חכי לי!

חכי לי!

חכי כאן על השטיח! עד שאני חוזר. לא יודע כמה זמן, עד שאסיים את העבודה. את תשבי על השטיח בסבלנות, ותמתיני לי בתחתונים וחזייה. את לא תתקשרי לבדוק מתי, זה רק יעכב אותי יותר. שתשמעי את הצעדים שלי ליד הדלת, תסתובבי ותעמדי על ארבע! הדבר הראשון שאני רוצה לראות כשאני פותח את הדלת, זה את התחת הסקסי שלך. אוהב לראות כמה הוא לבן, לפני שאני מסמן אותך בחגורה. לראות את הפסים נוצרים אחד ליד השני. לשמוע כמה זה עושה לך טוב. להצליף בך שוב ושוב, עד שאת גומרת, ללטף את הרטיבות שבין הרגליים שלך. ואז אני אתיישב על הכורסא בפיסוק, ואת תזחלי בין הרגליים שלי! אני אפתח רק את הרוכסן, ואתן ללשון ולשפתיים שלך להמשיך. בלי ידיים! הן נשארות על הרצפה. אסתכל עלייך מלמעלה, כמה תשוקה. לא מפסיקה ללקק ולמצוץ. אלטף לך את הראש, תביטי בי. תראי כמה טוב את עושה לי. ולא תפסיקי לרגע עד שאגמור, וכמובן תלקקי את הכל כמו שאני אוהב. אחר כך תחזרי לשטיח, ותחכי עד שאתפנה לטפל בך!

Master Stav

New member
הוראות תפעול ../images/Emo13.gif

מדליק לגמרי .....פשוט מדליק .... יכולתי לשנייה אחת ממש לראות את התסריט ...מתרחש תודה איש יקר

P u c h a

New member
וואו!

אני חייבת להפסיק לקרוא דברים כאלה כשאני באמצע העבודה.

לולה 123

New member
ראוי

אתה ממש משתבח עם הזמן ... רק שאלה קטנה אם אפשר זה היה שטיח פרסי ?

לולה 123

New member
../images/Emo13.gif

מסכנה הראויה השטיחים האלה ממש עוקצים את העור לחכות ככה שעות ? היא בטח ממש סבלה .

קראתי את ההוראות שלי

ירדתי למטה לחכות לך על השטיח כמה זמן ייקח לך? עוד מעט אני צריכה לאכול תשאיר אותי ככה עוד הרבה זמן? קר לי עם המזגן הפטמות זקורות דרך בד החזיה אבל אתה אוהב כשהבית קר כשאתה נכנס מהחום הבלתי נסבל בחוץ נכנס לבית קר נכנס לתחת חם מבחוץ אדום מבפנים לוהט הכוס מתכווץ איפה אתה? הרעש הזה זה אתה? לא רואה את הצל שלך מאחורי לבני הזכוכית ליד הדלת תבוא ישר מעבודה? הכנתי את החגורה שלך זאת שאתה הכי אוהב מעור רך כמו העור שלי שבוער למגע שלך זאת שעושה רעש באוויר שניה לפני שהיא נוחתת על עכוזי איפה אתה? קר לי מבחוץ בוער לי מבפנים רוצה שתבוא לסמן אותי כבר רוצה אותך

G I R L P

New member
גררררררררררררררררר

למעלה