חלב בלילה- TAKE II

Mr China

New member
חלב בלילה- TAKE II

הי, לא מזמן התייעצתי אתכם לגבי הדרך הטובה להפסיק את שתיית החלב (חלב פרה רגיל) הלילית אצל הקטנה, אוטוטו שנתיים. מן הון להון, היו המון שינויים- נסיעות, אבא בחו"ל, וירוס והתחלת גן. אז התחלנו רשמית אמש. oh well. נרשמו שעה + של בכי תמרורים וצרחות. הצעתי לה מים, סרבה בכעס. בסופו של דבר החליטה שהיא רוצה להרדם בסלון אז בילינו שם את שארית הלילה. מקווה שילך וישתפר...אשמח לסיפורים מעודדים!

Mr China

New member
ושאלה נוספת: כיסוי ספות?

ללא קשר- אשמח לשמוע מה אתם עושים על מנת למנוע הרטבה/לכלוך של הספות בסלון. סתם סדין או שמיכה לא עובדים אם יש "נזילה" או שפיכה של נוזלים. מדובר בספת בד.

dipsy1

New member
בקשר לספות....

לי יש ספות מרוטות וישנות שאני לא אחליף כנראה עד שהבנות שלי יגדלו. הספות נראות כל-כך גרוע שממש לא אכפת לי מה נשפך עליהן ואיזה צבע כתם זה עושה... כדי שזה יהיה פחות או יותר נקי ברגע שנשפך (אם זה לא מים) אני לוקחת את סבון הפלא משפשפת קצת עם מברשת ואז מנקה עם מים, בדר"כ זה עוזר. פתרון נוסף זה לקנות ספות מעור/דמוי עור אבל ספות כאלה הן ממש לא לטעמיי, אני כבר מעדיפה את הספות שלי. בקשר לחלב באמצע הלילה, אצלי הן נגמלו מאכילה לילית בגיל די צעיר (קצת פחות משנה...), אבל תנסי לוודא שהיא אוכלת טוב ושבעה לאחר ארוחת הערב... והעיקר זה התמדה... בהצלחה

עברתי את זה ממש עכשיו

בעקבות השרשור שלך החלטתי סופית לעשות את זה גם. עברנו 3 לילות של גיהנום. כל הלילה הצימוק צעק "באבו , באבו" כמו שטום קרוז צעק "סאקי סאקי" בסמוראי האחרון. אכן היה מאוד קשה. הלילה השני היה אפילו יותר קשה מהראשון. השלישי יותר קל ואתמול טפו טפו ישן לילה שלם בלי להתעורר. עד חמש שקם רעב. חשוב לא לתת להם בקבוק במיטה כשנרדמים. אני עכשיו נותנת את הבקבוק בסלון הולכים לחדר קוראים סיפור חיבוק ארוך והוא הולך לישון. אני חושבת שזה מה שעשה את ההבדל הגדול. בהצלחה

saritamedi

New member
../images/Emo207.gifהאכלות בלילה

תמרי בת שנה ו-8..לא אכלנית בכלל..במשך היום לא אוכלת ממש טוב.. לפני השינה,בסביבות שבע וחצי,שמונה,היא מקבלת צלוחית מרק מרוסק או דייסה ... בכל זאת..היא קמה בלילה בסביבות 4...לאכול.מחסלת בקבוק שלם ..180 בערך. האם זה מצביע על כך שהיא לא אוכלת מספיק במשך היום??? הדיווחים מהגן הם שהיא אוכלת יפה... בבית אני נאבקת על כל ביס..

למעלה