חכמים הזהרו....

טלי06

New member
אינך יודע על מה הוא מלין?!?

זה שיש סגנון בפורום ברמה עוד יותר רדודה משלה לא מצדיק את השימוש בסגנון הירוד הזה גם מצידה. דבריך תמוהים מאוד. במקום שתנזוף בה, אתה רושם כי אינך מבין??!? ושם עצמך ללעג.

לא מפריע לי לשים עצמי ללעג....

טלי06 אנא קראי היטב תשובתי למרקי... לא הצדקתי את סגנונה של יעל... יתר על כן כאשר עברה את הגבול, איני קורא כל הודעה, למען הדיוק רק חלק מזערי מהן, בהחלט הערתי לה. אמת אם יש רדידות בכתיבה אין זו הצדקה לרדידות בכתבתי או בכתיבתו של כל אחד אחר. כל שכתבתי שרצוי לקחת הכל בפורפורציה נכונה ואוביקטיבית. יתכן וטעיתי, אזי אצטער ואתנצל אבל לא השתכנעתי שטעיתי. שבת שלום

אולי לא הצדקת,אבל לא הגבת ליעלי

אז תניח לטלי.באמת הסתבכת. לא מתאים לך. אני מוקיר אותך כאדם ישר גם אם איני מסכים לדיעותיך במיל.

השעמום אוכל אותך קק? ../images/Emo4.gif

או שמא נכת הרוח/גאון
זקוקה לשרותיך?

נכון לא הגבתי...

שבת שלום *-מרקי-קקטוס-* , לא קראתי את שכתבה יעל, עד שטלי לא הסבה תשומת לבי לתגובתה. את רוב הכתבות איני קורא. גם כל תגובה למה שאני כותב אם איני מקבל "סימן\הודעה" שניתנה איני קורא תמיד. אגב אני מסמן לקבל הודעה על תגובה גם באמצעות ה SMS ואיני מקבל... רק בפורום אחד למעשה בקמונה אחת אני מצליח לקבל הודעות... איני מתחמק... ביחס לאותה תגובה שאתם כל כך מתרעמים על רמתה הירודה, חוזר ואומר בכנות בעיני אינה מוצאת חן, אבל גם אינה מצדיקה "הערה"... איני מהסס להעיר ולכתוב נגד כל, ואני מדגיש כל... מי שלדעתי לא צודק כולל "מנהיגי" (לצערי, אין כיום באמת מנהיג ואוסיף, הכרתי את בן גוריון, גם הוא לא היה מושלם,או מנחם בגין לא היה מושלם אבל שניהם היו מנהיגים ללא גרשיים) הסבכתי עם הגב' טלי? מצטער ידידי, כל שיש לי לאמר לגביה, כי בעתיד אמנע ממפגש (בכתובים) עמה... היא לא הפסידה דבר וגם אני לא! חבל רק שזו הרמה. בברכת חג שמח לכולם

מסכים עמך טלי...

אוסיף, איננו חייבים אף לא צריכים, ליתר דיוק אסור לנו להגרר לרמה זו...

טלי06

New member
לאריה אלמוג

ובכן: א. גם בהודעתה זו שמרקי ציטט לך מספר פעמים כאן, היא עברה את הגבול, האינך מבחין בכך? מעניין באמת לראות את ההודעות עליהן הערת לה ובמה השוני בינן לבין זו.... הרשה לי לנחש כי ההבדל הוא בנמענים? ב. התכוונתי, שאם יש רדידות בדבריו של מישהו (ולא אתה), (התייחסתי להודעתך קרא אותה שוב), אין זה מצדיק רדידות נוספת מצד אחר. קרא שוב את הודעתך, כל דבריי הם תמיד בהקשר שלה.

טלי06

New member
חחח אתה זה שהעברת ביקורת על דבריי

והנה לקרוא את דבריך אלה פשוט לא להאמין....... שונא בלקסיקון שלך זה בוודאי אוהב וחתול הוא תפוח. האם זו השמאלניות שמעבירה אתכם על דעתכם או להיפך קודם יצאתם מדעתכם ורק אחכ השמאלתם?? בהודעתך האחרונה נטלת מעצמך את הזכות להעיר לי בכל נושא מילולי שהוא. הייה שלום. (שזה בלשונך: אל תהייה שלום. ).

תחיי בשלום לפחות עם עצמך...

שלום בלי תנא טלי06, מצטער שהרגזתי או ה"צחקתי" אותך... מכל מקום יותר לא אגיב ולא ארגיז. שבת שלום

טלי06

New member
אריה , למרות הכל-

אני נוטה להסכים עם קקטוס אתה עושה עליי רושם של אדם ישר.

טלי06

New member
בעצם זה מה שהיא כתבה לי, לדידך:

אני ככ אוהבת אותך.... איני יכולה בלעדייך כמהה אני למילותייך ונכספת להודעותייך צמאה נפשי אלייך וערגה לדברייך נכון אריה החכם שלנו, מה???

טלי06

New member
תגיד אריה באמת אינך מבין

את ההבדל בין המילים? אם הערת לגב' בעבר משמע אתה בכל זאת מבין ובכן מדוע לא הערת לה גם הפעם?

mangoyarok

New member
../images/Emo4.gif אכן, לא ממש ברור

"ידידי" מרקי-קקטוס: "על מה יצא קצפך ?"
חחחחחחחחחחחחחחחח קטעים כאן, קטעים ברמה.

mangoyarok

New member
../images/Emo24.gif אכן צודקת יעלי

מבלי להתייחס לטלי06, קולך הוא קול השפיות הנח להרהורי הפרישה

mangoyarok

New member
אכן

קולו של אריה, הוא קול השפיות, וכי מדוע לא ? הבטן כואבת ? מדוע ? בלעת את השום שהיה תקוע באוזן ?

למעלה