חכם אעלק- אזהרה

יוסי99

New member
למה בכוח

כשאפשר באלימות.. שטויות יהיה סבבה רק שלא יגייסו אותי יום ראשון - אני יושב פה חורש למבחן סתם..

יוסי99

New member
תשובה ושאלה

א) ראשל"צ ב) לגבי יום שני - אמרו לך לאן להגיע (לבסיס עצמו או לבקו"מ)?

^Magic

New member
לכבוד החכם..

נראה לי שאני מוכן לשלם כדאי לעשות איתך טירונות, או אפילו לדחות את העתודה בשנה כדאי להיות איתך בטירונות, וחבל שאני לא בקטע של ת"א, אחרת אני ההיתי מבטיח לך לנסות לעבור לשם שנה הבאה, רק כדאי להיות לידך...

יוסי99

New member
חדשות טובות ורעות

א) נתראה ביום שני שני בשעה 8:00 בבסיס במרכז הארץ.. ב) החדשות הרעות - יש לי הרגשה שיגייסו אותנו עם הטכניונים... (לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...)

יוסי99

New member
לא לא

התכוונתי לבקו"מ. בקשר ללרוץ - זה בסדר מרוב סיגריות ואוכל שטחנתי השנה, לא חושב שאני במצב טוב יותר, אם לא יותר גרוע..

יוסי99

New member
חכם אעלק- אזהרה

אם אני נתקע איתך במקרה בטירונות ואתה מתחיל לזיין לי את השכל על הפרוייקטים במכטרוניקה של שנה ד´ ועל הבגרות 115, אני מבטיח לך שאתה תחזור מהטירונות עם כזאת טראומה, שבשנה הבאה הממוצע שלך כבר יצנח.. אם לא, אני יוסי, נעים מאד, מקווה שיתנו לנו קצת לנוח ולפוש בטירונות..

greenguy2002

New member
יוסי אל תדאג...

אתה הולך להנות כל כך בטירונות, הייתי עושה אותה עוד פעם אם הייתי יכול...:)

עומר ד

New member
בדיוק בגלל טיפוסים כאלו

מזל שיש טירונות 03 לרפואנים... יוסי99 בד"כ אני לא מסכים אתך, אבל הפעם, אפשר לראות באופן בהיר ל-מ-ה שונאים עתודאים. יש לבחור הזה כ"כ הרבה זמן להתרברב בפורום..אני מקווה שכל מה שהוא כתב זה בתור בדיחה, והאמת זה נשמע יותר ככה מאשר האמת.. הוא כנראה מתלהב כ"כ מבנות באת"א (אני לא מאמין עד עכשיו שקראתי את מה שהוא כתב..) -טוב, כמו שאומרים בעולם המשפטנים I REST MY CASE...

atudaman10

New member
מצטרף לכל מילה...

מאוד לא נראה לי סביר שקיבלו לפסגות את חכם עאלק... - הרי כבר דובר בפורום על כך שהדגש הגדול במיונים לפסגות הוא לברור את האנשים החברתיים ביותר - לא יתכן שאדם כמוך, חכם ככול שתהיה, אך יחד עם זאת מתנשא בעל התנהגות של כיתה ד´ -- התקבל לפסגות. אתה יודע מה - אני מוכן להמר שאתה לא בפסגות, אתה סתם ילד מטומטם שבא להריץ קטעים בפורום של "הגדולים" - יאללה תחזור לגנון.

atudaman10

New member
אה, ודרך אגב...

כתבת שיש לך ממוצע בגרות של 115 באונ´ ת"א, מה שגורם לי לחשוב זאתה משקר, כי פשוט בלתי-אפשרי (ואני לא מתכוון קשה, אני מתכוון בלתי אפשרי) להשיג ממוצע כזה באונ´ ת"א.

יוסי99

New member
לא חושב שזה בלתי אפשרי

אתה מוזמן להוכיח את ההפך - אבל נראה לי שזה דווקא אפשרי מאד.

metal_slug

New member
דווקא אפשר...

