חלברב

Dinda1

New member
חלברב

שלום רציתי לברר לגביי טיפות חלברב כמה דברים: תוך כמה זמן מתחילות להשפיע? האם גורמות להדפת ריח מהגוף? האם זה וודאי שהן אכן מגבירות את תפוקת החלב ? לאורך כמה זמן מומלץ לצרוך את הטיפות? האם הן משנות את טעם החלב? תודה!!!

מינימי2

New member
חלב רב

טיפות חלב רב מכילות צמחים שונים שאמורים להגביר את ייצור החלב. מכיון שהתוסף הזה לא נבדק מדעית לא ניתן לומר האם הוא אכן עוזר, אך נשים רבות דיווחו על שיפור בייצור החלב תוך יומיים שלושה. הטיפות מכילות אלכוהול. לא חושבת שיש תופעות של ריח משונה (אם אני לא טועה אחד מהצמחים המשולבים בתוסף הוא חילבה, אבל בכמות קטנה מאוד, החילבה כן הוכח כמגביר חלב ויש כמוסות חילבה שניתן לקחת לאותה מטרה). חשוב לציין שתוספים כאלה ואחרים צריכים להילקח במקביל להנקה ושאיבה. אם אני זוכרת נכון, הצורך שלך הוא הגדלת החלב השאוב... לא בטוח שהבעיה היא כמות החלב אלא יעילות המשאבה, הקושי לשאוב במקביל להנקות (כשתחזרי לעבודה השאיבה תהיה במקום הנקות כך שהשד יהיה מלא והחלב יצא בקלות רבה יותר), וקושי פסיכולוגי בשחרור החלב למשאבה. נסי את הטיפות, אולי תהיי בין אילו שיפיקו מהן תועלת. באותה המידה את יכולה לנסות כמוסות חילבה, הן לפחות עמדו במחקר שבדק את יעילותן, והיא מוכחת בתנאי שמתקיימת הוצאת חלב אפקטיבית מן השד. בהצלחה

Dinda1

New member
הי תודה רבה

כרגיל מודה לך מאוד על התגובה הזריזה.... אמשיך בשאיבות 3 פעמים ביום ובהקנה ונראה מה יהיו התוצאות כמובן במקביל לשימוש בטיפות. אגב זה קריטי אם מדי פעם אני מפספסת שאיבה בערב או בצהריים ? בבוקר תמיד שואבת, אז גם התנובה רבה יותר יחסית ליתר שעות היממה

מינימי2

New member
קריטי...

לא חושבת
כל הכבוד על המאמצים שאת עושה, נראה שמאוד חשוב לך

Dinda1

New member
הי שוב

אכן מאוד מאוד חשוב לי ומאחר ואני אעדר 8 שעות ביום בעוד כחודש עם חזרתי לעבודה, ברור לי שהמשכיות ההנקה תהיה תלויה לא מעט בהרבה התמדה והשקעה מצידי אבל ברור שזה משתלם. שוב תודה ואגב עושה רושם שהטיפות אכן עוזרות

למעלה