חלאס.. נשבר לי...

nadav2605

New member
ואם אפשר גם

פרטים ודגם מדוייק, גיל, שימושים ולמה אתה לא אוהב אותו.

salam9

New member
וודאי

מדובר באייבוק 12" עם מעבד g4 במהירות 1.2 ג'יגה ועם 512 זיכרון ראם הוא בן שנה לערך. הוא במצב טוב. השימושים שלו ביתיים לגמרי. המחשב יצא איתי מספר פעמים ספורות בלבד. יש לי את כל הדיסקים של המערכת הפעלה עם דיסק של כל מיני תוכנות נלוות אם אתה יודע ומבין אז מקינטוש לא צריך חומת אש ואנטי וירוס אז באינטרנט הוא עובד חלק לגמרי. התמחור שלי לגביו הוא 4500 שקלים אם תלך עכשיו ליד 2 אתה תראה שמוכרים שם אותו מחשב כמו שלי עם מעבד g3 במהירות של 800 מגה ב4000. ואין לו עוד את הדיסקים. אז צא מתוך נקודת הנחה שאתה מקבל פה בובה של מחשב אם אתה רציני. במצב יחסית טוב. אגב, הכי חשוב. הסוללה במצב של "כמעט" חדשה. היא מחזיקה סביבות 4 שעות בלי הגזמה בחוץ עם אינטרנט אלחוטי במצב של חיסכון. אם יש לך משהו מעניין להחלפה אז תודיע לי הא?

hoonda

New member
המקינטוש הזה

אפשר להתחבר איתו לאינטרנט רגיל ולהפעיל את הIE כמו בPC רגיל? מה הקטע של היחודיות של מקינטוש? במה הוא יותר טוב? במה הוא מוגבל? ובמה הוא שונה ממחשב רגיל?

salam9

New member
פורמט שונה לגמרי

הוא מבוסס על מערכת קבצים שונה לגמרי. על צורת אפליקציה שונה ועל פקודות מעבד שונות. על רגל אחת זה לא ילך. כנס לויקיפדיה ותריץ חיפוש על מקינטוש בעיקרון זה מחשב שנחשב ל"עלית"

hoonda

New member
להיכנס לאינטרנט

לסחור בבורסה ובמט"ח דרך המחשב , יהיה אפשרי? זה העיסוק העיקרי שלי במחשב

hoonda

New member
לא יודע איזו אפליקציה, מה שכן

אני סוחר דרך סקסו בנק ועוד כמה תוכנות. www.saxobank.com האם התוכנות יעלו לי במחשב שלך? הגרפים בתוכנות עובדים על ג'אווה

hoonda

New member
אז אם בא לך (למכור, ולנסות)

אז תוריד את התוכנה saxo trader 2 מהאתר של סקסו בנק, ותגיד לי אם היא עובדת אצלך. בהצלחה!

Ixion

New member
לא הייתי מגזים ואומר "עלית"

זה פשוט מחשב שונה.

xslf

New member
ניסית לפרסם מודעה בלוח

של פורום מקינטוש? (אגב, 4500 נראה לי קצת יקר למפרט הזה)

salam9

New member
ההודעה לא עולה לשם

כנסי ליד 2. תראי איך כולם משתגעים שם עם המחירים.

למעלה