חכמים ביפ האלה...

Israeli Hero

New member
חכמים ביפ האלה...

איך לעזאזל היום שודרה התכנית הראשונה של העונה החדשה, ואתמול שודרה תכנית אחרת מהעונה החדשה? קצת סדר, רבותי. ואגב, אני שם לב שהפורום הופך להיות "פורום קיציס המאמי והחמודי". מה זה פה מעריצות לשעבר של היי פייב שמחפשות מישהו חדש להתלהב ממנו?
אם זה ככה אז אני בסוף אלך...
טוב נו... אולי אני בכל זאת אשאר

greeneye

New member
היי פייב ../images/Emo128.gif קיצ'ס ../images/Emo127.gif

אמרו כן לקיצ'ס!

kfm

New member
צודקת!! וגם פרידמן../images/Emo127.gif

זה רק בשביל הפרוטוקול...שלא נקפח...חס וכרפס....((:)

greeneye

New member
לקפח את פרידמן?!?!?

חלילה וחס. או בשפה מתוקנת- חס וגראס. קיצ'ס ופרידמן א-ל-ו-ה-י-ם, ואין להם אלוהים. הם ממש חמודיייייים! ראיתם איך הוא מתנהג? בנאדם בגילו לא מתנהג ככה... (כמו באלי נגד העולם, כשהוא נכנס לאולפן הוא עשה גלגולים על הריצפה. הוא מטורף...)

kfm

New member
טחחח צודקת!! וגם איך הוא קופץ גבוה!

ואם כבר מדברים אז: חס וכרפס....חס וחסה....חלילה וחליל.....והאפשרויות אינסופיות.....((:)

greeneye

New member
מתן! יש לי רעיון למשהו סטארטפ לא נו

רמאלי..... אם תביאי סוכריה על מקל, ואני אביא חוות נמלים- נוכל לעשות את הפורום פעיל יותר- ואז אולי נצליח לשכנע את הנהלת תפוז להביא את קיצ'ס ופרידמן לפורום! אני חכמה או מה?!

kfm

New member
חכמה על גבול גאונות אני אומרת לך...

עם המוח שלך וה....וה.....ה....מחדד חשמלי (??) שלי - אני בטוחה שנגיע רחוק..... זה באמת רעיון טוב אבל....המממ נקווה שגל קוראת את ההודעה הזאת...(:)

greeneye

New member
מי צריך מחדד חשמלי?!

מה כבר ביקשתי?! סוכריה על מקל! כולה סוכריה על מקל... קשה למצוא עוזרים טובים בימינו.

kfm

New member
חיחיחי סוכריה על מקל??

רק??? בסיידר.... צבע מועדף?? יש? המממ עם מסטיק או בלי..? זה פרטים חשובים את יודעת....לא הכל אני יכולה להבין לבד!!....טחחח

greeneye

New member
אני באמת לא חושבת שישנה לנמלים איזה

צבע וכאלה. אני אשאל בכל זאת. הנמלה הראשית פסקה וקבעה: "יש להביא סוכריה חום-לבן כזאת, של צ'ופה צ'ופ שטעמה הוא שוקו-וניל. יש לבחור את העליונה ביותר בערימת הסוכריות. עכשיו...צאי!"

../images/Emo3.gif

כן כן, כולנו כאן מעריצות של היי פייב. בארור, בארור. הרי אמיר פיי-גוטמן תמיד עשה לנו את זה...

Yuvalenko

New member
רק חשבתי להוסיף לכם קצת מהידע

הנרחב שלי, הרי אחרי כל כך הרבה שנות ותק וניסיון, זה לא הוגן להשאיר את כל החוכמה הזאת לעצמי ולא ללמד אחרים ממנה קצת... אוף, הקטטר לא מסתדר לי שוב!!

PlAyBoY gIrL

New member
אני רציתי ללכת להופעת פרידה

אבל הייתי צריכה לשטוף כלים! אוף!!!!!!!!!!!!!! גם אני הייתי על הגג! איך לא ראיתי אותכם?????

למעלה