לפני חצי שנה התחלתי להניק את בני עוד בהיותו בפגיה אך החלטתי מסיבות שלי להפסיק להניק להאכיל אותו מטרנה פגים . שמתי לב שעדיין יש לי חלב ויתרה מזאת יש אפילו צין פיטמה שלישית כזאת . לפני חודשיים הייתי אצל הרופא המטפל והוא אמר שייעלם לי הפיטמה וגם החלב .לקחתי גם 5 כדורי ארגנס לצורך הפסקת החלב . בקיצור , נכון להיום עדיין יש לי חלב או נוזל ( לך תדע מה זה בדיוק ) ואני מתלבטת אם לחזור ולהניק אותו כי אחרי הכל אין עוד " חלב של אמא " מה אתן אומרות ? האפ מישהי נתקלה במצב דומה , של הנקה חוזרת או פיטמה שלישית? תודה לכולכן

Relactation

Anyhone can start making milk, even if you did not give birth. In the US. moms who adopt babies start pumping and making milk to give their babies, and breastfeed them. If you have already had a baby, and even if you stopped breastfeeding, you can start again. I would recommend to start with pumping to increase the milk supply, and they try to latch the baby. If he does not remember how to breastfeed, at least he will be getting your milk and not artificial milk. Good luck and let us know how it goes.​

למעלה