חלאה זכרית מכוערת

ufffnick

New member
נו באמת...

כל הקשרים הרציניים שלי התחילו מסטוץ. מה קשור בא בקלות הולך בקלות. את מכירה את האימרה שאם אחד מתייחס אליך כאל שיכור, יש מקום להטיל ספק, אם 20 אנשים מתייחסים אליך כשיכור, כנראה שאתה שיכור. מה הקשר את שואלה? אם אחד בעיניה חלאה, כנראה שהיא צודקת, אבל אם כל הגברים מעידה עליהם חלאות, כנראה שמשהו דפוק בגישה שלה, ובציפיות שלה.

ufffnick

New member
אני צריך לקרוא את כל השירשור

בשביל לענות לפוסט שלך?!

ufffnick

New member
אה. יופי.

כי כותרת כמו "חלאה זכרית מכוערת" לשונית, נשמע קצת אחרת. בהצלחה.

מזל טוב, התבגרת !

רוב הבנים הבאמת איכותיים כבר תפוסים. ואם הם לא - זה אומר שהם נעולים על בחורה אחרת. את צריכה לחכות לקשר הבא ולבדוק עם מה את יוצאת. מאחל לך שיהיה לך מערכת שתהווה חוויה מתקנת לזו.

ufffnick

New member
אסכם את זה במילה אחת

שתומכת ברוב התגובות כאן. תתבגרי.

עוד אחד...

תתבגרי זהו התירוץ הכי עלוב, והדבר היחידי שיש לחלאות זכריות לומר לבחורות צנועות נורמליות וטובות לב שבסה"כ רוצות להכיר מישהו רציני ולא מכונות לשכב איתם מייד. הטענה היא ש"אנחנו לא מסםיק בוגרות בשביל להבין שסקס זה כמ ואוויר לנשימה ולכל אחד יש צרכים", נכון? כשנתבגר נבין שאנחנו סתם ילדות קטנות שעושות פיל מזבוב ומה זה כבר עוד אחד ברשימה...

ufffnick

New member
רק הוכחת את טענתי

"רווקות מסכנות וטובות לב" מול "הגברים החלאות הנוראיים" מי ישכיב את מי... נו באמת... אל תכניסי לי מילים לפה, כי בנקודת ההשקפה שלי אין כאן שום קשר לסקס. לא הזכרתי סקס, וזה לא הדיון. ההקשר הוא לכך, שאת ממהרת, מאוד ממהרת לשפוט, על סמך חצי דייט ושתי שיחות טלפון. אל תשכחי שבצד השני יש בנאדם עם חיים ותכנונים שלא מכניסים אותך למשוואה. למה? כי עדיין לא זכית למקום בחיים שלו אחרי דייט וחצי. כן, גם את צריכה לעבוד (הפתעה!!!). האינדיקטור ל"בגרות" זה ממש לא בהכרח סקס, זה השקפה מתונה, הגיונית ושפויה. זה לא ממש מה שהצגת כאן. הצגת תמונה קיצונית, מכלילה, ללא שום טיפת מחשבה והמון רגש. כמו שאמרתי - בגיל 21 עושים המון טעויות, ככה לומדים. ואת, לומדת.

ufffnick

New member
אה.. לא...

לרוב הבחורות יש המון שכל. את פשוט בוחרת לא להראות אותו, וחבל.

o0Invisible0o

New member
סליחה?

אם הוא רוצה קשר רציני אז כדאי שיכניס אותה למשוואה ולא סתם יתקשר ב11 וחצי בלילה שתבוא עכשיו! ואני חושבת שברור לה שגם היא צריכה לעבוד..אני איתה.

ufffnick

New member
למה, לכל הרוחות?!

למה הוא אמור לדעת שהוא רוצה ממנה קשר רציני?! למה אחרי שתי שיחות טלפון וחצי דייט אני אמור לדעת שאת הדבר הכי טוב בחיים שלי? זו בדיוק אותה ראייה ילדותית כמו של הכותבת. נכון, משיכה ופרפרים זה הא' ב' של תחילת קשר, אבל עם כל הכבוד, אין לי מושג מי ומה את גם אחרי 2-3 פגישות, ולקרוא למה שיש ביני לבינך (אחרי היכרות כל כך שיטחית ושופטת) משהו רציני זה נורא טיפשי ואינפנטילי. ממש כמו ילדה בת 12 שמתכננת איך תראה החתונה שלה. עם כל הכבוד, אין לך שום זכות לדרוש ממנו דרישות כאלה ממש כמו שאין לו הזכות לדרוש את זה ממך. דמייני מה היה קורה אם היית מכירה שניים במקביל, ונפגשת עם האחד, למרות שהשני מוצא בעינייך יותר וגם איתו בא לך לצאת, אז מה? זה אומר שאת בוגדת? לא, כי לאף אחד אי אפשר לבוא בטענות שכעדיין אי אפשר לקרוא לזה קשר. אם הדברים יעבדו ויזרמו כמו שצריך, וההיכרות תעשה לשניכם טוב, אז, ורק אז, יש את הזכות לדרוש "רצינות". עד אז את בגדר אדם זר. וזה לא משנה כמה דיברתם בטלפון (ולידיעתך אני בטוח שהוא דיבר בטלפון יותר עם נציגת חברת הכבלים, זה אומר שיש לה חזקה עליו?! לא!). אי אפשר לדרוש רצינות ממישהו לגבי קשר בלי להכיר אותו, ולהיפך. והשטות הזו ש-"אני רוצה קשר רציני" בדייט ראשון, כל כך ילדותית וכל כך צרה, שאין פלא שהם בורחים. כי תכל'ס, מי רוצה קשר רציני עם מישהי שאין לה מושג מה המשמעות של זה. ולא, גברת, כמו שזה נראה, אין לך מושג מה זה. ולגבי הכותבת, הוא הצהיר על כוונותיו מלכתחילה, זו הבעיה שלה (!!!) שהיא המשיכה עם זה, כך שלגיטימיות ההתבכיינות פגה לה, מייד אחרי שהצהיר על כוונותיו.

מי ביקש רצינות? מה אתה חושב, שאנחנו

כן רוצות להתחתן עם מישהו אחריי שהכרנו אותו 3 וחצי פגישות? לא!!! לא על זה מדבר !!! אל תהייה רציני, אל תכריז עליי כ-האחת אחריי 3 פגישות, אבל גם אל תתייחס אליי כאילו אני לא בנאדם!

למעלה