חלבונים

boyonfire

New member
חלבונים

כמה חלבונים צריך לצרוך ביום על מנת להעלות מסת שריר ? אני בחור בן 25 מתאמן קרוב לשנתיים וחצי 175 65 . אני צמחוני כבר 10 שנים ככה שכמות החלבונים שאני אוכל באופן טבעי מצומצמת התזונה שלי מורכבת בעיקר מירקות חיים ביצים פחממות ( לחם בעיקר ) ומוצרי חלב . הפעילות הגופניתשלי כוללת 3 פעמים בשבוע מכון כושר - משקולות , ושלוש פעמים בשבוע פעילות ארובית . מבחינת כוח היתה לי השתפרות גדולה .. מבחינת נפח ומסת שריר פחות . משיחות עם חברים עלה הרעיון שצריכת החלבונים שלי היא נמוכה מידי ולכן אין לשריר איך לבנות את עצמו . אד אם משיהו יכול לתת לי מדד לכמה חלבונים יש לצרוך ביום זה יעזור לי המון
תודה

MidNight Flame

New member
110-115 גרם ליום

כשאני במקום להאשים את החלבונים הייתי בודק את התוכנית אימונים שלך קודם לכן.

boyonfire

New member
זה דווקא היה הדבר הראשון שבדקתי ..

יש לי חבר שהתחיל להתאמן פחות או יותר כשאני התחלתי .. מבחינת התרגילים שאנחנו מבצעים זה פחות או יותר אותו דבר ... כשמבחינת משקלים אני התקדמתי יותר מהר ממנו מבחינת פיתוח גוף .. הוא הרבה לפני ... ואני יודע שיש גם קשר לגנטיקה אבל אני מנסה להתמקד במה שאני כן יכול לשנות

MidNight Flame

New member
אתה מוזמן לשלוח לי את התוכנית,

אני עוד שבוע וחצי מסיים קורס מדריכי חד"כ.

אלי ו.

New member
עוד שאלה תזונתית

קודם כל אם אתה מתקדם עם המשקלים שאתה מרים זה יפה. שאלה נוספת היא האם אתה עולה במשקל? כמעט בלתי אפשרי לעלות במסת שריר בלי לעלות במשקל. אם אתה שומר על משקל יציב וצורך מספיק חלבונים אתה פשוט צריך לאכול יותר מהכל.

למעלה