לא מניסיון כמובן, סתם השתעשעתי קצת עם הסקריפט שמחשב ממוצע בגרות מיטבי, ואם הייתי מקבל מאה בכל המקצועות היה לי משהו כמו 116+

atudaman10

New member
לא יתכן

אף אחד לא מקבל 100 עגול בכל המקצועות - ובטח שלא בהיסטוריה,ספרות,הבעה עברית, ואזרחות, ככה ש - 116 זה לא רלוונטי, מה עוד שחכם אעלק לא נשמע כמו מי שקיבל 100 בספרות.

metal_slug

New member
לא "לא יתכן" - לא סביר

אבל מכיוון ששמעתי על אנשים כאן עם ממוצעים של 115, אז הם לא רחוקים כל כך...

יוסי99

New member
never say never

אני הייתי זרקן כרוני בתיכון, ויש לי אפילו 63 ב 3 מתוך 5 יח´ במתמטיקה (אל תשאל.. סיפור ארוך..) ויחד עם זאת יש לי ממוצע 105. אני באופן אישי מכיר מישהי שהציון הכי נמוך בבגרות שלה הוא 97 , וכמעט כל השאר מאיות - היא הייתה איתי בכתה, ויש עוד הרבה שלא רחוקים ממנה בהרבה. איך היא עשתה את זה? היא מאד מוכשרת, מן הסתם, אבל בנוסף גם חרשנית, ופשוט למדה בצורה רצינית, מה שרוב האנשים בתיכון לא עושים. אם הבחור מסוגל בשנה ראשונה לסיים פרויקטים של שנה רביעית במכטרוניקה (לא שאני יודע בדיוק מה זה, אבל זה נשמע לא פשוט), וגם לשמור על ממוצע אקדמי גבוה מאד, אין סיבה שהוא לא הגיע לממוצע האמור - וגם אם הוא רימה אותנו בחצי נק´ זה לא הופך אותו לשקרן. מה גם שאמרת שזה בלתי אפשרי, ולא "מאד קשה", דבר שעובדתית פשוט לא נכון.

אני מבין את חכם...

תראו, כדאי שרובנו נתרגל לעובדה שיש אנשים יותר חכמים מאיתנו ואני, כמו רבים בפורום, הייתי מספר אחד בכיתה, לא מצפה להיות גם מספר אחד באוניברסיטה. אני פשוט מכיר בעובדה שיש אנשים הרבה יותר אינטיליגנטיים ממה שאני הכרתי עד כה, וחכם כנראה נופל לקטגוריה זו... מה גם שלא נראה לי שבחיים האמיתיים הוא מצטייר כפי שהוא הצטייר בהודעות שלו וזאת מאחר ובפורומים אנשים מרשים לעצמם לומר הרבה יותר מאשר בחיים האמיתיים ופעמים רבות אנשים מבטאים בפורומים רק צדדים שהם לא יכולים לבטא בחיים האמיתיים...(אולי בגלל זה ישו טוען שהוא נקרופיל וכ´ו..)

^Magic

New member
זה לא הענין..

אני הראשון שיודה שיש אנשים יותר חכמים ממני, זה לא הענין, הענין הוא ענווה, נראה לי שיש פה אנשים ( חכם אעלק) שפשוט חושבים שזה מילה גסה, או משהו, אני לא מסוגל לדמיין בן-אדם כזה כל כך מגעיל! אין לי מילה אחרת, פשוט מגעיל, ובדרך כלל אני לא מתיחס, אני דוגל ב"חיה ותן לחיות" , אבל לפעמים אני חייב להגיב.. ועוד משהו, בדת יש עיקרון שנקרא "הכרת הטוב", עיקרון זה אומר, מה שיש לך, תודה לבורא עולם, וזהו זה, בלי להתרברב בפורם, וידוע לי שהוא הגיב כביכול להעלבה של אחר, אבל לא זו הדרך לענות.

אבל זה רק בפורום!!

אני לא מאמין שבאמת תפגוש באוניברסיטה אדם שיבוא עם תעודת בגרות ותלוש פסיכומטרי וינפנף לך מול העיניים כדי שתראה שהוא הכי טוב, וגם לא יקום באמצע שיעור ויכריז לפני כולם שהוא הכי טוב וההוכחה היא שהוא עושה קורסים ופרוייקטים שהם יעשו רק עוד שלוש שנים, ושהוא מטייל בעולם חינם ועד מקבל על זה כסף וכ"ו וכ"ו... כל הדברים האלה תוכל לראות רק בפורומים. אם הם נכונים או לא, בחיים לא תדע ולכן חבל לך להתקנא בהם...

למעלה