חלבונים

R-o-i

New member
חלבונים

גובהי 183 ומשקלי 64 כמה חלבונים עלי לצרוך ביום ? על מנת שאוכל להתנפח (כמובן שאני מתאמן) תודה רועי

R-o-i

New member
ושאלה בקשר לריצה

מתי עדיף לרוץ ? אני בדרך כלל רץ בשעה שמונה (בערב) האם הריצה יותר עדיפה בבוקר ? איך אני אראה יותר תוצאות ? תודה רועי

חלבון וריצה

אתה צריך לצרוך 1.5 גרם חלבון על כל קילוגרם משקל ביום ! כלומר כ-100 גרם חלבון ביום ! לגבי הריצה עדיף בבוקר 2-3 שעות אחרי השכמה.

לרמי ולרועי

לפי מאמר שקראתי אם ברצונך להתנפח ואתה כמובן מתאמן יש לצרוף פי 2 מכל קילוגרם בגוף גרמים של חלבונים. אם משקלך 64 אתה צריך לצרוף 128 גרם חלבונים ביום. שחר

אלי ו.

New member
יש הרבה מאמרים בנושא

והרבה דעות סותרות. הרבה תלוי גם בתזונה שמסביב לחלבון, בכמות הפחממות. מרבים לצטט מחקרים שהראו שמתחילים זקוקים ל 1.9 גר לק"ג ומתקדמים לא התקדמו יותר כשאכלו יותר מ 1.2. עוד נושא ששוכחים לדבר עליו זה פיזור החלבונים במשך היום. אי אפשר לעכל 100 גרם במכה (או אפילו 2) צריך לפזר במנות קטנות יותר במשך היום. בקשר ל 2 גרם, מדובר במשהו כמו "וידוא הריגה", כמעט בטוח שלא יהיה לך מחסור בחלבונים אם תאכל כמות כזו. (אלא אם כן אתה בדיאטה דלת פחממות) הדרך הטובה ביותר זה להתחיל עם כמות סבירה (1.5 גרם לק"ג) ולראות איך ההתקדמות.

R-o-i

New member
תודה, אני קם בחמש ויוצא לריצה בשש

(אני בכיתה יב´) אז אין לי זמן לחכות שעתיים שלוש אז בשש אני רץ ותודה על המידע לגבי חלבונים רועי

liorsion

New member
advanced atheletes

when saying advanced atheletes (not needing more than 1.2 per kg) to you mean any kind of atheletes, including endurance, or just mass building atheletes (body builders, etc.)?

אלי ו.

New member
מדובר על מתאמני כח אבל

גם מתאמני סיבולת זקוקים ליותר חלבונים מאדם ממוצע. 1.2 גרם לק"ג זה לא כ"כ הרבה. (בתזונה מערבית יש בממוצע 100 גרם חלבון ביום) דרך אגב מינימום חלבונים ליום זה 0.8 גרם לק"ג (RDA) וההמלצה היא בסביבות גרם לק"ג לאדם ממוצע.

למעלה